sem bil na cosmosu danes in baje jih ni....200 razp?rodali, ostalo pa v natrpani tovarni...avstrijci imajo naro?ila sedaj za naslednjo dobavo za junij-julij....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nisem - jaz imam itak trenutno porabo priklopljeno in vem kolk bi morala kazat, ?e pa je za 2-3 litre vi?ja pa dela regeneracijo. ?e ima? pa zelo prefinjen sluh lahko pa celo sli?i?, da ima motor malce druga?en zvok.
ta ?estka ma predobro izolacijo za slu?ne senzorje....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e to original ra?unalnik omogo?a bi verjetno prikazovalo. V programih sem ?e opazil EGT ampak ker na Cliu tega ni je onemogo?eno. Bi bilo dobro dobiti od koga in stestirati.
PS: mi je pa nekaj bolj nadle?nega, da ga skoraj ni avtomobila, ki bi imel senzor temperature olja serijsko.
Pol bi bilo fajn ob priliki sprobat na moji ki?ti
Verjetno si menjal na zimske gume in je zaznal spremembo. Napumpaj gume kot je treba, potem pa ?e ima? gumb ga dr?i pet sekund da se resetira (takjo je v nemcih )
Pri mazdi nimam pojma, moja ima merjenje vrtljajev na kolesih in ni? ve? senzorjev v gumah...
KAr se ti?e bluetootha, preko glasovnih ukazov se da nastavljati zadevo - v angle??ino, sicer pa samo 'paira?' telefon preko radia (bluetooth meni) in ne rabi? tiste tete, je samo za glasovno izbiranje, lahko se pa na dolgih vo?njah pogovarja? z njo....
po moje da bi mi tip pol lahko dajal po tej ceni + normalna po?tnina, tako da si ?e vedno na dobrem. Dajmo najprej tele po?akat, sprobat, lahko se pa kdo ?e premisli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani