Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

a nisi lih ti govoru, da ravnote?je podere?, ko je blo govora ?e o V6 v rexico?

To ga garantirano, ker je motor V6 bistveno te?ji kakor Wankel z minimalnim motor?kom z zelo majhno te?o! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Da ne govorim, da veliko folka ?e vedno misli da oznaka M + S pomeni Zimsko-letno oz. Letno-zimsko gumo! Se pravi naj bo S kot Summer, potem je M kot Zima pa?, samo ne vem v katerem jeziku! :whatever:<_<

Nazadnje mi kolegica razlaga, da ona pa ne rabi menjat ker ima res Zimsko letne, pa pogledam, da nima slua?ajno Allweather ali kako so ?e ozna?ene tiste ki so dejansko to kar je ona mislia, da ima. Makaki imela je Mud + Snow, klasika! Pol se ?e ?udi, ko ji poleti radira gumo ko sto hudi?ev in da na mokrem guma ne dr?i NULA! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Tokrat se moram strinjat z Bossom in Mad-om in dejansko je bilo takrat kot da sem zapeljal na oljni made?, v resnic pa je bila samo mokra cesta, kar naj bi bila v principu VELIKA razlika! Glede na to, da imam 15 let izku?enj (25.10.1996 je bil ta veseli dan), pa prevo?enih vsaj cca. 300.000km doslej, nisem ravno nek veliki levak na cesti :ne vem:

Priznam pa tudi, da ko enkrat proizvajalec dobi zame negativen predznak, potem te firme ne bi ve? kupil, pa niti da je najcenj?a dale? naokoli, pa? osel moje sorte ne gre dvakrat na isto led, jebiga! :hudicek:

Sicer pa na neke individualne ocene ne dam popolnoma ni? (niti ne vem, lahko da tisti ki poda "pozitivno" oceno za neko zadevo, lahko da ima celo kak?ne koristi ali povezavo z omenjeno firmo itd.). ?isto nekaj drugega je mnenje neke nevtralne zadeve, npr. kake moto?port revijo ali kakorkoli se ?e pa? kak cajtung imenuje! :bravo:

Morda ?e danes dobim plati??a od Ksedos 6, gor pa koilkor vem so Eskimo S3, za katere se strinjam da v mokrem so porazne! Ampak po pameti, po cesti in po desni, pa bo! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

k: guma
Napisano

Zdravo, Zdravek!

Ponavadi so zelo priporo?ali (kar se cene ti?e), tegale vulkanizerja, je pa blizu mejnega prehoda, a ?al ne tebi najbli?jega (je pa bli?ina Zagreba dejansko). :bravo:

Malo si poglej ponudbo, morda kaj najde? zase;

http://www.vulkanizerstvo-lasic.si/

LP!

B.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz sem pred dvema letoma prodal Toyoto Seliko (T18) imel sem z njo obilo te?av (imela je sicer ohoho prevo?enih km), tako da imam pa? izdelano svoje mnenje o tej ki?ti. Oblika pa legendarna, zlasti ?e bi imel Carlos Sainz limited edition 2.0 T motor <_<:whatever:

T23 (zadnja serija) je pa lep dizajn (razen zadaj, ki je kriza)! :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

@Zuna, ja Hrvati sem sli?al imate stra?ne cene rabljenih avtomobilov, katastrofa! Isto Bosna, ko sem eni kolegici povedal za kak?en denar sem pri nas kupil GT 6-ko na LPG predelano, pa ji to povem ?e v njihovih BAM (9.000 cca.), me na koncu ona vpra?a ali v Markah ali EURIH in ji povem, da ji govorim v Markah, ni ji bilo ni? jasno kak?ne cene imamo pri nas! :rolleyes::whatever:

@Ploki - meni pa Rx7 sploh ni v?e? (razen tista Weilside iz FF, total po?irjena, ma tisto je ?e bolj Ferrari kot mazda za videt, hehe). Mitsubishi je pa CARSKI, Supra sicer isto, jaz bi ?e izpostavil Accuro NSX, medtem ko 300ZX pa mi ne potegne po izgledu nikakor! :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup ?parov?ka
Napisano

Mogo?e kaj tak?nega?

Za 100? ve? ima ?e ?ibedah. :P

Kaj tak?nega bi tudi sam mel ampak se mi pa zdi neumno, da bi Cliota odjavljal namesto, da bi dobival ?e 5% vsako leto dol pri zavarovanju. Pa vpra?anje kako bi zdr?al, da se celo zimo ne bi vozil, ?e bi imel Clia registriranega samo poleti pa ?parov?ka ?ez celo leto. :blush:

Simon, 2.Mikra ima ?iiist preve? konjev, ve? kok mora to ?ret, kak?en ?parovc, halo? <_<:P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f 98
Napisano

?e mi tale varjanta ne gre skoz lahko mojo kupi? :P

Tvoje sploh nisem porajtu na Avto.net, a je ne ogla?uje? tam gor? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.