Hja najbolje je kar probat, ko zagleda? policiste samo po gasu. Ali pa stacionarca.
Stacionarci so menda imuni na te zadeve... Problem so menda samo "pi?tole"... ?al nimam izku?enj ?e s tem... Pa sem ?e opazil, da me je imel "na ni?anu" ...
Ce po pravici povem, nimam pojma... Zaupam servisu... Avta nisem kupil zato, da bi se ubadal s tem, kdaj je treba kaj zamenjat... ampak zato, da ga uporabljam... Ko je predpiasn servisni interval, poklicem servis, se zmenim za termin, pripeljem, placam in odpeljem ...
Odlo?am se za nakup Mazde3 in bi izbral spodnjo konfiguracijo. Ima kdo kaj izku?enj z avtomatiko pri Mazdi? Tukaj kak?en prodajalec?
Jaz imam sicer sestico z avtomatskim menjalnikom... Predvidevam, da je trojki podoben menjalnik ... Jaz sem zelo zadovoljen... Deluje odlicno, zaenkrat v slabih 50.000 km se niti enega problema z menjalnikom...
BTW, obstaja na tej platform foruma nacin, da se embeda YT videe?
Da... samodejno naj bi pretvopril v embed video... samo ne vem, zakaj to pri nekaterih ne deluje ... Jaz sem recimo dal edit tvojega sporocila in prilepil link YT videa ter shranil... in je ze embedan ...
Tudi jaz bi vas prosil da ?e kdo kaj ugotovi glede navigacije naj mi javi. Namre? imam tudi Mazdo 3 Challenge in 500? za SD kartico je totalno zasoljena cena.
Glede slik sem opazil ja... kot kaze manjkajo samo tele (oz. drugih nisem se opazil, da bi manjkale... )... Na disku jih ni... tako da bo najbolje, ce jih Katjaa se enkrat nalozi...
Jaz sem jih enkrat dobil na tehnicnih pregledih v Kranju ... Ce se prav spomnim, so bili celo brezplacno ... Sem bil ravno na tehnicnem pregledu in sem spotoma vprasal, ker so se ze cisto "olupile"... enkrat ko sem sel cez z Kaercherjem ...
Npr, v Beogradu sem kupu mojo mazdo 2011. leta od prijatelja ker je prvi lastnik avta. Vedno je odr?avao v mazdinom servisu in je imel uredno popolnjeno servisno knjigo. Po kupnji sem dobu tudi izvod iz elektronske servisne knjige in se servisi ne poklapajo po kilometra?i, vremenu delanja in tudi po broju. Delovci v servisu nisu upisali vse narjene servise v elektronsko servisno knjigo.
Ce se to veckrat dogaja, da "pozabijo" vpisat, se je treba takega servisa na dalec izogniti... Kolikor vem, mora servis za vpis nekaj placati... za stranko pa je navidezno brezplacno (strosek je pac skrit v ostalih postavkah)...ce ni zapisa v DSK, potem se pomoje tudi ne more uveljavljati MES (mobilno pomoc)...
Si vozil slucajno s pripeto prikolico? Ker v tem primeru menda cez nekaj casa preklopi na rumeno in se potem sploh ugasne, ce zaznana ovira ne "izgine" ... Tako se mi zdi, da sem nekje prebral ...
Potem v oglasu malo zavaja, ko ima napisano, da ima izpiske iz DSK... Kot kaze v Italiji ni bil vzdrzevan na pooblascenem servisu... Ker ce bi bil, bi se to v DSK videlo... Je pa podobna kot moja prejsnja... (Le da sem jaz imel se navigacijo in svetlo usnje)... Tako da je tole pomoje GT oprema in ne TE Plus...
Ce sem prav videl, je bila soferka... Ni mi jasno, zakaj daje sploh zmigavce, ce potem naredi ravno nasprotno... Ze precej pred kroziscem je dala desni zmigavec... Sem mislil, da bo zapeljala na avtobusno postjalisce... Potem pa v kroziscu direktno pred mene...
Avto je bil servisiran pri 100.000 km in je bil narejen VELIKI SERVI
ima pa 120k...pri 120k je druga?e veliki servis...
Sicer pa je bolje kot a pozna kdo...to da ima DSK, gre? na servis in ?e ga ima ni ni? skritega. Lahko re?e marsikdo ja je bilo narejen, ?e ni v DSK, samo obrni...in obratno bolje da ima kako prasko pa DSK vpise
Veliki servis je lahko tudi pri man j kilometrih, ce jih dela manj... Servis je na 20.000 km ali na 12 mesecev... kar prej pride ... Torej ce je recimo delal na leto le 10.000 km, lahko veliki servis pride ze na prevozenih 60.000 km ...
Pa saj je zabremzal in ni bilo nikogar, pa je ?el dalje in to pono?i.
Aha...torej ce ni nikogar, se lahko semafor ignorira? To so kaksni novi predpisi.. Ker ko sem jaz pred mnogimi leti delal izpit, so bili prometni predpisi ocitno drugacni .... Saj ni cudno, da potem veliko folka tako vozi tudi takrat, ko je polno prometa... Jaz recimo sem navajen, da dam smernik tudi ce ni nikjer zive duse... Pac cisto avtomatsko ... In prav tako se ustavim pri rdecem semaforju... tudi ce ni nikjer zive duse ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Stacionarci so menda imuni na te zadeve... Problem so menda samo "pi?tole"... ?al nimam izku?enj ?e s tem... Pa sem ?e opazil, da me je imel "na ni?anu" ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani