jaz sem ?e ene parkrat letos pregrel bremze in imam na sumu da mi zadnje ne primejo kot bi morale in zato sprednje bolj trpijo. Sem pa ?e to ugotovil da se da avto na po?es spravit brez ro?ne seveda malo manj spektakularno kot z
Brez ro?ne je bolj za norce Jaz raj?i z ro?no je bl varno pi?e v cesto prometnih predpisih
To je grmelo sam pri testem bremzanju.... pol ni blo ve? ni? simptomov.... :ne vem:
Men se je tudi to zgodilo kk?en teden nazaj ko sva z 323f speedom podirala hitrosne rekorde .Pa mi zdaj ?isto normalno bremza tko da ni panike pa? se je malo pregrelo upam da nebo ni? narobe.
Batine so hiter un?ikovit na?in vzgoje.Da se pa vse po?asi z tapravim odnosom dose?t seveda pri "normalnih" ljudeh pri tistih drugih pa na?alost samo z"batinami".
No ubistvu je stvar taka ?e jo bo? dobil redno servisirano nima? kaj skrbeti.Potem samo gleda? lepotne napake in veliko sre?e ob nakupu pa veliko sre?nih km.
Ma ?it je to (ko ?e misl? da si naredu svoje in mu stegnu), pol pa te po?akajo doma, da preverjo kdo je lastnik vozila, takko da v mojem primeru bi najbr? teto Mazdo precej hitr izsledili!
Zelencem bi se mogo?e mal bolj?e pisal, ?e ne drugo se loh med travnike infiltrirajo!
No pa naj ?e gdo re?e da jih je ful in da no?e zelene
Po mojem je dobr be?at ?e ma? res eno hudo ma?inco(?ez 200 kobilc).Kokr vidm zadnje ?ase na dregih se sploh no?e ve? noben ustavljat kaj mu pa more z kiblo :ne vem:.No v vsakem primeru tega ne priporo?am ?e bo pa ?e gdo to delu naj saj gleda tko da ga nebojo ujel k pol ga je ?ele oplel
na moji biv?i, motorno dost zjebani, sem imel najman?o porabo okoli 8.5L/100km. Z gumami 205/45 16" pa nisem nikol pri?el pod 9L/100km. Druga?e pa naj bi imel ti motorji porabo okol 7L.
Tolk mam jaz porabo Ne verjamem da to lahko tolk pije
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ali gdo pozna dobrega li?arjav okolici Dom?al.Rabil bi ga ?im prej
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!?
http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani