Simon, mislim da si se zaljubu in to v tipa iz Nem?ije, se pravi si gej. Ampak ti je delno opro??eno, ker ?e ob samem zvoku te zverine se mi za?ne me?at, ko se mimo pelje!
Tole mu je pa verjetno eden od konkurentov (tanovemu M3 seveda).
@Grega, ko bo? enkat svoj (mini) podmladek fural, bo? zastopu zakaj (JureS je ravno v eni temi opisal kaj vse se mu je nahajalo pod zadnjo klopjo 6-ke).
Sem se malo anga?iral in za hec poklical uradni servis (A cosmos - ?i?ka), ?e imajo v ponudbi kak?ne avtoprevleke za mojga stroja. No pa so mi dali kontakt od nekega majstra, ki jim je pustil telefonsko, ?e bo kdo naro?al prevleke, to je;
- Igor K?nig s.p. iz Kopra (ali okolice), tel ?t. 041 745 267.
Je pa cena parkrat vi?ja (kar mi je dokaj logi?no) kot tele ki gledamo preko e-varjante. Sem govoril z njim in je rekel cca. 140 ?.
Neki se trudim, z enim uporabnikom (Active) si celo dopisujem in je zainteresiran, tako da sva ?e najmanj dva (oba Mazda6), potem pa se jutri dobim ?e s Hro??emVinetom, ki mu bom tudi predlagal nakup in zna biti zainteresiran!
Pa dobro si oglej ali ima? + na levi ali desni strani, da ti ne poturijo ravno napa?nega (ja sej vem - Japonski avti pa to - ga imajo itak vedno na istem mestu, na?eloma, razen ?e se je kdo kaj ?pilal ter improviziral s kabli)!
Jah me niti ne ?udi, Kamnik ima res fantasti?ne ceste (za letet s ceste in razbit koreto), ?e najbolj pa mi je v?e? cesta iz Komende mimo IC Komenda ter do Vodic - na tej pa prav zares u?ivam!
Jaz sem gume menjal pri Avtoservisu Lu?trek v Medvodah... Zelo zelo so ugodni.
Pogledal sem si cene pnevmatik na njihovi spletni strani http://www.avtoservis-lustrek.si/spletna-trgovina/, kupil gume 205/65r16 Dunlop SP Wintersport in dal za vse skupaj z menjavo in centriranjem 155?... kot sem gledal drugje, za ta denar nisem dobil niti gum kaj ?ele vse skupaj...
Z osebjem sem bil zadovoljen, gu?ve ni bilo pretirane, po?akal cca.15min in bil ?e na vrsti.
Za 4 komade novih zimskih gum??? To je res potem nora cena, ?e je ?e datum proizvodnje okej, potem lahko le ?estitam za nakup!
Hehe, ja kar se opreme ti?e, je kar razlika, prenekatera npr. nima niti knofov za tempomat na volanu in ro?no klimo, v primerjavi s tak?no pa kak?na GT (ki jo imam tudi sam) z ogrevanimi zici, avt. klimo, vgrajeno navigacijo, bolj?im podvozjem, itd.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Simon, zvok je
?e 323i je kr kulski kar se zvoka ti?e (ne pa moje 4 cilindre, hehe) :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani