Najcenejši dizel pa je verjetno 0.940,ali ve gdo za cenejšega?
Evo, se je že začelo. Petrol je pocenil bencin in je cenejši od nafte, tako boš @Slivkamogoče le unovčil kurilca....
RazširiU,shit.... Upam,da nebi bil strogo po črki zakona še ti sokriv zraven,ket se nisi ustavil pri črti.
Glej to nebi imelo nobene vloge, ker bi ga tako porinalo nazaj do stop črte😁 Drugače pa je on vsega kriv, ker je tako ali tako vozil po tvojem pasu in ti si lahko stal že pvič pri stop pa nadaljeval svojo pot, nakar se je zapeljal v tebe in to je to.
Tudi pri nas je 1.002€,dizel za bencin ne vem! 😁
Problem bo za firme ki tankamo službene avte in imamo plačilno kartico le pri eni naf.družbi,jeba.
RazširiTi pa si tak navijač tele oblasti, da ga ni para naokoli. Prej si skos od navdušenja skakal pri ceni 1 EUR. Zdaj, ko je pa tega konec ti je pa kar naenkarta vseeno al bo šla cena gor. Kar koli naredijo , pa če se ti še poserjejo na tvojo lepo rdečo Mazdo boš našel opravičilo zakaj je to dobro in da so samo levičarji nevoščljivi, ker se ni šef vlade posral tud na njihove avte.
Škoda edino to, da ne razumeš kaj so nabavne cene, kaj so dajatve in kaj so marže in zakaj je pri dupolu pomembno, da se cene regulirajo. Sicer pa če meni ne verjameš, pa vprašaj ministra VIzjaka zakaj je celo kredit vzel za nabavo delnic največje firme za pogonska goriva v Slo. Ti bo verjetno znal podrobno razložit, da če bodo nekje se mastili z dobički bodo nekateri drugi morali to plačati. Ja ugibaj kdo so tisti drugi. 😉
Vizjak od marž trgovcev ne bo imel nič ampak od same dražitve nafte po krizi,saj bo nafta šla še samo gor. Mislim pa da bodo šle marže gor,ker imajo naši trgovci skoraj najmanjše marže v Evropi. Zaenkrat še čakajo,upam pa da čim dlje.....
Razširivsi na sihtu k petrol tankajo nardijo manj ...sploh pozim... in enmu ni vzgal k je blo mrzl in mu prav mehanik...kjes tanku.... zli vn in pjt na mol... in ni blo problemov vec. .. (aja vsi so dizli)
sam tankam na petrolu edin motor.... ker je benz in ker ga lahko placam brez da grem dol iz motorja ... kar mi velik pomeni
Imajo že ime pravo, Petrol-petrolej in zato ne more avto it nikamor
Razširipetrol je najvecja šara...verjemi..
Pred nekaj leti je dizel bil res slab a to zaradi mešanja z bio dizlom in je to bila posledica manjša moč in s tem večja poraba. Takrat smo šli na firmi na omw in poznalo se je pol litra na 100km. Sem pa slišal, da je MOL taboljši pri dizlu in bencinu.
RazširiJerovšek se je spet izkazal za mojo 12 let staro xsaro.
Jermen za alternator je cvilil, sicer samo prvo minuto po vžigu , ampak ker ne prenašam , da nekaj ni ok, je šla takoj na servis.
Strošek skupaj z delom in 1zarnico celih 32eur.
Ja, citroeni (sploh predelani na LPG) se kvarijo in dragi servisi so,ja...
Ja pri Citoenih so res cvilili jermeni, menjaš ga in to je to. Jaz imam v službi zaenkrat DOBRE izkušnje z Citrončki. Smo jih imeli in vmes vse živo....... pa jih spet imamo, ampak ni to pravilo, lahko je tudi malo sreče.
RazširiSej ni več popusta 100€ na komad so bile.. 😕 bom še malo raziskal kaj kupiti. Gre se mi če grem pozimi v hribe in slučajno začne mest da ne najebam. Dvomim da jih bom nucu na primorskem
![]()
Sem si vzel malo časa in pretuhtal kaj in kako po netu in moj izbor glede na tvoje reference in ceno je guma Kleber krisalp HP 3,že nekaj sezon je v samem vrhu za tvojo dimenzijo in tudi cena je okrog 100e,druge. Znane znamke pa nekje od 125e naprej. Je zelo dobra na snegu in tudi drugje ni slaba pa še komaj 69db ima kar je za zimsko gumo super tiha! Razmisli in sporoči kaj boš vzel.
Razširi
Ni slabo.
RazširiNaš forumaš @Boss ma novo šestko v tej titanium flash barvi
Ja se mi je zdelo, da sem jo nekje vido, ampak jih ni veliko pri nas. Meni je nekaj posebnega kot npr.rdeča le, da ni tako kričeča! Žal sem potem vzel kar so imeli, belo ali mašinsko sivo in to brez doplačila pa do zdaj mi ni žal.
Napisano
Naša nova stara pridobitev za zimo. Ni bog ve kaj je pa 4 pogon in bomo videli kak bo šlo glede na to, da je Mitsubishi. Ima gdo kake izkušnje z njim?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani