Slivka, danes pa sem na cesti videl ZVER in se takoj nate spomnil, da to pa bi bila makina zate in sicer NISSAN TITAN V8, noro glomazna zadeva! Pozna? ta avto?
Boss, nisi me zastopu (kao neke veze), ?elel sem ti povedat da imam insider-ja v tej zadevi, zato vem dolo?ene stvari, ki jih ve?ina vas pa? ne, to je vse. Zdej ?e si pa ti prepri?an, da jaz teh informacij nimam, si pa? spet korak pred menoj, jebiga!
Sicer pa tole ni neka hudo konstruktivna diskusija, zato jo bom raj?i samo ?e bral, ali pa niti to!
Za konec vam ?elim (kot je pa? ime tematike), le ?e ?im manj prejetih kazni s strani MOL in ostalih Pajkarjev in Lisi?arjev!
@Boss, ti si pravi - kadarkoli kdo kaj "tvoje" spljuva ali kaj negativnega napi?e. Vem za kar nekaj situacij v zvezi z redarstvom in dru?ini "Berlusconija" in njegovih bli?njih (kolega je na nekem solidnem polo?aju kar se tega ti?e, ja in to v Prestolnici, da ne bo pomote, a ker gre za javni forum, teh podatkov ne bom govoril, je temu, imenujmo ga Francl, preve? do njegovega delovnega mesta, jebiga). Teh informacij (preverjenih) ti pa? nima?, torej ne sodi nekoga kak?en je in kak?en ni, a smo zmeneni? Je pa jasno treba dr?ati nek ustrezen nivo komunikacije!
?e so pa sin?ku namesto bonbonov, Me?ko vzeli, s tem ?e niso zatrli vseh privilegijev v zvezi z na?im vrlim ?erifom z Mestnega trga (kako ?e pravjo; Ena lastovka ?e ne prinese pomladi, lahko da je zgolj "zalutala")!
Pozdravljen novinec!. Mogo?e se spla?a razmisliti ?e o tistilih Kleber, ko je Labi omenil - par postov vi?je na tej strani (on je res maher Gumenjakar, hehe)!
Mah to ?e postane nek zakompleksanc Admin oz. Moderator, potem se po?uti kot da lahko boga ?pila, na sre?o tukaj nimamo tak?nega osebka! Me pa zanima kje je na? Bo?ti (nekdanji boss tega foruma, ki ga ?e leta ni na spregled, hehe)? :ne vem:
@Boss, jaz mislim da je treba vsako vozilo gledat kot posami?en primerek (vsi vemo, da se lahko dve na pogled identi?ni vozili po svojih performansah, okvarah in ?e ?em krepko razlikujeta), se pravi Labi je povedal koliko mu tro?i (kot Strojnik verjamem da je dovolj ?olan da je zmo?en izra?unati potro?njo), tebi prav tako ?tevilke niso tuje, se pravi je tudi tvoj izra?un to?en (sploh ker si Mr. Poraba, hehe). Tako da ?isto ?tekam Labija ki se po?vi?ga na vse mogo?e teste, njemu pa? ?re izpod 6 litrov pa zdravo, a ne! Pa na zdravje, magari z nafto!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Slivka, danes pa sem na cesti videl ZVER in se takoj nate spomnil, da to pa bi bila makina zate in sicer NISSAN TITAN V8, noro glomazna zadeva! Pozna? ta avto?
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani