Skoči na vsebino
pred 2 minutama je SpEkTr napisal:

Miru nimaš nikol, ko sem poslušal nasvete kako se pravilno pere, ravna...briše...me je kar minilo vse skupaj. Keramika je in, spet pa ni bogve kaj, sploh glede price - performance menda. Voskanje, si tam tam če ga 2x letno daš voskat :)

Sej imaš prav. Kvaliteten vosek meni zdrži kake štiri mesece. Vmes po pranju dam vsake toliko časa wet&wax, ki osveži vse skupaj. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)

To je zdaj podobno avtu.Kakšno zaščito so ti dali gor? Zdaj je inn keramika. Baje imaš mir potem za dve leti. 😏

Na teh slikah vidim, kako ozke gume in feltne pomaknjena  noter so original 19". 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 5 urami je Scr3am napisal:

Dobro nerabis sedaj pretiravati. Je ze res, da je mazda lep avto, ampak to ne pomeni, da ostali niso. Isto je s kvaliteto in dalec od tega da samo mazda zna narediti "dober" avto.

Kar se pa predsotkov tice:

BMW. VW - vozijo bosanci
MB- vozijo siptarji in "bogatuni"

Kdo potem vozi mazdo? Vsi k so naredili doktorat in se ne pisejo na IĆ?

Nisem rekel, da je mazda najlepša, je pa najlepša med serijskimi avtomobili. Ne pobira zastonj medalj za oblikovanje. 😏

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 20 minutami je gregc88 napisal:

arteona si gledu in pol kupu mazdo... 😔  ne štekam , vw stokrat lepši in zagotovo boljsi

A si ti kaj popil mogoče?🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal:

Napaka. Na 100 000 se menjajo šobe, podložke se menjajo vsaj na 50 000. 

Seveda vsega tega kar si napisal in kar sem te dopolnil ni pisalo v nobenem maintenance manualu, zato tudi največji poznavalci med mazda mehaniki niso vedeli kako se mazda pravilno vzdržuje.

Kje ste pa to pobrali? Jaz sem  na prvi 6-ki menjal enkrat podložke in to takoj na začetku, ko sem jo kupil, preventivno, in šobe na 170000, obnovljene. In to je to. Sedaj ima krepko čez 200000 in gre in gre. 👍😏

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kupi 6-ko tudi, če imaš otroke. Bolj dinamična vožnja, manj kombijevska.Manjša poraba goriva. 😏

pred 1 uro je samurainen napisal:

Sta otroka, vendar že malo večja. Ima morda kdo izkušnje z omenjenimi avtohišami? Če bi se odločil za mazdo, bi to sedaj bila prva mazda pri nas...malo še tipam okoli, kako je z mazdami nasploh.

Jaz imam sedaj že drugo 6-ko.In nikoli nekih večjih problemov. In veliko nas je tu gor, ki imamo že drugo, tretjo tudi četrto Mazdo. Imaš pa seveda tudi nekatere, ki so presedlal na druge znamke. In nekaterim je potem žal. Če hočeš, da si "malo" bolj poseben, kupi Mazdo. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano
pred 1 uro je Z M A J napisal:

To se bere, kot da želiš z vožnjo impresionirat oz. prestrašit kakšno mladenko, hehe

He, He. Ne, to je mišljena vožnja, kjer ne delaš kolon za sabo po avtocesti. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 minutami je Gelipter napisal:

Aless....hvala za odgovor :rispekt:...

Alora...bo treba vozit bolj po MOŠKO ...GASSSSSS...:bravo:...pol pa menjava po 5-6let...itak ..😀👍😁😁

Za mo#ko vožnjo se lahko javiš pri meni. Za ostalo boš moral. na servis. 😛

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 28 minutami je SpEkTr napisal:

Ne govort o tej zapacanosti ventilov, ker pol ne bo samo kvasa zmanjkal, ampak tudi orehov!?!

Pa sej imamo tudi lešnike za te zadeve. Baje, da še boljše spucajo zadevo.😏

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 27 minutami je SpEkTr napisal:

Ko smo Mel debato v zvezi s širino platišč. Evo slika original letne vs zimske na borbet platiščih ki si širša. Cca 1.5cm razlike v širino emoji16.png

311db0a9116f86ccac8f79f8ca0f650c.jpg

Večja poraba?... ležaji? 😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 urami je Boss napisal:

Alex kako? A zdaj k maš pa potni nalog pa je to zaščita, da ne boš okužil vse v vseh občinah do Ljubljane? Sej vem da sem kaciničen, ampak na eni strani razlagaš, da nas te omejitve prehoda preko občin rešujejo okužb, ampak to velja samo toliko časa dokler sam ne rabiš - a niso to mal dvojna merila? 

Glej jaz sem vesel, da si šel in da nisi več v psihostrahu in verjetno se počasi strinjaš, da je čas za odpravo občinske karantene. Drugače pa mal nas razsvetli kako zadeva zgleda in kolk se pozna. Tole bi znal bit kar oreng dodaten boost pa tudi če nisi šel do 210KM?

To je bil nujen opravek, ker v naši občini pač tega nimajo. 😛Ne, nisem bil na čipiranje ampak sem nabavil nove feltne. Pač to je bilo nujno. 😇

pred 4 urami je Scr3am napisal:

Alex, kaj si potem motor zamenjal in dal notri atmosferca al kaj se dogaja :D

🤪🛒sej ni prvi april. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 38 minutami je Baho napisal:

A je tole na Brnčičevi, a ne?

Ja je. Matsport. 😉

pred 2 minutama je Boss napisal:

Nemogoče, da je tole na Brnčičevi saj Alex pa ja spoštuje zakone in ne hodi v druge občine.:nevem:

Ja, ampak sem dobil posebno vabilo (beri potni nalog) od Kp do točno te trgovine-vulkanizerske delavnice.To je izjema in ne pravilo. 😎 Me ni ustavil ne tja ne nazaj noben organ pregona. V bistvu se lahko prosto voziš po Sloveniji.😇

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 54 minutami je Aless napisal:

Superca, lepo je izpadlo! Dobro si zrihtal, pohvalno.

Morm naročit za M3, je po 16 letih že malo obrabljen.

Ziher jo bo dal v belo, da bo bolj v trendu! 😎

Da nisem slišal tako bogokletno besed... bele barve avto. 🤪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Tudi motor mu bolje pristaja kakšen močnejši :)

Jap... tak, kot ga ima moja. Potem je popolna kombinacija. Tale, ki se prodaja je bolj za vožnjo po mestu. In to bolj z ravninami. Tu, pri nas v Kp bi že odpadla. 

Daš zadaj dva žaklja krompirja na tržnici in ne prideš več na Markovec (hrib) domov.Ni navora dovolj. 🤪😬

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 26 minutami je Bini napisal:

Tako, sedaj je pa na letnih, sem imel srečo in bil drugi na vrsti. Korona mi gre kar na roko...... :jupiii:

IMG_20200420_172335.jpg

Lepo. Na roki naj corona tudi ostane. Drugače pa, sedaj se boš lahko bolj športno vozil od meje do meje občine. 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 57 minutami je Boss napisal:

Sicer ne vem v kateri državi si ti živel, ampak mene miličniki nikoli niso ustavili in nikoli nisem imel opravka z nobenim izmed njih - tud s tisto zloglasno udbo ne. :nevem:

Verjemi, da v isti državi.Samo. da nekateri nismo pihali v njihov rog.Ne samo, da so nas kar legitimirali na cesti brez veze, tudi na žure so uletavali brez trkanja in brez nalogov. 

Si misliš, da bi se to dan danes dogajalo? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.