Skoči na vsebino
Mazda 323f 98
Napisano

?e bo? enkrat peljal (oz. bolje re?eno - poslu?al med vo?njo) V6 (verjetno si jo ?e vozil sicer) in potem 1.5 16v, si lahko mislim katero bo? na koncu kupil! :bravo::ljubezen:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f 98
Napisano

@Boss, tle pa se ne strinjam. Tudi Symon ko je ?e imel Mi?ko (sivo C makino) je vozil okrog 10.0 od 0 do 100 kmh (upam da me spomin ?e ne zapu??a), tako da ti bo lahko kar on povedal kaj na to temo. No s tem da Hondakl pa se bolje zavrti kot 323 in je rezultat kot na dlani. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f 98
Napisano

Pozdravljen!

Med 1.5 16v in 2.0 V6 24V je OGROMNA razlika, no ne samo v voznih lastnostih tudi v registraciji in nekaj tudi v potro?nji goriva.

Kar se delov ti?e, mislim da je forum kar pravi naslov, tako da ne rabi? preve? skrbet!

Veliko sre?e pri nakupu!

P.S. - kolega ravno sedaj prodaja 2.5 V6 (registracija ista kakor za 2.0 V6, s tem da potegne bistveno bolj odlo?no)!.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Boss, sej temu primerno nizke so tudi cene premonta?e pri nekaterih "popoldancih" (par km stran od mene baje nekdo to dela za 15? na 4 komade koles! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Mater fantje, a si kupmo eno centrirko za jurja in pol http://avtomehanika-oprema.si/Centrirni%20...e?product_id=94 pa ?e kak?no montirko

Al pa recimo tole http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4228569 vse skupi za kake dva jurja, ?e kak?ne ute?i pa kak?no pnevmatsko pi?tolo pa kompresor pa si gremo sami menjavat

Stro?ka mamo ene 3k? vse skup pa ?e nas je 30 komadov je to 100? na enga pa smo skoz v dveh sezonah samo s stro?ki, ki bi jih pustili vulkanizerjem :ne vem:

Ideja ni tok slaba, zlasti za tiste, ki 2x letno menjavajo pnevmatike (se pravi nimajo dvojnih plati??).

Imamo sicer tudi najmanj enega majstra na forumu, ki obvlada menjavo pnevmatik (profesionalno) in bi morda bila lahko ma?inerija pri njemu pozicionirana! V mislih imam PERI?NIKA! :bravo::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda RX8
Napisano

Se totalno strinjam s predhodnikom (poraba je pri obeh visoka, zavarovalni razred je identi?en), zmogljivosti ima kar nekaj bolj?e 232 konjska, tako da sam ne bi razmi?ljal niti za trenutek!

Osebno bi kupil tole (pa po?timal kar je za po?timat in vsaj ve? kaj ima?);

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5223428&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz pa sem zadovoljen, ker mi ?re LPG nekih 9 litrov (frigidne vo?nje prete?no), BC niti ve? ne gledam, ker take strelja da glava boli tako da imam kar uro na tistem prostor?ku nastavljeno! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ko kupim Wankla (ni ?e definiram to?en datum), bom ?ef foruma po potro?nji, ne pa nujno tudi najhitrej?i na cesti! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dolivanje olja
Napisano

Pa ?e nekaj je (mi je svetoval na? mehankar Pelko), olje se vedno meri pri hladnem avtu, se pravi ko npr. odstoji ?ez celo no?, potem pa ga zjutraj pomeri? in dolije? (do max. najbolje), prav tako hladilna teko?ina. Jaz sem vedno do takrat ko mi je Simon rekel, kako se meri imel tak?en postopek merjenja olja, da sem avto parkiral (seveda na ravnin), potem pa po?akal kakih 10 minut, da se kao dol nate?e in takrat na pal?ki od?ital ter dolil do max. No v resnici pri meritvi pri total hladnem ali pa zgolj dokaj ohlajenem je garant razlike kak?nih 2dl na pal?ki!

Hladilno pa se jasno meri pri hladnem avtu, to ppa sem ?e prej po?el! :bravo:

Kar se ti?e olja za tole mazdo 1.6 benz. Jaz bi dal noter kak?no olje 10W 40E, npr. Valvoline-a ali pa Motul, Mobil. :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4732782&show=1

in pa ?rna MPSka - nova cena 13500? torej se jo lahko dobi za okoli 13??? :danzoman:

Jaz bi rekel (malo ?pekuliranja), da ?e pred prodajalcem na?teje? 12 Jur?kov aktualnega denarja, greta direkt prepis delat. Namre? jo ?e (pre)dolgo prodaja in ima verjetno tega Avto.net-a ?e polhno malho! :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Objavljena slika

Ajvar bi z lahkoto tole temo zaklenil, pa naj pa? dalje laufa v Chat is back, ker tole je pa ?isto v temo za?lo!

Bil sem morda sam pobudnik oz. sem sprovociral Bossa (svojega mnenja BTW jasno nisem menjal in se pridru?ujem mnenju velike ve?ino kolikor vidim). Sicer pa ?ivi se le enkrat in jaz grem vsekakor raj?i na razli?na potovanja in si kaj privo??im (Kuba se mi obeta v kratkem), pleh je pa pleh (jebote pleh) in kot ?e re?eno ena najslab?ih (?e ?e ne kar ?e?nja na torti) od mo?nih investicij. Zadnjih nekaj strani te teme je branje ranga Dostojevskega! <_<:harhar:

Se pravi, ali se bo Bencin podra?il ?ez no? ali ne, oz. ob naslednji prilo?nosti (drugi torek), to me bolj zanima in tak?en je tudi naslov teme. Kupujem sicer cca. 2600 litrov Kurilca in me ?e iz tega vidika zanima ta podatek, ki ga je verjetno zelo te?ko napovedat. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.