Jaz ga pa imam vedno vklopljenega.?e sem ga pla?al, naj dela, hudi?. Ni lep?ega, kot ko pripelje? na semafor in se avto lepo ugasne. Zraven pa model v starem dizel golfu uro 1,5 nabija z gasom, da mu ne crkne. Ti pa lepo v ti?ini poslu?a? muziko in razmi?lja?, kako te ima v tem trenutku rada greta.Unemu modelu v golfu pa pravi njene ?e legendarne besede"how...
Kia-zmagovalec? Ker, kot pi?e, je dostopnej?i. Mazda ima vse kao bolj?e, od premijskega ob?utka do menjalnika.. itd, na koncu je zmagovalec-kia, ker je cenej?i za dva jurja.
To so ponavadi bu?ke novinarjev in ?e bi brali samo konec, bi pri?li do tak?nega napa?nega zaklju?ka.V ve?ini primerov je pomembna za zmago-cena. ?udno, da niso napisali, da pa je skupni zmagovalec dacia logan.
Sedel sem ?e v obeh in ?e samo ob?utek v Mazdi je za dva razreda vi?ji.Sploh ne more? primerjati notranjosti Oz. kvalitete vgrajenih materialov.
Pozabili so napisati, da se kia v hitreje vo?enih ovinkih nagiba kot v?asih katrca. To sem ugotovil ob vo?nji sodelav?evega testnega vozila.
Tukaj se pa strinjamo vsi,a ne?
Citiram:-"sta medtem na?eloma dovolj mo?na, a sem in tja smo, ?e posebej na avtocesti ali na kak?nem vzponu ter sploh takrat, ko je bilo v avtomobilu ve? ljudi, vseeno pogre?ali kak?nega konja ve?".
To je to, ve? ?altanja v klance in ?e je res nalo?en avto, delanje kolon. To velja za oba napisana.
Si ?e probal na?e nasvete in ugotovil na kak?no razdaljo ti dela regeneracije filtra?
Regeneracije gor ali dol, to je ob?utno preve? za tak motor. Po mestu ne bi smel it ?ez 7/100,da ne govorimo o relacijah po predpisih. Nekaj definitivno ne ?tima.
Alex baje itak ne gleda nazaj na AC, ker se ogledala tresejo in nima smisla gledat nazaj.
Sej to ni bilo na avtocesti ampak v mestu Koper pred enim od ne?teto kro?i??. Jaz sem imel primerno hitrost, model pa ne.
hehe... sej ravno zato pa rabi RVM, da deluje 100%
Edino vpra?anje, ki nekoliko ?e ostaja odprto je ?e informacija a je ?lo za dizelski ali bencinski avto, ki ga je prehiteval. Jaz mislim, da je dizel, ker bencinar bi te?ko speljal tako krivuljo.
To je bil en mlin?ek, benzina?, ker se je sli?alo, da ima ene 4700 obratov in mu je sprednja hauba vibrirala. To sem uspel videti in sli?ati.
Ej...Alex..mora? vklopit smernik..ko menjujes vozni pas pol te opozori..mrtvi kot..probaj ?e deluje ..mene deluje tako..ja ?e me pa prehiteva avto me zmeraj opozori Lu?ka rumen trikotnik.zoom zoom lp
Am,to si predstavljam,da si ?el recimo iz pospesevalnega pasu na vozni pas, so?asno je ps nekdo ( najverjetneje z ve?jo hitrostjo) ?elel na ta isti vozni pas priti iz prehitevalnega?
Jap, in to je pripi?u z precej ve?jo hitrostjo. V bistvu je bilo to pred kro?i??em, jaz sem hotel v kro?i??e, tip pa iz srednjega voznega pasa na moj pas in je zavil v desno.
Ravno v?eraj zve?er sem hotel tako na sigurno na levi pas in zadnji trenutek me je ?ena opozorila, da je avto v?tric z nami in zavija v desno, na na? pas. Kje je bila lu?ka za opozorilo za mrtvi kot, ne vem.
Potem so vam o?itno pomotoma to?ili kak?no WRC, NASCAR ali F1 olje (referenca na temo slabo olje mazda dexTelia), saj z elfom verjetno ne bi zdr?al 380k kilometrov s prvimi ojni?nimi le?aji.
?e huje pa 2,2dci v espacu avtomatika.... Letnik.... Nevem.... Verjetno okoli 2003
Pa ?e vedno se proda veliko renojev pri nas.Kupcem je najbr? normalno to, da pogosto obiskujejo servise. To vzamejo pa? v zakup, ko se odlo?ijo za renolda. Pa, da imajo temo za pogovor namesto vremena.
Uf, nov MB E500 l. 2002 je bil v povpre?ju v prvih dveh letih vsake dva meseca po nekaj dni na servisu. Avto nalo?en z opremo, da bi vse delovalo tako kot naj bi, se ni nikoli zgodilo. Lastnik se je naveli?al izrednih obiskov in ga prodal po 2 letih s prera?unano v dana?nji denar kakih 50.000 EUR minusa.
Glede ?kode pa se je ?koda pogovarjat in dokazovat prepri?anemu... saj tu danes ni ve? govora o asisten?nih sistemih, ki obstajajo ?e 5 in ve? let in led ?arometih, ki jih ima dandanes v serijski opremi ?e osnovni clio za 11.000 EUR. Recimo prvi audi a6 hibrid je bilo mo?no kupiti leta 2012, 2015 je sledil passat gte... superb je/bo 2020.
?e ho?e? zanesljiv avto, kupi FL ali pa ?e gre za velik koncern z ve? znamkami tiste, ki so nizkocenovne. Dacia je ?e bolj?i primer, ?kode so po (ne samo) mojem postale itak postale predrage. Seveda so OK avti, imid? jih pa? ?e vedno matra in tega bremena se bodo zelo te?ko znebili.
Se pravi, da ?e kupi? ?kodo ne bo? imel problemov, ker je tehnika ?e vsa izprobana in so re?ili vse napake ?e prej. Edina slabost je, da je ?e malo zastarelo vse skupaj do takrat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V bistvu je podobno italijan??ini.Pusti? tako in je.
Pa ?e lepo je poslu?at deklico, ki govori ?pansko. Tudi francosko zna zvenet super. Ona te vodi po nekih cestah ti si pa z mislimi drugje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani