V navodilih mi pise, da se lahko prizge lucka za izpusne pline itd....prodajalec, ko mi je avto prodajal pa je trdil, da nima DPF filtra....to je razlagal tudi sodelavcu, ki je tam kupil ze 3 mazde....torej ali ima DPF ali ga nima? Na enem forumu sem tudi bral o tem da ga nima...
Lp Primoz
ker motor? pa ker ?alabajzarski salon?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
2.2 so ma?ine, o?itno je pa do karavana kar nekaj razlike v te?i in ne vem uporu? Seveda se jo da spraviti na 5, ampak s takim tempom imam jaz 6,5. Druga?e se pa stalno su?e okoli 6 - 6,5
P.S. Danes samo nazaj grede Split - Ljubljana tempomat na 150 - ?IVE DU?E NIKJER, samo nekaj albancev z evropskimi modrimi tablicami, orng burja v trugo, dvig preko velebita in spet veter v ?elo, 4 osebki + pes s kletko = 8,2....?e se ne motim blizu max rekorda (ampak takrat je bila prikolica zadaj)
DPF je pa spucan
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ojoj, jaz sem ?e vedno v iskanju lambda sonde 1, moj t.i. mehanik je rekel naj kar sama kupim in mu jo prinesem, haha, in to namensko in ne univerzalno, ker baje ni v redu, kamor sem pa? klicala nimajo, moja profesija pa tud ni avtorezervni deli, a mi lahko kdo pomaga kam se ?e lahko obrnem, da mi to nekdo v kompletu nardi, vsak dan rabim avto, pa dnevno delam 60 km ali ve?, nevem ?e se lahko kar vozim, hvala neva
Daj res pokli?i Avto pelko, tudi original ali 100% kompatibilne rezervne dele ima ugodneje. Pol foruma?ev se 'zdravi' pri njemu
A kdo ve ce lahko prides na tehnicni pregled in obenem naredis tehnicnega in homologacijo? Govorim o auspuhu na mopedu.... Al bi moral najprej narediti homologo in pocakati da pride kartoncek pa pol tehnicni?
Registracija potece januarja in bo pol vse na enkrat treba.
EDIT: Idiot jaz je pozabil da je prvi tehni?ni 2014, motor je 2010 letnik
na?igat pejt mazdo raj na Grobnik al pa na k?n dirkali??e, pa si bo? zapolnil potrebo, ego, libido, itn. Na cesti so pa ?e drugi udele?enci, zato po pravilih. ?e se teb ?uri v grob, nam drugim se ne!
Mimgrede vpra?anje-?e pla?a? v 8ih dneh polovi?ko, a pike ostanejo enake al jih ni?
pike so pike....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani