Jaz sem se odlocil za diesel (govorim za Mazdo 6) ker: v primerjavi z Mazdo 6 1.8 je moj prava raketa, v primerjavi z Mazdo 6 2.0 benz je Formula, Mazda 6 2.3 je definitvno najboljsa izbira sam je bil meni predrag. (Zelo dvomim na tovarniske podatke).
Se dva plusa za diesel: v primerjavi z benz 1.8, in 2.0 je CD tisji in ma itak nizjo porabo....
In evo zakaj diesel...ni tezko ane ?
Pa se to tema topica je "Slaba nafta" ne pa "ne maram naftase"
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
O tem smo kar velik napisal. Na kratko: Na Petrol ne grem vec (razen vode sem dobu se pesek not v filtru) , OMV ma isti diesel kot Petrol tko da tud ne, ko sem v Sloveniji tankam edino na Agipu. Ni blo problema tud pri -27°C in skoraj 2000m, pa polno snega...
Najboljsi diesel je pa definitivno Shell Vpower...
--slisal sme tud za MOL da je dober, probal pa nisem.. :ne vem:
Pol je se ena stvar, jaz vedno zahtevam naj mi menjajo filter goriva na sevisih (se pravi vsakih 20.000km). sicher ist sicher
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
hehe LAStik SAnayi (v prevodu neki kot "guamrski zavod " ze ime pove vse....tud v Turciji so te gume slabe. predlagam da menjas, ker so te gume ultra trde
Sicer so vse M+S gume en velik ??i? napram letnim (tudi pri nizkih temperaturah pod ni?lo), se pa izka?ejo v extremnih situacijah (sneg, blato, brozga in tudi poledica).
Sem pa sam vedno na Dunlopu Wintersport M3 na tem na prej?njem pa M2 in zelo kratek ?as ene Kleberce.
Jaz moram rec da so se na suhem Michelin Alpin A2 obnasale velik bolje kot serijske Bridgestone B390 (pri zaviranjih iz visokih hitrostih je bil zadek nemiren z B390).
PO takem snegu kot je na sliki..pa te Alpin niso tako dobre
Ja pocasi bom mogu pogledat za zimske...Moj favorit je novi Good Year Ultra Grip 7 (glede na to da je ultra grip 6 bil zelo uspesen ta bo tud najbrz). Sam moram se rezultate testov pocakat...
Do zdaj sem mel Michelin Alpin A2...pa nisem bil cist zadovoljen po snegu...drugace pa super guma. Drugi favorit je Conti TS810 in mogoce se novi Dunlop Wintersport 3D...
Do novembra bo vse jasno :macek:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer ne vem tocno kaj ampak jaz tud
Povezava za deljenje
Deli na druge strani