6 prestav? kaj so mele vse MX-5 z BP motorjem 6 brzin?
Sem prepri?an, da temu ni tako, zlasti ker je govora o letu proizvodnje 2001, vem da ima celo npr. RX8, ta?vohna marsikatera le 5 prestav, pa je govora o letnikih 2004 ali pa 2005 in precej dra?ji avto kot Mx5!
Simon, mislim da si se zaljubu in to v tipa iz Nem?ije, se pravi si gej. Ampak ti je delno opro??eno, ker ?e ob samem zvoku te zverine se mi za?ne me?at, ko se mimo pelje!
Tole mu je pa verjetno eden od konkurentov (tanovemu M3 seveda).
@Grega, ko bo? enkat svoj (mini) podmladek fural, bo? zastopu zakaj (JureS je ravno v eni temi opisal kaj vse se mu je nahajalo pod zadnjo klopjo 6-ke).
Sem se malo anga?iral in za hec poklical uradni servis (A cosmos - ?i?ka), ?e imajo v ponudbi kak?ne avtoprevleke za mojga stroja. No pa so mi dali kontakt od nekega majstra, ki jim je pustil telefonsko, ?e bo kdo naro?al prevleke, to je;
- Igor K?nig s.p. iz Kopra (ali okolice), tel ?t. 041 745 267.
Je pa cena parkrat vi?ja (kar mi je dokaj logi?no) kot tele ki gledamo preko e-varjante. Sem govoril z njim in je rekel cca. 140 ?.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po mo?nosti nima niti klime, oz. vsaj ni navedena! :ne vem:
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani