Izgleda, da se voziva po drugih cestah V nobeni dr?avi ne bodo vozili, kot si ti ?eli?. Povsod je kdo, ki ga mora? tolerirati. Kot sem omenil so to ve?inoma stari po 60. ali 70. letu in zreli za zdravni?ki pregled. Druga?e pa Persen pomirja. Sprijazni se.
V Italiji se tako vozijo....tekoce, ker tutor hudo kaznuje tudi pocasne na levi. Desen pas je toralno zaseden s kamioni a imajo prepoved prehitevanja na dvopasovnicah, levi pa tece normalno ceprav v koloni a stalno tekoce 120-130 in ne rabis persena.
Pac sva si razlicna, jaz sem dinamicen in vkljucen v promet, ki vkljucuje tudi spremembe omejitev med potjo, se pa strinjam z originalno trditvijo da so pocasni vozniki enako ali bolj nevarni kot hitri. Pocasni vozniki so pasivni in ne spremljajo dogajanja okoli sebe, se vec zivijo v prepricanju da je njihov nacin voznje izredno varen in zato se ne ozirajo na promet okoli sebe.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Oprosti, nimam kaj spra?evati cenjenih omenjenih, ker se na tvojo ?alost tudi jaz vozim po cesti kar nekaj ur na dan. Ker pa vozim ve?ino km po predpisih nimam ravno toliko takih primerov ali pa imam dovlj urejen ?iv?ni sistem. ?e pa se vozim po avtocesti, namesto predpisanih 130 med 150-160, pa imam tudi jaz na prehitevalnem pasu po?asne?e.
Tudi slu?ajno ne dojame? bistva...beri ?e enkrat.....
Ne gre se za omejitev. Levi pas je izklju?no za prehitevanje, pa ?e vozi?, 80, 100, 110,140,190,350....
?e z 90 nekdo prehiteva nekoga na 80 je tam upravi?eno, ?e pa se nekdo vozi 100 po levi, na desni pa nikogar je narobe, hudo narobe
ti si o?itno tisti butelj, ki se vsede na pas in re?e saj grem 130, zakaj se naj ti umikam, kaj je narobe....TO JE NAROBE!!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa ne rabi? videjev, da ti tudi jaz povem da me dnevno ve?krat pogrejejo po?asne?i, ?e najve?krat na na?i najhitrej?i cesti, kjer se cjazijo 100 na uro po praznem levem pasu ob praznem desnem pasu!!!!!!!
P.S. in nisem edini.....vpra?aj labija, bossa, itd itd
Eno vpra?anje, pa ne mi zamerit. Kolikokrat se ti to zgodi?. Seveda, ko vozi? po predpisih (50, 60,110, 130km/h)? Malo ve? ?ez kak?en vikend, druga?e pa najve? parkrat na mesec. Ostala tvoja nervoznost pa je obe?ena takim voznikom. Po 30. letih normalne vo?nje po na?ih cestah ?al ne morem kupit tvojih trditev.
poglej si moje videje - danes najmanj 6x od tega sem 3 videje prilimal....
Saj vem, da mi ne boste verjeli in da boste spet vsi sko?ili vame, ampak, tak povo?en zajec ni za drugam, kot direkt za na gnoj. Zbita ?ival ima tolko potpludb, zme?kanin, strjene in vserjene krvi v mesu in tudi razlitega dreka v trebuhu itd...da je tako meso prakti?no neu?itno. ?e pes ne mara ?ret tega pome?kanega in posranega mesa.
Dopu??am pa mo?nost, da mojster Slivka tega zajca sploh ni povozil, ampak, je avto lepo ustavil, zami?al na eno oko, pomeril in ustrelil. Tak na?in priprave kosila pa bi res znal postati dober. To je pa ?ist druga muska kot tisto prvo, na kar ste mogo?e pomislili.
Na kmetih majo tud sibrovke
Na moji ?e ne tri emsece stari M3 se pojavlja zra?na rja ( po moje da je zra?na rja) predvsem na vratih, oziroma pijice rje, ki jih le zte?ka spravi? dol.
