Skoči na vsebino
Klima in pospe?evanje
Napisano

he boss pocasi bos spoznal vse finte avta: sicer si prav ugotvu da se klima ugasne ko pospesujes....sem tud opazil da pri 180km/h in visje ni klime :) (ne da bi jo rabil amapk vseen)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Manual
Napisano

Lahko ti ga sposodim pa das fotokopirat? kaj mislis?

mislim da je okol 100 listov...aja pa se to: v nemscini je.

Za benz. v pdf obliki pa v anglescini. (to ti tud lahk posljem)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Manual
Napisano

Jaz mam pa Mazda 6 training manual v pdf obliki (ampak samo za benz. modele) ce koga zanima povejte.

Za dizel mam pa v staromodni obliki :)

fajl je velik 3.2MB

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazde...
Napisano

Malo pa sem se tudi pozanimal glede motorjev ?estk, menda imajo motorje od Fordov??Ti motorji pa imajo menda visoko porabo goriva, olja in so menda pokvarljivi!Mi lahko to kdo pokomentira?Je to res? :angry:

Ok, se beremo!

?ao :cheers:

niti priblizno ni res....

je pa res da je Ford sposodil 1.8 motor od Mazde za C-max.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

evo sem ze v Prishtinë :D

ni padel noben rekord, ker vsepovsod neki gradijo ali pa renovirajo ceste...v srbiji pa je blo 15 radarskih kontrol !!!! (to je nov rekord)

aja podatki: poraba tokrat, 6.8 l/100km; cas voznje manj kot 10ur, razdalja 907km...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

Ti divjak ti!!! <_< Kupi si raketo...... :D

LP daVid

To pa ne ker pol je poraba velika :D

--ok zdaj grem mal spat pol pa v akcijo

se vidiamo zjutraj

Lahko noc mazdasi ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dajte svoj SOUND sem gor
Napisano

Za diesela se full dobro sli?i ... a misli?, da moj tudi ... kaj ma? predelano? :whatever:

mam predelano: fizol pa zelje za kosilo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevleke
Napisano

Vse kar je sef rekel pa se to da moras pazit ker mas stranski air bag ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtomobilizem salon glasovanje
Napisano

?e je kdo prijavljen na avtomobilizem.com, prosim naj glasuje za moj avto.

http://www.avtomobilizem.com/modules/carsh...php?car_id=3222

Lp

Meni je vsec kako si uredil notranjost....res odlicno...edino pa avto-tepih je pa obup od obupa (ime namrec :D)

-glasovat pa ne morem ker nisem prijavljen tam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

100 oktanov ?
Napisano

Ja sem razumel da od danes naprej pri OMV-ju ni vec super98 ampak samo 100.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

100 oktanov ?
Napisano

Ce je kaksen starinski motor pol je lahko problem...sam mene realno zanima kok oktanov ma ta benz v resnici? Nekaj mi pravi da 100 jih sigurno nima...no sej bos povedal yavarye ce si opazil kako razliko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ja, racunaj okoli 40.000sit....(jih bo mal tezje prodat ker so zanic gume)

Probaj dat po oglasih (bolha.com, itd itd)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.