Skoči na vsebino
Xsenon
Napisano

Danes videl na?ega Gorenjca - majstra na delu, priporo?am tudi ostalim ?e vam za?nejo ?arnice ?trajkat! :bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo 6 karavan
Napisano

Treba bo ?e kr mal okol pogledat. Upam da bo spomladi kej ve? izbire kot zdaj :( Kurc da kup? tak avto pa da ga mor? prec mehankerju pelat!!!

?e gre? le na Rednega, tle ne vidim nobene te?ave! :P

Ja, pozorno spremljaj, ker v 90% so tastare 6-ke v Navor varjanti, benz so redke, karavani benz pa ?e bolj! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo 6 karavan
Napisano

To da zavore na Mazdi6 tresejo, ni nekaj novega - majstri pravijo, da je na?eloma treba le diske postru?it in je potem ok!

Druga?e te samo LPG in?talacija pride kakega 1.200 ?, tako da nekaj to vsekakor ?teje. Sicer pa budno spremljaj sceno na oglasih. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo 6 karavan
Napisano

Slikano z Mobi Regljo, pomoje :P

Ja najbolje da si ogleda? avto, pa da vidi? ?e ti ustreza, prevo?eni km-ji bodo do takrat misterij. :D

P.S. - kaj pa ?e tole niso fotografije pa? pa risbe, olje na platnu npr. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem mazdo 6 karavan
Napisano

Ne, tole je pa? naklju?ni oglas, ki sem ga porajtu na avto.net, kar mi je dalo mislit, da je na LPG pogon (jaz kot ljubitelj, hehe), kot je razvidno iz opomb oglasa! :ljubezen::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Simon, se moram spet strinjat s teboj, da ?aka? pol ure v vrsti ali pa morda ?e ve?, ker se je benz podra?il npr. 2 centa, meni na kraj pameti ne pade, dejansko zabije? ?e ve? goriva in pa tudi svojga cajta, za kerga vraga bi ?el npr. zdele ?akat na bencinsko, beda. <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

POMO?
Napisano

Sem hotel glasovat, pa nimam FukBuka. :blush:

P.S. - oran?na Mx5 je last kolege Peri?nika, tule s foruma! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi avto
Napisano

Rja jih daje ko svinja (zadnji blatniki, pragovi, podvozje), no je pa? star Japonc, tle nima? kaj, kar se tega ti?e, pa ne vem ?e je kakr?nakoli te?ava. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi avto
Napisano

Pa ?e ?e se misli? pogosto po mestih vozit (iskat parkinge), te znajo nervirat enormno dolga vrata (bi jih bilo prov zanimiovo pomerit, hehe). :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi avto
Napisano

Mx3 bo? izredno te?ko dobil lepo, potem drugi problem bodo pa rezervni kosi, zadeva ki te zna iz?ivcirat <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.