Vem da to ni ravno normalen pojav, ampak me zanima ali bodo to kaj re?evali v garanciji ali me bodo odpravili ?e? da je to posledica zraka, zime, politi?ne situacije ali bog ve ?esa?
Imate tudi drugi te?ave s tem?
to je normalen pojav pozimi, so mi enkrat v avtopralnici dejali, ker je moj imel polno tega in da imajo posebej ?istilo za to. Ko plugi plu?ijo - s kovino brusijo po asfaltu in pu??ajo avtom lepo zmes prahu v podlagi.
zato jih ni na haubi ampak ve?inoma tam kjer guma me?e gor.
a si ziher, ker mislim, da je 180KM pri?el s FL-jem namesto 185KM :ne vem:
No ja ravno FL je prinesel spremembo ja, nisem bil pozoren na letnik ampak gre za isto ma?ino 185 2.2, ki ji je bil vzet en auspuh (in dodana korejska maska )
Je najla?ja in najmo?nej?a - a vseeno na zadnjem mestu. Zakaj? Med drugim zaradi doslednje naravnanega dinami?nega podvozja. To je cena, ki jo mora pla?ati Mazda za trdo naravnano podvozje in slabo zvo?no izolacijo, agilno vodljivost, ki je prekomerno ob?utljiva na spremembe smeri. Te slabosti ne more odpraviti niti 185 KM mo?en dizel motor.
WTF?????? Pa to je ravno zaradi ?esar se jo vozi
Tole mene ?aka, tale 6ka je res porazna kar se ti?e rikvercanja, poleg ?peglov, je tudi zadnja lu? samo za tehni?nega ni? drugega....
A misli? da 10W LED ne bi svetila tako brez driverja? Si ti uporabil za vsako enega?
Thanks
Danes sem se mal igral z rikverc lu?jo.Ta novi avti imajo skoraj vsi samo na desni rikverc lu? in ?e ta sveti kar nekaj.V desnem vzvratnem ogledalu je nekaj videt v levem pa ni?.
Ker sem hotel,da bo vse skupaj ?im manj vpadno sem naro?il 2x10w ledici,2 driverja,hladilna rebra in nastalo je to:
V mislih je ta projekt
Se ?e komu na 'predzadnji' 6ki ali celo prej?nji tako nenormalno meglijo stranska ogledala (tudi, ?e ima? gretje).
V tem avtu so stekla globoko v plasti?nem okvirju, in o?itno ne pride do njih turbolenten zrak, med potjo te dni ne vidim v njih ni?, aba res ni?, kaj ?ele rikverc.
Gretje za trenutek naredi vidno polje potem pa tudi to odpove.....je zelo anoying, ker na primer na avtocesti ali celo celov?ki skorajda na pamet prehitevam, najraje bi kar prevrtal eno ventilacijsko luknjo skozi.....
?e kdo to opazil? Ta stara 6ka ni imela tega problema.
Mislim da hoce povedati da je to oprema, ki je bila kupljena s subvencijami in se sedaj vrnjena prodaja rabljena za male pare.
Kmetinstvo v UK ima resen pomen in je drugace tretirano kot pri nas.
Nekako kot leasing, stranka je z operativnim leasingom poplacala avto, ga vrnila in se prodaja za tisti mali preostanek vrednosti oz ocenjeno trzno vrednost.
V uk so podjetja urejala in se urejajo financiranje kmetov za opremo a je oprema do konca njihova last. V teh linkih so vsi rabljeni tam od 2 to 5 let
Klima dela, radio tudi dela, le cd changer ne dela, ker je zataknjen cd notri pa ga ne vr?e ven. Druga?e pa je radio funkcionalen. Aja, pa avto je letnik 2003, torej 1. generacija ?estk.
lp
zakaj potem rabi? komplet z avtomatsko klimo??
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pac sva si razlicna, jaz sem dinamicen in vkljucen v promet, ki vkljucuje tudi spremembe omejitev med potjo, se pa strinjam z originalno trditvijo da so pocasni vozniki enako ali bolj nevarni kot hitri. Pocasni vozniki so pasivni in ne spremljajo dogajanja okoli sebe, se vec zivijo v prepricanju da je njihov nacin voznje izredno varen in zato se ne ozirajo na promet okoli sebe.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani