Skoči na vsebino
Termometer
Napisano

Termometer v mojem avtu je izjemno natancen. Slisi se neverjetno ampak tko je. Zamuda traja pa nekaj sekund, tko da neki je narobe.

Ps: Fahrenheit je pravilno :) (faraday pa je cist druga stvar)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zimske gume
Napisano

Jaz mam Michelin Alpin A2. Zdrzijo nenormalno dolgo, obnasajo se kot letne gume...Lani sem skoraj en mesec prezivel na 2000m (in sem se mogu vozit vsak dan od doline do smucisca), ampak brez verig ni slo. Zdi se mi da ne primejo tok dober po snegu (ampak je kriva tud teza avta).

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAzda 6 Notranjost
Napisano

to je eden od razlogov zakaj mam CE opremo in ne TE (za GT pa nisem hotu dat toliko casha)

CE ma crnjo notranjost

TE grdo sivo

GT tud crno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX-8 slikce ...
Napisano

tale od ath-ja je primer kako narest lep avto grd.

plastik fantastik...feltne pa kr neki...jao

"x treme-ly" ugly kit

bela je pa tud meni vsec ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 -100.000km test
Napisano

Labi malo si se zmoto al pa narobe prebral danes sem si kupil Ato Bild in je noter Supertestu podvr?ena Mazda 6 Sport 1.8 Comfort, in ne CD136!! ;)

Jep mas prav, ampak ne vem kako se da narest edit za naslov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KATERO MOTORNO OLJE ???
Napisano

ce mas veliko mrzlih startov pa kratke radzalje pol poglej da je specifikacija npr. 0-30 ali 0-40 (ampak taka olja se praviloma drazja). sej je txt cist ok, zakaj ti ni vsec?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izlet v MAZDIN salon
Napisano

Jaz mam limuzino (4 vrat). Vec sploh ne rabim (v nuji gre noter tudi mountain bike, s tem da od zadaj lahk sedi sam en-pogojno dva). Prtljage gre vec kot dovolj, celo ostane se za kaksen kufer.

Zanimivo je pa da si se odlocil za TE opremo; jaz osebno mam CE ker ne vidim prednosti TE-ja. (traction control pa dsc, itak pridejo sele z 136, tko da se mi je zdelo nesmiselno zaradi par gumbov vec, dati 1000EUR vec. Moje mnenje)

Pa od vseh subjektivno mi je limuzina in karavan najbolj vsec, se posebej mi je vsec karavan v rdeci barvi... B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izlet v MAZDIN salon
Napisano

Sem povpra?al po servisih in pravijo da so od 25.000-54.000 ko je ve? stvari za menjat.

tako je v resnici(moj primer):

1 servis (1500km) -brezplacno delo: 24.000 SIT

2 servis (20000km) - 58000SIT

3 servis (40000km) - 76000SIT

nobenih posebnosti ni blo (edin olje- Castrol SLX- je drazje sorte).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov uporabnik na Forumu , Nov voznik mazde :)
Napisano

Moja prijateljica je imela tak avto. 1.5 motor. Poraba ni bil problem, pac pa ful beden mehanizem za sedeze. Recimo ce se hoces zadaj vsest (al pa druge aktivnosti delat) moras potegnit eno zajlo, pol je blo tko da se sedez ni vrnil v prvotni polozaj.

Drugace pa je bil avto kar v redu. Totalno nezahteven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

4x4, to mora bit kar v redu. Se bolje bi blo ce bi bla RWD. Vseen una k smo jo vozili v nedeljo mi je stilisticno bolj vsec (pa se dizel je :) )

labi, sam od une si se lahko odlepil...poskusaj se od te enkrat ko jo imas med nogami :P

rad bi bil prah, da bi se vozil v vseh avtomobilih.... :D

mas prav...ta ma usnjene sedeze, tezje se bo odlepit :)

verjetno bo ta avto mel fascinanten zvok...

lahk se tolazim da bo moja vseen mela nizjo porabo :P (who am I kidding?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPS
Napisano

4x4, to mora bit kar v redu. Se bolje bi blo ce bi bla RWD. Vseen una k smo jo vozili v nedeljo mi je stilisticno bolj vsec (pa se dizel je :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z mazdami
Napisano

sej res...prtljaznik je razred zase... jaz mam pa sedana pa se vedno je prakticen. notr gre kolo (in se vedno se lahk usedeta dva od zadaj). da ne omenjam kok prtljage lahk stlacis noter. (in se ena pozitivna: zadnji del se sploh ne usede ; kot bi mel progresivne vzmeti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z mazdami
Napisano

Meni je crknila visokotlacna crpalka :(

Ampak je MES (mazda europe service) tok dobr organiziran da nisem cutil primankljaja avta. (no ja)

Ampak to je bil edini primer (kakor slisim).

Je pa dejstvo da z mazdo dobis triletno garancijo, in tale MES traja 10 let. (v mojem primeru je blo tko da so prisli po avto, dobil sem nadomestnega in po 14 dneh dobil svojega nazaj).

Z peugeotom dobis najbrz vec image-a ampak tud manj komfora (subjektivno).

Sej sem ze prej rekel da sem s sestko sem zelo zadovoljen in presenecen (ni nobenih crickov glede na voznje po balkanskih (luknjastih) cestah, 1500km v enem kosu pa nic utrujen, to je res izjemno).

Sesta prestava pri Peugeotu? Ne vem no ampak pri mazdi je ne pogresam (ponavadi na avtocesti vozim 150-160,to je pa 3000-3100 rpm).

Ko sem jaz kupil avto sem sel vozit vse po vrsti in v ozji izbor so prisli: Alfa 156 JTD, BMW 318d (ampak je izpadel zaradi cene) in Mazda 6.

Na koncu sem se odlocil za Mazdo ker dobis vec avta za isti denar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

OBESEK Z IMENOM
Napisano

Labi GT

Labinot Bejtullahu  (a bo dost placa :) ?

Kaksno pa je to ime? :o Kako to da znas slovensko :D
sorry, nisem si jaz zbral imena :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 CD110 diesel!
Napisano

wildcat

bom prisel jaz s biciklom, ko bo don vozu RX8, in potem takoj objavil da se "bicikl je hitrejsi od RX8"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z mazdami
Napisano

Gigi naj ti povem samo to da Slovenija (in vse juzno od Slovenije) nima ustreznega goriva niti za CD120, kaj sele za CD110. Ceprav cez eno leto naj bi blo bolje (so they say)

(kot primer: filter goriva ki stane okol 15.000SIT zamenjajo vsakih 20.000km, predvideno je pa da se zamenja vsakih 60.000km. In moj primer ko je blo v filtru razen vode se en pesek noter...)

Je pa pohvalno da te skrbijo izpusni plini. Ampak to kar navaja tovarna je eno kaj je v resnici je drugo. Po testih sodec 1.6 CD110 nima bistveno manjse porabe od 2.0CD120(ali136), kar pomeni da tudi emisija izpuhov ni toliko manjsa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z mazdami
Napisano

V notranjosti je zelo malo razlike med M3 in M6. Sam imam Mazdo 6 CD120. Za stroske servisa sem pisal tukaj: http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=190

Poraba do zdaj: min. 5.4 max 8.3

Naj ti povem samo da, ker veliko potujem v Pristino (905km), pot nic ne cutis...Grem zjutraj ob 7, tam sem ob 16, ob 22 pa ze zuram :)

No pa tud do Istanbula je slo brez pavze (1500km)...tko da za dolge poti ta avto raztura.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.