Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

6 prestav? :blink: kaj so mele vse MX-5 z BP motorjem 6 brzin?

Sem prepri?an, da temu ni tako, zlasti ker je govora o letu proizvodnje 2001, vem da ima celo npr. RX8, ta?vohna marsikatera le 5 prestav, pa je govora o letnikih 2004 ali pa 2005 in precej dra?ji avto kot Mx5! :P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za vse ki iščete prevleke
Napisano

Sem se malo anga?iral in za hec poklical uradni servis (A cosmos - ?i?ka), ?e imajo v ponudbi kak?ne avtoprevleke za mojga stroja. No pa so mi dali kontakt od nekega majstra, ki jim je pustil telefonsko, ?e bo kdo naro?al prevleke, to je;

- Igor K?nig s.p. iz Kopra (ali okolice), tel ?t. 041 745 267.

Je pa cena parkrat vi?ja (kar mi je dokaj logi?no) kot tele ki gledamo preko e-varjante. Sem govoril z njim in je rekel cca. 140 ?. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za vse ki iščete prevleke
Napisano

Men je prakti?no vseeno kak?ne dam, samo da ne bojo nagubane, kokr so razne varjante iz Leclerja za cca. 30 ? :blush:

Bistvo je pa itak da se ohrani sede?e tak?ne kot so sedaj, ko se lahko samo ?udim da so v tako odli?nem stanju! :rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ivar legenda
Napisano

Z naslovom teme se tudi sam strinjam :P

Menjava obeh xenon ?arnic traja cca. 10 min :)

Tako da :notworth:

Noro, sm mislu da je to dooosti dalj?a procedura! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.