Skoči na vsebino
M6 CD SportCombi vs Passat Variant TDI
Napisano

Jaz isto mislim da Passat (bilokere generacije) je prakti?no nevidna siva mi?ka v prometu (razen ?e pu??a za seboj ubijalski ?rn dim, hehe), ?e je srebrne barve, ?e toliko bolj, o Golfih pa itak ne gre izgubljati besed, halo! <_<:rolleyes:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

0,5 % vpla?ane dohodnine
Napisano

Hja, v uporabni matematki sem bil in sem (verjetno) ?e zmeraj ma?ek (zadeve ki ve?ina na kalkulator pritiska, jaz pokoristim zgolj mo?gance), kak?na je pa procedura za to pokoristit, pa ?al ne vem. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

0,5 % vpla?ane dohodnine
Napisano

JureS, kak?no si mel ti oceno iz matematke v ?oli? (mogo?e bi lahko kadar ima? preve? cajta, malo potreniral), ker nikakor ne razumem od kje ti izra?un da bi dobili zgolj 10? po osebi (domnevam da je bila mi?ljena povpre?na vrednost). Nimam nekih bajnih prihodkov, pa vseeno moj izra?un pove, da je 0,5% zneska vpla?ane dohodnine - BISTVENO vi?ji. Za znesek 10? bi pa rabili biti krepko izpod minimalca, kar pa resni?no upam, da tak?nih je bolj malo (ali ni?) na forumu! :harhar::bravo:

P.S. - kako ?e pravijo; kamen na kamen pala?a. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

0,5 % vpla?ane dohodnine
Napisano

Zdravo!

V teh dneh se precej govori o 0,5% vpla?ane dohodnine, katero lahko "po Pre?ernu" uporabite oz. podarite. Lahko bi se npr. ustanovilo MAZDA KLUB SLOVENIJA, pa ?e nas recimo 20 komadov donira teh 0,5% bi se iz tega lahko tiskale razne nalepke, morda maj?ke in kapice, kak?en piknik, itd.

Skratka, ?enkanmu konju se ne gleda v zobe.

Kdor ne ve, o ?em ?elim za?eti diskusijo, pa je tule na kratko obrazlo?eno;

http://www.dobrodelen.si/sl/index/article?...=/kako-podariti

LP!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

V bistvu sem prilepil link vozila, ki ima ?e vklju?eno v ceno tole LPG in?talacijo, se pravi ne vidim poante, da se jo ven rukne in se ga na bencin O?E?I kokr dopu??a skrajno desna pedalka do podna! :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hehe, bednik, o?itno ti raj?i daje? denar naftnemu lobiju pa si isto?asno daje? "prstenjaka v guzic" (kar te verjetno ni? ne stane), kokr pa da bi ?el s (privar?evanim denarjem na gorivu) na kak?en orng dopust. No ampak ker kokr sm razbral si totalni car in bi ti to itak zneslo, se pravi bi ti v tem primeru ta domnevno privar?evani denar lahko dal v DOBRODELNE namene, da bi bil vsaj v ne?em koristen za dolo?en del dru?be. :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Imam ob?utek da bi marsikdo zapelju magari v lastno blato, da bi mel zastojn parking. Ne bi dal avta v tole greznico, jao! <_<

@Gustav - jaz danes ?e malo treniram ?korpijonico (pisavo biv?ih bratov), hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Ne boste verjeli enemu podatku, ki sem ga danes sli?al;

LJ mestni redarji, naj bi bili na pre?i za morebitnimi blatnimi pnevmatikami na na?ih vozilih. Kazen pa naj bi zna?ala "carskih" 1000?. Sem najprej pogledal na koledar, da ni morda 1. april na koledarju! ?zmeden? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.