Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

V bistvu sem prilepil link vozila, ki ima ?e vklju?eno v ceno tole LPG in?talacijo, se pravi ne vidim poante, da se jo ven rukne in se ga na bencin O?E?I kokr dopu??a skrajno desna pedalka do podna! :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hehe, bednik, o?itno ti raj?i daje? denar naftnemu lobiju pa si isto?asno daje? "prstenjaka v guzic" (kar te verjetno ni? ne stane), kokr pa da bi ?el s (privar?evanim denarjem na gorivu) na kak?en orng dopust. No ampak ker kokr sm razbral si totalni car in bi ti to itak zneslo, se pravi bi ti v tem primeru ta domnevno privar?evani denar lahko dal v DOBRODELNE namene, da bi bil vsaj v ne?em koristen za dolo?en del dru?be. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Imam ob?utek da bi marsikdo zapelju magari v lastno blato, da bi mel zastojn parking. Ne bi dal avta v tole greznico, jao! <_<

@Gustav - jaz danes ?e malo treniram ?korpijonico (pisavo biv?ih bratov), hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Ne boste verjeli enemu podatku, ki sem ga danes sli?al;

LJ mestni redarji, naj bi bili na pre?i za morebitnimi blatnimi pnevmatikami na na?ih vozilih. Kazen pa naj bi zna?ala "carskih" 1000?. Sem najprej pogledal na koledar, da ni morda 1. april na koledarju! ?zmeden? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

6 prestav? :blink: kaj so mele vse MX-5 z BP motorjem 6 brzin?

Sem prepri?an, da temu ni tako, zlasti ker je govora o letu proizvodnje 2001, vem da ima celo npr. RX8, ta?vohna marsikatera le 5 prestav, pa je govora o letnikih 2004 ali pa 2005 in precej dra?ji avto kot Mx5! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.