Boss, kot zanimivost (vsaj ?e gledamo podatke s te strani o avtomobilih), ima tamo?nej?a Wankel Rx8 celo manj navora kot ?vohnej?a, pa hkrati tudi manj kot TSI, pa ga oplakne!
Dej?i, glede na to da nisi preve? zahteven glede var?ne vo?nje, ti bi predlagal kar lepo eno 323F 1.5 16v (magari kupi? od Danda, brez motorja, od Canyona kupi? motor in bo? precej poceni skozi pri?el). Z deli za tak?en avto pa smo itak na forumu dobro preskrebljeni!
To cenej?e dose?e?, da da? gor prekratko trenirko, bele ?tumfe in pa kake nizke gojzarje, da se vidjo ?tumfi in je to to, za polet je pa recept preprost; ?tumfe in pa "nanule" na noge!
Grega, ti ?isto verjamem, no meni se avto s 60 KS in da pije (realnih) 7litrov ne zdi ravno ?parovc. Fotru je Vektra l.1993 1.6 75KS ?rla okrog 7 ali celo pod, s tem da je ?la po ?tevcu preko 200kmh. Se pravi in stara tehnika in znatno dalj?i avto, 15 konjev ve?, potro?nja goriva pa nekje isto, beda.
@Boss, takrat ko se mu je fajn mudilo (ve?erne ure), je potem klical na Brnk (Rent a car dela do 22.ure), kjer so mu ponudli nekega Mehana, kateri pa v primeru kraje v Srbiji ne bi bil zavarovan in bi moral kasneje poravnat polno ceno vozila. Tako da ni tak?en pasulj vse skupi. :ne vem:
Nekako se je ?e sprijaznu, da ga ne bo ve? videl (sem mu tudi svetoval naj ne dreza preve?, da ne bo ?e ob kaj druzga).
Sre?a v nesre?i je to, da ima parkrat ve?je prihodke kot je povpre?ni OD v na?i dr?avi, tako da bo la?je prebolel izgubo kakor pa bi jo nekdo, ki bi imel pla?e npr. samo 1000 ali ?e manj ?.
?e v?eraj sem mu v hecu napisal, da naj pono?i kdaj pa kdaj vr?e u? na Golfa, ?e ga ima kje na vidiku. Na?alost sem imel prero?ko vizijo (?tevilk za Sedmico na lotu si vam ne upam napovedat, hehe).
P.S. kar se Srbije ti?e, so Japan vozila zakon, pa tudi Korejci jasno. Pred ?asom sem sli?al za nekoga, ki veliko potuje na Jug, da si je ravno iz razloga ne-kraje nabavil Saaba. Zdaj se po?uti popolnoma varnega, hehe.
Jure, on je ?el na hop cup, rabil je avto, se je samo usedu vanj in odpelju, pa? mu je otrok zbolel v BG (kjer domujejo stari star?i njegovga sin?ka) in ni ravno dost razmi?ljal. Sem pa mnenja da nikoli ne bomo uspeli predvidet vseh situacij in prepre?it neza?eljenih scen. :ne vem:
Sicer pa je bilo ponekod ?e marsikaj za prebrat na temo, da so aktivno ume?ani v preprodajo ukradene robe.
Kaj mislite, da mal pri kak?nih taksistih pofirbca (ti so vedno dobro obve??eni), vendar na kak?en na?in, da ?e sam ne bo kaj ogro?en, ker tam se pa res nikoli ne ve kok je ?love?ka glava vredna.
Kolega mi je pravkar sporo?il, da so mu (verjetno) pono?i spizdl golfa V TDI, ki je last mame (SLO tablce seveda)
?e imate kak?en pameten nasvet kako pristopit k zadevi, mi prosim ?imprej napi?te, da sporo?im njemu, ki je totalno na koncu z ?ivci, bemti Beograđane.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Boss, kot zanimivost (vsaj ?e gledamo podatke s te strani o avtomobilih), ima tamo?nej?a Wankel Rx8 celo manj navora kot ?vohnej?a, pa hkrati tudi manj kot TSI, pa ga oplakne!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani