Ko je v kombinaciji z 2.3 motorjem sem prepri?an da Japon?ki niso nekega ?karta not poturili. No ve? bo? pa videl na testni vo?nji, morda se celo zaljubi? vanjo!
Jaz se z mojo vozim nekje med 9 do 10 litrov (?e var?no vozim seveda tudi za manj) na LPG zadevi. Benz pa sem se vozil samo nekaj 100 km, predno sem LPG usposobil in te?ko re?em, ampak domnevam da ?e nekaj manj kakor s plinom!
Nekaj je bilo ?e re?eno o telem avtu - da na na?em tr?i??u ni obstajal mislim da je nekdo napisal. Sicer pa ?e je res obnovljen menjalnik in narejeno kot se zagre, potem zna bit kar fajni nakup. ?e se veliko vozi?, priporo?am ?e predelavo na LPG plin!
Gremo v nakup (ho?em na tej 6-ki, ohranit sede?e ?e naprej kot nove), upam da se nas ve? zbere, pa naro?imo skupaj, kar nam bo jasno zni?alo stro?ke po?iljanja!
Ful uporabna zadeva. Sem pogledaj za ?rnozmajko, izpi?e mi 4.600 ? cca., zaradi 270.000km prevo?enih, no ko sem zamenjal opcijo s 170.000 prevo?enih, je pa nekih 500 ? ve? ocenjena (jaka muda, hehe). Seveda pri tej cenitvi ni vra?unano, da je moja predelana na LPG, ker te opcije iskalnike ne ponudi, ali pa nisem ravno maher za ?vabo, da bi po?tudiral to opcijo za odkljukat ali vpisat!
Jaz o Hjundaju nimam nekega slabega mnenja (pa? povpre?en avto), ampak da bi ga pa konkretno pla?al, pa se moram strinjat s predhodniki (ni to Honda, jebote).
Je sicer razlika (vseeno je Hjundaj bolj priznana znamka, priznam), ampak tole ko je pa omenil Simon, da je Qashqai za?etna cena 15.000 ?, pol pa mi tudi da mislit cena Hundaja (razen ?e se smatra Hyundai za bolj?e ime na trgu kakor Nissan, kar pa mo?no dvomim)! :ne vem:
Slivka, danes pa sem na cesti videl ZVER in se takoj nate spomnil, da to pa bi bila makina zate in sicer NISSAN TITAN V8, noro glomazna zadeva! Pozna? ta avto?
Boss, nisi me zastopu (kao neke veze), ?elel sem ti povedat da imam insider-ja v tej zadevi, zato vem dolo?ene stvari, ki jih ve?ina vas pa? ne, to je vse. Zdej ?e si pa ti prepri?an, da jaz teh informacij nimam, si pa? spet korak pred menoj, jebiga!
Sicer pa tole ni neka hudo konstruktivna diskusija, zato jo bom raj?i samo ?e bral, ali pa niti to!
Za konec vam ?elim (kot je pa? ime tematike), le ?e ?im manj prejetih kazni s strani MOL in ostalih Pajkarjev in Lisi?arjev!
@Boss, ti si pravi - kadarkoli kdo kaj "tvoje" spljuva ali kaj negativnega napi?e. Vem za kar nekaj situacij v zvezi z redarstvom in dru?ini "Berlusconija" in njegovih bli?njih (kolega je na nekem solidnem polo?aju kar se tega ti?e, ja in to v Prestolnici, da ne bo pomote, a ker gre za javni forum, teh podatkov ne bom govoril, je temu, imenujmo ga Francl, preve? do njegovega delovnega mesta, jebiga). Teh informacij (preverjenih) ti pa? nima?, torej ne sodi nekoga kak?en je in kak?en ni, a smo zmeneni? Je pa jasno treba dr?ati nek ustrezen nivo komunikacije!
?e so pa sin?ku namesto bonbonov, Me?ko vzeli, s tem ?e niso zatrli vseh privilegijev v zvezi z na?im vrlim ?erifom z Mestnega trga (kako ?e pravjo; Ena lastovka ?e ne prinese pomladi, lahko da je zgolj "zalutala")!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaka beda, folku se niti fotografirat vozila ne da ve?, da potem objavijo oglas al kaj?
Lahko bi vsaj dopisal, da je slika simboli?na in ne gre za vozilo, ki se prodaja, itd. :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani