Skoči na vsebino
Brisalci?
Napisano

To je druga stvar s katero sem najvec eksperimentiral.

Lahk ti povem da so ti uradni se najboljsi...ceprav ti so tud slabi.

Trenutno mam Bosch Twin, so tud zanic, kar je presenetljivo ker na prejsnjem avtu so se obnesli odlicno.

Pred tem sem mel se Champion aero (al neki tazga), tud slabi.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

probi poklicat Top Shop (www.topshop.si), oni so to en cas prodajali. Mogoce ti lahk pomgajo??

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 626
Napisano

Ej Priam a si ti mogoce studiral filozofijo?? :P:D:D

(aj mejk dzouk :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slaba nafta
Napisano

Jaz sem se odlocil za diesel (govorim za Mazdo 6) ker: v primerjavi z Mazdo 6 1.8 je moj prava raketa, v primerjavi z Mazdo 6 2.0 benz je Formula, Mazda 6 2.3 je definitvno najboljsa izbira sam je bil meni predrag. (Zelo dvomim na tovarniske podatke).

Se dva plusa za diesel: v primerjavi z benz 1.8, in 2.0 je CD tisji in ma itak nizjo porabo....

In evo zakaj diesel...ni tezko ane ? :D

Pa se to tema topica je "Slaba nafta" ne pa "ne maram naftase" :D

Objavljena slika

:vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Slaba nafta
Napisano

O tem smo kar velik napisal. Na kratko: Na Petrol ne grem vec (razen vode sem dobu se pesek not v filtru) , OMV ma isti diesel kot Petrol tko da tud ne, ko sem v Sloveniji tankam edino na Agipu. Ni blo problema tud pri -27°C in skoraj 2000m, pa polno snega...

Najboljsi diesel je pa definitivno Shell Vpower...

--slisal sme tud za MOL da je dober, probal pa nisem.. :ne vem:

Pol je se ena stvar, jaz vedno zahtevam naj mi menjajo filter goriva na sevisih (se pravi vsakih 20.000km). sicher ist sicher :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj pa (na?) Kimi?
Napisano

F1 je bla v redu ko je vozil ta:

Objavljena slika

zdaj se mi zdi da so vecina voznikov eni degeneriki (sploh se mi ne zdijo kot ljudje, bolj kot roboti..ki sam pritiskajo neke tipke...kr neki skratka)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 - crash in (ne)kakovost pleha
Napisano

@ pagat: upam da ti bojo zrihtali cim prej.....res brezveze se je to zgodilo.

@ ostali: po mojem prevec pazite ne pleh :)...jaz nc ne pazim (dve zimi je ze mimo) pa ni tko hudo...ma pa moja M6 celulit (od toce).

Glih zaradi pleha bi rekel da je dobila 4 zvezdice na crash testu...mogoce je bolje na novi M6 ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

Lassa

hehe LAStik SAnayi (v prevodu neki kot "guamrski zavod :)" ze ime pove vse....tud v Turciji so te gume slabe. predlagam da menjas, ker so te gume ultra trde

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

Jaz se nisem vidu zimske gume k ne bi mela M+S zankec gor (mud and snow) ?? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

Tole je blo slikano na 1800m, pri -27stopinj.....

drug dan sem mogu ze verige dat ker ni bil vec svez sneg. A se kdo sovrazi montazo verig :) ??

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

Sicer so vse M+S gume en velik ??i? napram letnim (tudi pri nizkih temperaturah pod ni?lo), se pa izka?ejo v extremnih situacijah (sneg, blato, brozga in tudi poledica).

Sem pa sam vedno na Dunlopu Wintersport M3 na tem na prej?njem pa M2 in zelo kratek ?as ene Kleberce.

Jaz moram rec da so se na suhem Michelin Alpin A2 obnasale velik bolje kot serijske Bridgestone B390 (pri zaviranjih iz visokih hitrostih je bil zadek nemiren z B390).

PO takem snegu kot je na sliki..pa te Alpin niso tako dobre :)

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano

Ja pocasi bom mogu pogledat za zimske...Moj favorit je novi Good Year Ultra Grip 7 (glede na to da je ultra grip 6 bil zelo uspesen ta bo tud najbrz). Sam moram se rezultate testov pocakat...

Do zdaj sem mel Michelin Alpin A2...pa nisem bil cist zadovoljen po snegu...drugace pa super guma. Drugi favorit je Conti TS810 in mogoce se novi Dunlop Wintersport 3D...

Do novembra bo vse jasno :) :macek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup preko ebay.de
Napisano

ta uporabnik je pozitvno ocenjen v 96.3% primerih

5732 uporabnikov majo pozitivno mnenje

218 pa negativno (slabe izkusnje)

skupaj pozitivnih ocen: 7431

pol mas po mesecih ocene...itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Klima in pospe?evanje
Napisano

aja vceri sem te vidu na smartinski cesti (mal pred 19:00) -sem bil s prijateljico,crn bmw pa sem ful mahal, sam si bil neki koncetriran v voznji :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.