Nisem napisal natan?no glede porabe: ?e se vozim po?asneje (manj kot 140km/h) potem je poraba ista kot prej. Ampak glede na to da sem ve?inoma na avtocesti (se pravi okoli 160-170) opazil sem ta porast porabe.
Te felnte ven gledajo za 2.9 cm ve? kot original jeklo; meni se zdi da je to razlog za pove?anje porabe (in zra?nega upora).
To da bi dal blatnike modificirat nekako m ne di?i preve?. Bom probal feltne prodat. A se vam zdi 80.000 SIT fer cena?
lp, labi
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
No v zadnjem mesecu sem 4 krat vozil do prishtine in nazaj v LJ (900 km, 9 ur, ko ni problemov na mejah), z novimi feltnami.
Na mojo zalost ne pasejo na Mazdo 6! So OZ Titan 16x7.5 ET 40, gume pa GY Eagle F1 205/55 16W. Zadnje gume strugajo (se posebej leva), parkrat na Hrvaskem (blizu meje s srbijo), in velikrat v srbiji (se posebej blizu meje s kosovom). obup.
Opazil pa sem se eno stvar:
ker se veliko vozim na omenjeni relaciji sem opazil drasticen skok v porabi goriva, prej (195/65 15) je bilo povprecje od 6.6 l/100km do 7.7l/100km, zdaj je pa 8.3 do 8.7 l/100km.
Tole se mi zdi prevec.
Izgleda da imajo gume velik "rolling resistance", da feltne prevec navzven strlijo (no shit) in mogoce da je to kar tezka kombinacija...
A ma kdo kaksne podobne probleme??
Kaj narest?
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
slike ASAP!!
aja, dobrodosel
PS: pa nisi edini ne-slovenc tukaj
Povezava za deljenje
Deli na druge strani