Skoči na vsebino
Novi ?lan
Napisano

slike ASAP!!

aja, dobrodosel :)

PS: pa nisi edini ne-slovenc tukaj B)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 in otro?ka lupinca
Napisano

Zivjo

Meni dela tud isto( cerav samo na desni strani). Po mojem je mehanizem pasu pre"nervozen". Pejt na servis, najbrz ti bojo menjali za novega.

lp

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ena RX-8 !!!
Napisano

Za RX-8 ne mores reci nekaj takega....(nima navora, nima moci, boljs je imet Clio RS ali pa 206 RC)...

Sej ma ta avto vec kot eno prestavo btw...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

evo ?e moja poraba:

min: 5.4

max: 8.7 (l/100km)

po cca. 40.000km, povpre?je 7.2 l/100 km

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje #2
Napisano

Probal sem tudi s starimi, pa je poraba tudi "stara"- se pravi obi?ajna. ?udno tole, men je tud neverjetno.

Nove take feltne so stale 135.000 SIT (20.mar.2004).

Bo kar te?ko prodat jih (?eprav pa?ejo na ve? avtih, 5x114.3, 5x110 in 5x108)

?e imate kako idejo ali interesente , kar povejte :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje #2
Napisano

zivjo

Nisem napisal natan?no glede porabe: ?e se vozim po?asneje (manj kot 140km/h) potem je poraba ista kot prej. Ampak glede na to da sem ve?inoma na avtocesti (se pravi okoli 160-170) opazil sem ta porast porabe.

Te felnte ven gledajo za 2.9 cm ve? kot original jeklo; meni se zdi da je to razlog za pove?anje porabe (in zra?nega upora).

To da bi dal blatnike modificirat nekako m ne di?i preve?. Bom probal feltne prodat. A se vam zdi 80.000 SIT fer cena?

lp, labi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpra?anje #2
Napisano

zivjo

No v zadnjem mesecu sem 4 krat vozil do prishtine in nazaj v LJ (900 km, 9 ur, ko ni problemov na mejah), z novimi feltnami.

Na mojo zalost ne pasejo na Mazdo 6! So OZ Titan 16x7.5 ET 40, gume pa GY Eagle F1 205/55 16W. Zadnje gume strugajo (se posebej leva), parkrat na Hrvaskem (blizu meje s srbijo), in velikrat v srbiji (se posebej blizu meje s kosovom). obup. :(

Opazil pa sem se eno stvar:

ker se veliko vozim na omenjeni relaciji sem opazil drasticen skok v porabi goriva, prej (195/65 15) je bilo povprecje od 6.6 l/100km do 7.7l/100km, zdaj je pa 8.3 do 8.7 l/100km.

Tole se mi zdi prevec.

Izgleda da imajo gume velik "rolling resistance", da feltne prevec navzven strlijo (no shit) in mogoce da je to kar tezka kombinacija...

A ma kdo kaksne podobne probleme??

Kaj narest?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.