Jaz mam Michelin Alpin A2. Zdrzijo nenormalno dolgo, obnasajo se kot letne gume...Lani sem skoraj en mesec prezivel na 2000m (in sem se mogu vozit vsak dan od doline do smucisca), ampak brez verig ni slo. Zdi se mi da ne primejo tok dober po snegu (ampak je kriva tud teza avta).
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ce mas veliko mrzlih startov pa kratke radzalje pol poglej da je specifikacija npr. 0-30 ali 0-40 (ampak taka olja se praviloma drazja). sej je txt cist ok, zakaj ti ni vsec?
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Jaz mam limuzino (4 vrat). Vec sploh ne rabim (v nuji gre noter tudi mountain bike, s tem da od zadaj lahk sedi sam en-pogojno dva). Prtljage gre vec kot dovolj, celo ostane se za kaksen kufer.
Zanimivo je pa da si se odlocil za TE opremo; jaz osebno mam CE ker ne vidim prednosti TE-ja. (traction control pa dsc, itak pridejo sele z 136, tko da se mi je zdelo nesmiselno zaradi par gumbov vec, dati 1000EUR vec. Moje mnenje)
Pa od vseh subjektivno mi je limuzina in karavan najbolj vsec, se posebej mi je vsec karavan v rdeci barvi...
Moja prijateljica je imela tak avto. 1.5 motor. Poraba ni bil problem, pac pa ful beden mehanizem za sedeze. Recimo ce se hoces zadaj vsest (al pa druge aktivnosti delat) moras potegnit eno zajlo, pol je blo tko da se sedez ni vrnil v prvotni polozaj.
Drugace pa je bil avto kar v redu. Totalno nezahteven.
sej res...prtljaznik je razred zase... jaz mam pa sedana pa se vedno je prakticen. notr gre kolo (in se vedno se lahk usedeta dva od zadaj). da ne omenjam kok prtljage lahk stlacis noter. (in se ena pozitivna: zadnji del se sploh ne usede ; kot bi mel progresivne vzmeti...
Ampak je MES (mazda europe service) tok dobr organiziran da nisem cutil primankljaja avta. (no ja)
Ampak to je bil edini primer (kakor slisim).
Je pa dejstvo da z mazdo dobis triletno garancijo, in tale MES traja 10 let. (v mojem primeru je blo tko da so prisli po avto, dobil sem nadomestnega in po 14 dneh dobil svojega nazaj).
Z peugeotom dobis najbrz vec image-a ampak tud manj komfora (subjektivno).
Sej sem ze prej rekel da sem s sestko sem zelo zadovoljen in presenecen (ni nobenih crickov glede na voznje po balkanskih (luknjastih) cestah, 1500km v enem kosu pa nic utrujen, to je res izjemno).
Sesta prestava pri Peugeotu? Ne vem no ampak pri mazdi je ne pogresam (ponavadi na avtocesti vozim 150-160,to je pa 3000-3100 rpm).
Ko sem jaz kupil avto sem sel vozit vse po vrsti in v ozji izbor so prisli: Alfa 156 JTD, BMW 318d (ampak je izpadel zaradi cene) in Mazda 6.
Na koncu sem se odlocil za Mazdo ker dobis vec avta za isti denar.
Gigi naj ti povem samo to da Slovenija (in vse juzno od Slovenije) nima ustreznega goriva niti za CD120, kaj sele za CD110. Ceprav cez eno leto naj bi blo bolje (so they say)
(kot primer: filter goriva ki stane okol 15.000SIT zamenjajo vsakih 20.000km, predvideno je pa da se zamenja vsakih 60.000km. In moj primer ko je blo v filtru razen vode se en pesek noter...)
Je pa pohvalno da te skrbijo izpusni plini. Ampak to kar navaja tovarna je eno kaj je v resnici je drugo. Po testih sodec 1.6 CD110 nima bistveno manjse porabe od 2.0CD120(ali136), kar pomeni da tudi emisija izpuhov ni toliko manjsa...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta naslov je mal confusing: kaksno je vase zadovoljstvo.... in je Lada pred Alfo ???
Povezava za deljenje
Deli na druge strani