Skoči na vsebino
Mazda 6 nakup
Napisano

Sem klical lastnika nagledane in predlagane 6-ke. Avto je zelo hvalil (kdo ka pa ne bi), je rekel, da ni ne rje, ne kakr?nihkolih mehanskih ali elektronskih te?av, itd. Sam mi je predlagal, da se gre lahko avto pregledati na katerikoli poobla??eni Mazda servis (kar bi sam storil v vsakem primeru), da je bil pri 160k km narejen velik servis (zobati jermen, mikro jermeni, diski, plo??ice, ...). Tudi karamboliran ni bil, kilometri so realni... Sli?i se ?e skoraj prelepo, da bi bilo res! :)

Bega me samo to, da ga prodaja po enem letu in po mojem mnenju solidno nizka cena, glede na to, kar avto ponuja. Rekel je sicer, da je kupil 6-ko 2008 letnik in da se ?eli zaradi tega znebiti omenjene 6-ke. Da seveda razlog za nakup niso kakr?nekoli te?ave. Kar upam tudi sam.

?e mi bo uspelo, ga grem pogledat v soboto, potem bom pa videl kako in kaj.

?e ima ?e kdo kaj za dodati, bom zelo vesel! ;)

Aja, prej sem pozabil povedati kolik let nameravam imeti avto. Ra?unam na kak?nih 5, 6 let.

hmm malo ?udno je da ga je imel samo eno leto in da je pri tem ?el delati veliki servis (1000?) pri 160.000 ?e se ga pa dela na 120.000???

Prodam odlicno ohranjeno mazdo 6,avto je redno bil servisiran in je bil namenjen dru?inski uporabi in ima vso mozno opremo,za vse ostale informacije poklicite na stevilko ali ..

...

KDo ga je pol serviseral redno ?e je lastnik eno leto?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

:bravo:

komentarji spodaj

I just want to lick it! :cheers:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veliki servis pri nepoobla??enem servisantu
Napisano

ma js sm dal 790? na uradnemu. komplet servis + jermenica alternatorja in premontaza ene gume.

Samo servis pa jermenica je dalec od velikega servisa kaj pa zobati jermen s sponarjem, sponar mikrojermena? To je tisto ta glavni in najdrazje??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup MX-5
Napisano

?e je bil vo?en kot drugi avto zakaj ne?

mah ne vem, se vedno malo se mi zdi, se posebej za italijo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup MX-5
Napisano

temno modra se prodaja ?e ve? kot pol leta, za?etna cena je bila okoli 15000?, te dni lahko zbije? kako dobro ceno - bi si upal trditi da sta obe z vpra?ljivimi km... 27000 v petih in 25000 v ?tirih letih??? 6000km na letio????

Te dilerji so ?ist znoreli.....ho?em re?i da avto je sigurno ok ampak nikoli vreden te cene zaradi prevrtenih km. Me prav zanima kake so gume zadaj pri teh km....

Poleg tega je modra sigurno italijanska (koper...)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

peljal na sprehod do LJ pa nazaj... road trip v de?ju... majkemi, pranje podvozja :)

zadnji tank poraba 6,5 l/100km

a je mo?no da si bil ti 7:30 na pomurki?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?akam, kdaj bodo na?ega dali gor, ampak zgleda da so res cenjeni :lol:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6389238&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5773158&show=1

Ta 2 imata veliko slab?o opremo kot na?, ki je imel lite, avt. klimo, gretje zicov, keyless...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

definitivno je najobljsi nakup rabljenega avta na nizozemskem...

cist ravne cest, skoz 100, mogoce kje 120km/h, perfektne ceste, niti ene najmanjse luknje...

tudi stari avti so kot novi....

Pozablja? pa da 3000km na leto vle?ejo ?oln ali prikolico :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sam je pa pol cene nove....kaj je to totalka za zavarovalnico?? Zgleda ne hudo samo verjetno ko gre? dele skupi metat te pa srat prime ko ceno vidi?.

So tudi ljudje, ki takega vozila no?ejo ve? voziti.......so tudi italijanska vozila.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Se eno strateako vprasanje za Petrol

Zakaj je na hrvaskih Petrolih cena zelenca cca enaka kot v slo, LPG pa krepko nizje cca 0,77??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 2.3i turbo - vpra?anje
Napisano

?e taklo dolgo stoji?? Pa avto mogo?e pozna?, v kak?nem stanju je??

Hvala in LP

ne vem....v ?ivo nisem videl

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 2.3i turbo - vpra?anje
Napisano

Ve kdo kaj o temu avtomobilu, cena mu je iz 11900 padla na 9990? ???

KLIK

ker nih?e ne kupi ?e 6 mesecev, ?e malo pa bo toliko kolikor so mi swifta v ceno vzel :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nisem lubitl Rumenjakov, ampak tale mi pa daje mislit;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6416997&show=2

?e je lastnik g. Snoj z Vrhnike, je res SLO in servisirana.........mislim, da je....se spla?a (ampak ?ebula?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Pozdravljeni,

cena plina se oblikuje prosto in je odvisna od nabavnih pogojev oziroma cen na mednarodnih trgih, medtem ko je bencin podvr?en vladni uredbi. Seveda je na?a ?elja, da je cena avtoplina med 50 in 60 odstotki cene bencina, kar nam v zadnjih letih tudi uspeva. ?e pogledate absolutno razliko med obema cenama v centih, je v zadnjih mesecih celo rekordna. Vendar pa je pri tem teba dodati, da Slovenija plin v celoti uva?a, kar pomeni, da je treba upo?tevati tudi logisti?ne stro?ke, zaradi majhnosti trga pa tudi ne moremo dosegati ekonomije obsega in s tem ni?je nabavne cene. Kot smo ?e poudarili pa se lahko za nova vpra?anja, komentarje, kritike ali ideje pa se lahko kadarkoli obrnete na na? sistem Povej Petrolu (www.petrol.si/povej).

?iga Fi?er

Strate?ko-korporativno komuniciranje, Petrol

dobro vam gre :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Idealna priloznost za zimski avto za tabornike, tole Anze poklepa za neki malega, pa mas avto za skupaj 500? s klimo....(in streho :) )

Sodec po ohlasu je avto vse prej kot za dele

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

si me prehitel :D

traktor prehitel V6 :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6397377&show=1

avto se normalno pelje,ampak motor nima pravega zvoka....Bil pri mehankarju za popravilo dal 1200 eurov,prilo?im ra?un tega popravila,,a zgleda da ta mehanik ni bil glih pravi dohtar za mojo mazdo.

?zmeden?

ko vozi? maza?em, ki ?ravfajo ople, VWje, renoje.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba Zakona o pravilih cestnega prometa
Napisano

Ne vem, nekako se mi zdi to vredu, glede na to da so stanovalci izjema - vpra?anje je samo kaka je ta cona, res neko strogo sredio??e ali recimo pol maribora?

Ne gre se samo za Co2, ki ga ima vlada tako rada, saj kak nov 3L dizel proizvede ve? ko kak star Getz 1.0, ampak gre se tudi za drugo onasne?evanje, izpust olja, zvo?no polucijo itd....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

v vednost v avstriji v vaseh je benz pod 1,5 najceneje sem tankal 1,48

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.