Mislim da je cena preve? navita, vseeno je tole v osnovi Ford Mondeo, ki niso ravno ful cenjeni (vsaj ne tale generacija), pa letnik 2003, kar pomen da je star lepih 9 let, potem v dodaten razmislek morebitnemu kupcu pa so cene bencina, ki gredo v nebo in ?e bodo ?le (takle agregat najbr? ni lih neki var?en)! :ne vem:
Se strinjam za Alexom - avto kupi? enkrat na x let (eni pogostej, eni pa? redkej), OD prejema? vsak mesec, tako da treba je gledat (kako se ?e imenuje ena tema, katero sem ofnal na forumu) - kolikokratnik va?ega dohodka namenite nakupu vozila!
Pravkar znova namazal vse "dihtunge" na avtu, pa preveril teko?ine (dolil Flash lube v posodo gor do roba), vse ?tima. Matr sm jz dober gospodar ?rnozmajki!
Baje da folk vinjete ma?e z labelo da se ne primejo preve?, je ?e kdo poizkusil?
Dejansko to funkcionira (jaz tega ne prakticiram, pa? pa 2 kolega), eden je celo priporo?al neko mast, ne vem to?no kak?no, tadrugi pa Labelo, pol pa na vsake tolko mal Vinjeto premiga, da se (poleti) preve? ne zapopa.
Tukaj se pa NE strinjam, recimo da bo poraba sko?ila iz 8 litrov (benz) na slabih ali pa max. 9 litrov (ob istem re?imu vo?nje) potem na LPG, govorim iz prakse in nisem nek teoretik kako bi lahko, ?e bi, pa ?e mogo?e bi ali pa raj?i ne bi, itd.
Jaz sem pa v dilemi ali naj 5.5.2012, ko mi pote?e registracija ?rnozmajke, presedlam iz ZT na AS d.d.? :ne vem: Aja s Triglavom sem razmeroma zadovoljen!
Jaz sem to ?e dobil, ker je bila instalacija v vozilu ?e ob nakupu. Sicer pa mazda6 ne rabi tega (preverjeno na dveh mestih) oz. kot re?e na? Javarje - ne rabi?, ampak ?kodvat pa ne more!
Kje in kako pa naredijo priklop za polnjenje?? Ali lahko kak?ne fotke gor tisti kateri ?e pate plin.
Jaz imam v odbija?u (kmetavzarija totalna), sre?a v nesre?i je to da je ?ep za to?enje ?rn in ?rnozmajka seveda prav tako, pa ?e pod pregibom je, tak da je minimalno vidno. No, kolegici so vgradili LPG pri firmi Sigas in ima na identi?ni mazdi6 priklop za to?enje zraven tistega za benz (torej pod pokrov?kom), kar sem jaz mislil da se prostorsko ne izide, ampak o?itno se da, ?e se ho?e.
Na?alost je bla to res motori?na vo?nja (sicer se vedno smejem bednikom, ki furajo s prednjimi meglenkami, ko po njih ni potrebe), no zdaj sem se tudi jaz mednje uvrstil.
?aki da mi ?ez par dni maestro sklopko menja, bojo ?e ?ist druge cifre, ki tale je zmahana do amena (ska?e v obrate zdej ?e v vseh prestavah razen prve, pa pogojno druge).
Zadnji LPG rezervoar sem imel (?el sem po 650 km - pred?asno tankat da ne bo pomote) direkt izpod 10 (torej 9.9) porabe. S tem da je bilo cca. 400km prevo?enih po AC-ju, kar nekajkrat preko 200kmh, potem ostalo pa je mestne in primestne vo?nje. Priznam pa da se sicer v?asih po AC vle?em kot bi se mi sanjal pri belem dnevu, ampak pa? ?e se mi ne mudi in pri tem nikogar ne oviram, ker se pridno umikam na voznega, pol tle ne vidim nobenih te?av.
Zdajle pa zadnjih 60 prevo?enih km mi pa ka?e obetavnih 7.7, kar mi je prav sme?na povpre?na poraba.
P.S. - da nisem slu?ajno nehote kupil ?parov?ka! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mislim da je cena preve? navita, vseeno je tole v osnovi Ford Mondeo, ki niso ravno ful cenjeni (vsaj ne tale generacija), pa letnik 2003, kar pomen da je star lepih 9 let, potem v dodaten razmislek morebitnemu kupcu pa so cene bencina, ki gredo v nebo in ?e bodo ?le (takle agregat najbr? ni lih neki var?en)! :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani