Pozdravljen novinec!. Mogo?e se spla?a razmisliti ?e o tistilih Kleber, ko je Labi omenil - par postov vi?je na tej strani (on je res maher Gumenjakar, hehe)!
Mah to ?e postane nek zakompleksanc Admin oz. Moderator, potem se po?uti kot da lahko boga ?pila, na sre?o tukaj nimamo tak?nega osebka! Me pa zanima kje je na? Bo?ti (nekdanji boss tega foruma, ki ga ?e leta ni na spregled, hehe)? :ne vem:
@Boss, jaz mislim da je treba vsako vozilo gledat kot posami?en primerek (vsi vemo, da se lahko dve na pogled identi?ni vozili po svojih performansah, okvarah in ?e ?em krepko razlikujeta), se pravi Labi je povedal koliko mu tro?i (kot Strojnik verjamem da je dovolj ?olan da je zmo?en izra?unati potro?njo), tebi prav tako ?tevilke niso tuje, se pravi je tudi tvoj izra?un to?en (sploh ker si Mr. Poraba, hehe). Tako da ?isto ?tekam Labija ki se po?vi?ga na vse mogo?e teste, njemu pa? ?re izpod 6 litrov pa zdravo, a ne! Pa na zdravje, magari z nafto!
Recimo da res. Bomo vidl kok se to obnese. A pa kj preverijo kdaj si sel ntri pa vn itd?
Sej pa ni nobene omejitve, teoreti?no gre? lahko na kafe ?ez mejo, ali pa si pa? nekaj pozabil in mora? takoj nazaj, kaj ti pa morejo - svoboda gibanja, jebiga! :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e bi bila s ?kampi, bi mi bila ?e okusna!
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani