Skoči na vsebino
Zimske gume 2012
Napisano

saj poanta zimske gume je da je ?im mehkej?a s tem ti da ?e kot laiku vedet da se bo dobro dr?ala.

je pa res da je potem obraba pa druga zgodba...

neki je profil drugo pa bok

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda MX-5 ND (2014)
Napisano

to bom kupil, sam v alfini obleki :jupiii:

Ok, sam rit naj naredijo malo bolj Gucci style....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda MX-5 ND (2014)
Napisano

Prvi dokaj realni renderji baje

Objavljena slika

Pa ?pagetarka

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-5 ima DPF ali nima?
Napisano

V navodilih mi pise, da se lahko prizge lucka za izpusne pline itd....prodajalec, ko mi je avto prodajal pa je trdil, da nima DPF filtra....to je razlagal tudi sodelavcu, ki je tam kupil ze 3 mazde....torej ali ima DPF ali ga nima? Na enem forumu sem tudi bral o tem da ga nima...

Lp Primoz

ker motor? pa ker ?alabajzarski salon?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

2.2 so ma?ine, o?itno je pa do karavana kar nekaj razlike v te?i in ne vem uporu? Seveda se jo da spraviti na 5, ampak s takim tempom imam jaz 6,5. Druga?e se pa stalno su?e okoli 6 - 6,5

P.S. Danes samo nazaj grede Split - Ljubljana tempomat na 150 - ?IVE DU?E NIKJER, samo nekaj albancev z evropskimi modrimi tablicami, orng burja v trugo, dvig preko velebita in spet veter v ?elo, 4 osebki + pes s kletko = 8,2....?e se ne motim blizu max rekorda (ampak takrat je bila prikolica zadaj) :cheers:

DPF je pa spucan :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

To ima? prav, nima on denarja za Mazdo 6, kaj ?ele kako bolje opremljeno.

Ne, karavana misli zato k je la?je kavsat notr.

Objavljena slika

priporo?am pa ?e trugo in boks za zahtevne stranke

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Oldtimer
Napisano

Dejta za medsebojni obra?un uporabit temo Prometne nesre?e,morda se vama Lojz pridru?i :)

Ga ti poznas? Porocaj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nekaj me zanima, zakaj je npr. ta RX-8 8.100?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6780996&show=1

npr. ta pa 4.000?, se prav isti letnik, pa ta je ?e "tamo?na"

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6625838&show=1

V ?em je fina? :)

spojler je vreden 4000?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

So nehal ja .... Sam mauonse zmer podoben desing ... Sam mi je mazda se zmer bl usec :prstgor:

Mislim da ma vec skupnega z RSom kot mazdo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

opozorilna lu?ka motorja
Napisano

ojoj, jaz sem ?e vedno v iskanju lambda sonde 1, moj t.i. mehanik je rekel naj kar sama kupim in mu jo prinesem, haha, in to namensko in ne univerzalno, ker baje ni v redu, kamor sem pa? klicala nimajo, moja profesija pa tud ni avtorezervni deli, a mi lahko kdo pomaga kam se ?e lahko obrnem, da mi to nekdo v kompletu nardi, vsak dan rabim avto, pa dnevno delam 60 km ali ve?, nevem ?e se lahko kar vozim, hvala neva

Daj res pokli?i Avto pelko, tudi original ali 100% kompatibilne rezervne dele ima ugodneje. Pol foruma?ev se 'zdravi' pri njemu :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

opozorilna lu?ka motorja
Napisano

Vseeno naj se preveri napaka, ker je lahko tudi kaj za zamenjat - MAF, kak drug senzor, kaj snetega......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Uf tole pa je redkost - MR2 turbo;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6498520&show=1

malo ve? o teh avtih;

http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_MR2

?e ena 6-ka 2.3, predelana na LPG;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6732231&show=1

?alostno ko ob tem avtu vidi? ali za dele.... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled oz. homologacija
Napisano

A kdo ve ce lahko prides na tehnicni pregled in obenem naredis tehnicnega in homologacijo? Govorim o auspuhu na mopedu.... Al bi moral najprej narediti homologo in pocakati da pride kartoncek pa pol tehnicni?

Registracija potece januarja in bo pol vse na enkrat treba.

EDIT: Idiot jaz je pozabil da je prvi tehni?ni 2014, motor je 2010 letnik

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

zakaj?

za isti denar dobi? M3 z 1.6 bencincem in isto konji (motor iz pamtiveka)... ter skoraj enako opremo... se zi zdi ?koda manjvredna?

mogo?e zato draga.....

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6343549&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6696861&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

auuuu kak?en opis, :D

Spet nekdo, ki je kupil super?portni avto za par tiso?, potem je pa ugotovil da nima za benz, ker ?re 10

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAZENSKE PIKE
Napisano

na?igat pejt mazdo raj na Grobnik al pa na k?n dirkali??e, pa si bo? zapolnil potrebo, ego, libido, itn. Na cesti so pa ?e drugi udele?enci, zato po pravilih. ?e se teb ?uri v grob, nam drugim se ne!

Mimgrede vpra?anje-?e pla?a? v 8ih dneh polovi?ko, a pike ostanejo enake al jih ni?

pike so pike.... <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2002
Napisano

to pomen, da ga ti na jurja ?alta?? :blink:

Tudi odkar mam powerbox :). In teh 150 koncko. Zre 5.5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2002
Napisano

seveda :)

jaz sem 2 jurja pod tabo (ne govorim o pospe?evanju)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2002
Napisano

js ga ?altam na 2000 obratih dokler ni ogret, ko se ogreje ga pa ?altam tam nekje na 2500-3000 obratih...

PS: pa dobrodo?el med nami

Govori? o Dizlu? :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dobava original filtrov
Napisano

jaz potrebujem filtre.do mazdinega servisa imam 60 km. ne splaca mi se hodit

ja saj ne vem zakaj, pojdi v prvo avto ?tacuno in bo? dobil vse.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.