Skoči na vsebino
Bridgestone Potenza Re 720
Napisano

No, vse kar sta napisala je res-vendar....

?e vedno so GLASNE in me moti 100 na uro. :angry:

Tako, da danes dobim Continental ContiSportContact 2.

Upam, da ne bo razo?aranja!!! :(

Bom poro?al ?ez nekaj dni.

By, Tomi :P

Conti so sigurno odlicne gume, in tihe. Edino ti ne bojo zdrzale velik.

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3
Napisano

Koliko kilomterov delas letno in kje se vecinoma vozis?

Ce delas velik km, in so vecinoma dolge relacije potem dizel...je pa tud res da dizel pac bolje gre od bencinarja in je zelo dober motor sam ce delas malo km potem nima smisla.

PS: dobrodosel :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde6
Napisano

majke mi :)

so res bile katastrofalne gume. nobene dobre lastnosti, se zimske m+s so se boljse obnesle na suhem kot te.

Ti mas (ce se ne motim) Turanza ER30, te so ze veliko boljse....upravicijo ime Bridgestone :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bridgestone Potenza Re 720
Napisano

Komar, sem mel RE720 na prejsnjem avtu in res ratajo glasne cez nekaj casa. So pa res dobre gume.

Od tihih gum bi izpostavil Continental Premiumcontact (drzijo pa mal slabs), in trenutne te k jih mam gor , Good Year Eagle F1 ...

Predlagam da pogledas se Conti Sportcontact2 (edin minus je pa da bos naredil mal km z njimi)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smerniki
Napisano

Mene pa ful moti da se je ves sneg stopil in ne bo vec smucanja :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M.a.z.d.a
Napisano

Mein Auto Zerstort Deutsche Arbeitsplatze

ne glih v sloven??ini... :D

heheeh ta je pa dobra....in resnicna :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M.a.z.d.a
Napisano

KIA = Killed In Action

BMW= Brot Mit Wuerstchen

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako Voziti Mazdo3 Doesel
Napisano

glej, napacno mnenje je da se turbo "vklaplja"....je pa res da cutis efekt pri cca. 1500rpm...mazda3 pa sploh je vredu ker ni izrazite turbo luknje...tko da sam gas :) (ko se ogreje, normalno )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kako Voziti Mazdo3 Doesel
Napisano

Pol nam je pa en Golfa? szi TDijem rekel, da on vozi do 2200 obratov, ker se mu pol ?e turbina vpali...

tnx

jaooo.....taka izjava sam od ljudih ki vozijo golfe....

(jaz mam na mazdi stikalo na katerem pise "turbo" on/off) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 - lita platišča
Napisano

Glede gum: ne vem kaksen stil voznje ampak z Pirelli P7 ne boste falili. V redu so tud Bridgestone RE720, Michelin Pilot Exalto2...itd itd. Jaz mam Good Year Eagle F1 gsd3 pa niso idealne za ta avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 - lita platišča
Napisano

Voznja sploh ni neudobna s 16 col. Pozimi mam 15, poleti pa 16. Razlike v udobju ni. Sem opazil da je zaviranje veliko bolje s 16" (bolj stabilen je avto pri zaviranju iz visokih hitrostih)...serijske Bridgestone B390 so katastrofa od katastrofe. Za priblizno 200.000sit dobis komplet v 16".

Te original od mazde (pa tudi v akciji) so kar drage.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 - lita platišča
Napisano

Njabrz mas Bridgestone B390 (195/65 15 VR)

ET je razmak od sredine platisca do mesta kjer pridejo vijaki. Original jekleno platisce ma ET=50mm, in je siroko 6 inchev (6 x 2.54=15.24cm). Ce bi dal isto sirino (se pravi 6) in bi sel na ET 45mm, potem bi mel sirsi kolotek za skupaj 1 cm.

Jaz mam letne 7x16 ET50 (se pravi isti kolotek, ampak sirsa feltna).

Za te gume bi reku (od oka) da bi dobu okol 30.000sit

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 - lita platišča
Napisano

Jaz sem se z istim vprasanjem ubadal pred enim letom. Res ti priporocam da gres na 205/55 16 (te gume k jih mas zdaj jih lahko prodas).

Podatki: 5x114.3, sredinska luknja 67.1mm, in glede ET-ja je kriticno: za sirino 7 , od 40 do 55, za 7.5 pa 45 do 55 itd..

Najceneje v sloveniji pa www.vulkanizerstvo-furlan.si in www.vulkanizerstvo-lasic.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3 servis??
Napisano

Priporocam ti da gres...sam za olje bos placal.

Ampak nekje po 1000km , ne cakat 2000 al pa 5000.

Ce te zanima strokovno zakaj bi sel bom tud odgovoril (zdaj se mi ne da trenutno) :)

aja, dobrodosel ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Brezpla?no peskanje
Napisano

Meni so pa dal aditiv ko je avto obstal zaradi slabega dizla. (not je bil pesek pa voda, takrat sem tankal na Petrolu nasproti stadiona v LJ). Zdaj pa samo na Agipu tankam in avto je vzgal tud na -26, edino je problem ko tankam v makedoniji ker nimajo kakih tujih crpalk,in nikoli ne ves kaj bos dobil...so far so good :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pomisleki pred nakupum mazde6
Napisano

Ja, tam na linku k ga je dal Vuk pise: Haiti-Blau?-Metallic (modra kot na sliki) in Noblessgrau?-Metallic (neka siva).

Drugace pa dobrodosla :)

PS: tko "objektivno" najboljsa barva za M6 je crna :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste vozili pred Mazdo
Napisano

1. Zastava 128 Skala 55 ta avto mi je ostal v dobrih spominih...predvsem ker sem se velik vozil v relaciji Istanbul-Pristina-Ljubljana, pa nikol ni blo tezav (razen to da sem bil v komi 2 dni pol)

2. Honda Civic 1.4 16v prva raketa, s poraznimi zavorami in motecim psikanjem nad 170km/h

3

. BMW 520: zadnji pogon...zur...tud po snegu, razen poraba pa...minimum je bil 12l (relacija Ljubljana-Budimpesta), povrecje po 120.000km pa 15l/100km.

4. Mercedes 190E.:ta je bil dalec najbolsji avto od vseh (po zanesljjivosti). Tih, udoben, dost hiter, ampak nikakor za sekat ovinke

5.Daewoo Nubira 2.0: ta je bil cist nov, kupljen v Istanbulu za majhen denar (vse skupaj: 18.000DEM), motor je bil cist divji, menjalnik na kratko izracunan, skratka raketa, podoben Hondi ampak podvozje je bilo poraz, in sem mogu investirat v tem: (trsi amortizerji in vzmeti Eibach) potem je blo zelo fino. Poraba na zacetku mal manj kot 10l/100km, proti koncu pa 13-14l /100km, in najbolj moteca stvar na tem avtu: polozaj za volanom!!!

6. Mazda 6 CD120: prvic v zivljenju da se peljem hitro in pri tem je poraba smesno nizka...pa se 1000km lahk vozis v enem kosu pa nic ne cutis. Zanesljivost pa ne tok dobra (ceprav vse se je pokvarilo do 10.000km, od takrat naprej nc tezav, knock on wood :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.