Tole vzeti na puf je kar kriza. Saj, ?e ma? puda ene 200? ?e gre ?ez mesec. pa nekaj za bencin, pa mogo?e kak servis. Dokler ne rabi? dati 800?-100? za gume, 1000? zavarovanje vsako leto itd... Potem si lahko samo doma parkiran pa ?aka? kdaj pride ta ?as, ko bo? ves na?paran denar odkartal.
Simon, odvisno kok ima? dohodka. ?e ima? npr. Netto OD samo 600, je 200 dat stran ?e kar jebada. ?e ma? npr. Jur?ka, pol ?e gre, ?e nima ?e kake najemnine 400? za pla?evat, kar spet podere matematiko.
Povzetek; pleh je SAMO pleh, ampak met ga pa mora?.
?e mi lahko nekdo pojasni zakaj je (predvidevam) z identi?nim motorjem, ?kodi?ka toliko po?asnej?a na kon?ni hitrosti, ali je samo hec da je drug menjalnik, ker pazite to, je celo kar nekaj la?ja, kot je razvidno iz podatka koliko kg ima na posami?no "konjsko mo?":
Kakorkoli ?e sam jaz bi vseeno raj imel MPS, ?e pa bi gor pisalo ?e 6 namesto 3 pa ?e tolk bolje.
Jaz isto - 1ka pa res ?e ni "pravi" BMW
Danes sem ravno gledal sta bila skupaj parkirana - limuzini serije 3 (E46 in E90), pa mi je bil dejansko precej bolj atraktiven (gledam sem oba zadka) tisti tastarej?e produkcije (jebiga ne maram kvadratastih vozil)!
Dando je kar orng poznavalec terena kar se ti?e 323FBA, tudi tale bela (tvoja) mu je zelo dobro poznana.
Morda bi te pa vseeno ?e najcenej pri?lo, ?e od Danda vzame? tisto brez motorja, pa v upanju da je v tabeli motor ?e dobro odnesel, skratka pokli?i ga.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vanjo nazaj namontiral otro?ki sede?, ki je bil v pranju (le del, hehe).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani