Verjetno bo res trojka bolj zanimiva, ker je bolj "sveza" ... in se trenutno dokaj mocno oglasuje ...
Je pa to problem ja, ker sta dva modela, ker se glasovi porazdelijo med dva modela … ampak imajo drugi tudi isti "problem" (Citroen, Dacia, Toyota, Peugeot, Seat)
Hehe... sej sem ze imel slovenski avto leta... takrat, ko sem kupil prvo sestico (2003), je bila ta slovenski avto leta... je bila celo nalepka gor... samo sem jo takoj dol dal, ker je bila nalepljena na sredini zadnjega stekla ... >> http://www.slovenskiavtoleta.si/sal/zgodovina/2003 ...
Tako, da Zmaj (pa se ene cel kup drugih) se sedaj vozi slovenski avto leta 2003
Na pokoncnem delu zadnjega sedeza spodaj so neke nalepke, ki oznacujejo mesta za pritrditev ISOFIX sedeza ... Vsaj pri moji sestici 2003 je bilo tako ...
V cem pa je razlika pri vijakih? Jaz sem imel pri taprvi sestici originalne 17", za zimski komplet pa sem takrat kupil navadna platisca in radkape, 15" ... in so bili isti vijaki...
Pri sedanji imam letne gume na originalnih 19" platiscih, sedaj pa imam gor zimski komplet na 17" (take, ko sem jih imel na taprvi sestici)... in tudi z istimi vijaki ...
Pa ?lovk ti ?vi? nekje v eni hudi civilizaciji pa tolk hiti? z zimaki.
Verig za 19ke nimam ... 15. november pa je ze zelo blizu ... In nasa zakonodaja je tolk bedasta, da upsoteva samo datum in ne tako kot pri severnih sosedih tudi vremenske razmere ...
Bo slovensko znanje elektri?nim avtomobilom s pove?anjem dosega omogo?ilo dokon?ni preboj?
Andrej Pe?jak razvija elektri?ni avtomobil z dosegom 700 kilometrov
Slovenski strokovnjak za elektri?na vozila Andrej Pe?jak je za?el delati na projektu Metron 7. Cilj je razvoj sedemsede?nega dru?inskega elektri?nega avtomobila z dosegom kar 700 kilometrov.
bom drug let za?el razmi?ljat prej ampak ?e vedno si mora? termin vzet in se z nekom ob uri dobit... tko pa zavijem v poslovalnico zavarovalnice, ko mam jaz cajt oziroma spotoma...
Moj dosedanji agent je prisel vedno kar na dom... Prej je poklical, kdaj bom doma in potem ob dogovorjeni uri prisel... Letos se je ravno tako izslo, da je bil na dopustu, ko sem kupoval avto in sem se tako zmenil potem s Ferlinom ... Zavarovalnice nisem menjal ...
bi, pa sem kroni?no brez ?asa, da bi se takole uskladil... sem se kr direkt na triglavu zmenil, da ?e bo ponudba ugodna ostanem, ? ene pa grem probat sre?o drugam.... in je zaleglo
Pomanjkanje casa je samo izgovor ... Sam sem s Ferilnom uredil skoraj vse preko maila ... Samo za papirologijo sva se zmenila v Ljubljani in uredila v parih minutah ... Torej en ali dva posta s prerekanji okoli politike manj, pa bi imel casa na pretek ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sestica:
Trojka:
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani