Skoči na vsebino
Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

jaz sem ?e ene parkrat letos pregrel bremze in imam na sumu da mi zadnje ne primejo kot bi morale in zato sprednje bolj trpijo. Sem pa ?e to ugotovil da se da avto na po?es spravit brez ro?ne :D seveda malo manj spektakularno kot z :hohoho:

Brez ro?ne je bolj za norce :hohoho: Jaz raj?i z ro?no je bl varno pi?e v cesto prometnih predpisih :hohoho::hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

To je grmelo sam pri testem bremzanju.... pol ni blo ve? ni? simptomov.... :ne vem:

Men se je tudi to zgodilo kk?en teden nazaj ko sva z 323f speedom podirala hitrosne rekorde :D .Pa mi zdaj ?isto normalno bremza tko da ni panike pa? se je malo pregrelo upam da nebo ni? narobe.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Evo lihkar se vrnil iz nove gorice.... morem re?t da me AC Vipava- Gorica vedno "prepri?a" da morem stisnit... in ?e preden za zavedam letim 200.... <_<

Kakorkoli.... danes mi je za?elo trest bremze.... sem precej konkretno mogu stisnit bremzo iz 210km/h na 80km/h...... :blink:

So mogo?e plo??ice fu? al so se sam pregrele????

Pomoje so se ti pregrele ?e bi ble fu? bi sli?al kako ti papajo disk :P:D
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse o mazdi 323f
Napisano

To pa prvi? sli?im.. mislim da je to izjema.

V glavnem.. jaz sem zaljubljen v njega.. Je pa tega denarja zagotovo vreden.

Mogo?e kak?nih 10 konjev ve? nebi ?kodlo.. druga?e je pa res 1a avto.

(lepotna napaka - koloteki preveliki in ga je za lep videz obvezno potrebno ni?at).

Lp

Jaz pa mislim da glede konjov jih ima dosti :hohoho::whatever::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beg pred plavimi!
Napisano

Ma ?it je to (ko ?e misl? da si naredu svoje in mu stegnu), pol pa te po?akajo doma, da preverjo kdo je lastnik vozila, takko da v mojem primeru bi najbr? teto Mazdo precej hitr izsledili! <_<

Zelencem bi se mogo?e mal bolj?e pisal, ?e ne drugo se loh med travnike infiltrirajo! :D

No pa naj ?e gdo re?e da jih je ful in da no?e zelene :hohoho::P:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Beg pred plavimi!
Napisano

Po mojem je dobr be?at ?e ma? res eno hudo ma?inco(?ez 200 kobilc).Kokr vidm zadnje ?ase na dregih se sploh no?e ve? noben ustavljat kaj mu pa more z kiblo :ne vem:.No v vsakem primeru tega ne priporo?am ?e bo pa ?e gdo to delu naj saj gleda tko da ga nebojo ujel k pol ga je ?ele oplel :hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba MX-3
Napisano

ja, ti podatki za porabo na poraba.com so moji :bravo:

na moji biv?i, motorno dost zjebani, sem imel najman?o porabo okoli 8.5L/100km. Z gumami 205/45 16" pa nisem nikol pri?el pod 9L/100km. Druga?e pa naj bi imel ti motorji porabo okol 7L.

Tolk mam jaz porabo :blink: Ne verjamem da to lahko tolk pije <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.