Ja tako je, preko DAB še ni slik. Samo na preko USB-ja, bluetootha ...
Kar se pa tiče DAB signala, no danes testiral radio na transverzali izpod juga pohorja do kranja, Samo na trojanah je prekinalo enkrat, pa v tunelih seveda.
Js mam na svoji M6 november 2019 verzijo 70.00.355 pa se dogajajo različne zadeve:
1. 1-2x se mi je nardil black screen
2. 1x se je zgodil, da je naslovne vrstice infotainmentna ni blo med tem ko sem imel prižgano navigacijo, oz. je vse neki utripal xD
3. večkrat se zgodi, najmanj 10x že, da se GPS zgubi pri štartu mašine, nalaga, potem pa se suče v vse smeri, ponavadi ga umirim z restartom avta
Aja pa še navigacijo sm posodobil na december 2019 pa mam še kr probleme z omejitvamin na bivših cestnintskih v Blagovici in na Vranskem, o Tepanju pa sploh da ne govorim o.O
@Aless joj, ste vsi čist resni tule na forumu. Za wankla pa menda ja že ptički čivkajo, da potrebuje skrbno roko pri vzdrževanju, če ga hočeš furat par kilometrov. V nasprotnem primeru, si predstavljam, da bi takšnile oglasi meli 10x ceno, glede ta tele RX-8 niso glih v neomejenih količinah narjene. Zaradi tega pa sem tvoj komentar smatral kot smešen, in ga želel nadaljevat.
Podjebavam ne oz. niti nimam namena, rad se pa šalim, očitno sem narobe smatral tole temo, kot manj resno, ker večinoma se sem pošiljajo "zanimivi" oz. največkrat "smešni/absurdni" oglasi. Bom drugič dal pod #sarkazemOn, #sarkazemOff, da ne bom vzbujal lažnih občutkov ali pa se bom raje vzdržal komentarja.
Redno vzdrževanje pa servisi so pa po predpisih, to ti bojo na Mazdinem servisu znali povedat, kaj točno se dela na kerem servisu. Menjujejo tudi zavorne tekočine, pa filter klime pa tako srane za nabijanje cene
Kar se tiče pa AWD, pa ti bojo lahk pomagali samo tisti ki to imajo, kolikor sledim forum, jih ni tako dosti, oz. noben nič ne piše o AWD, torej dela kot mora, po mojem.
Ja js sm tut šele začel: torej ajmer, podlogo za dvojno dno, nudl gobo in cirus šampon od chemical guys.
Voskanje me še čaka ali pa če bom raje komu pelal povoskat, to bomo še vidli. Mi je pa asistiral @Alex po tem ko sem ga "gnjavil", da se mu oglasim na tretma
Mal boljš si preber kaj piše. 🙄
Piše:"Uvoz vozil na željo stranke". In spodaj link do njihove spletne strani. Tko da ne kar na prvo streljat gluposti 😉
Ja res je se strinjam, da majo link strani in da je zadeva uvozena na zahtevo stranke. Kar pa ne razumem, kako je lahko avto potem kupljen v mazda selmar?
Hocjo povedat, da uvazajo vozila, tale doticni model je pa slovenski, pa je biu kuplen pr selmarju?
Ja res se najde marsikaj notr, nazadne ko sm letne dol jemal, sem nasu not 1cm doveg kniping srauf, na notranji strani je bla ze mal izboklina, ampak je se drzal.
Ampak ja spet odvisn kje firas, ce furas po kakih industrijskih conah pol je to dokaj normalno, tam je svasta po tleh.
Mah, sami bomo spet začel šraufat, če bomo hotli tak avto met dlje kot 5 let očitno.
@NevLado jp, nekaj tekga sem imel v mislih, je pa res, da s tem dobiš spet senzor več, kar pomeni, da če ti ta ne deluje pravilno spet pride do komplikacij Nimaš kaj, fajn so to zrežirali, da se bojo kupovala nova vozila, čeprav v aprilu je samo 40% lanske prodaje blo doseženo ... tak da očitno še preveč dobre motorje delajo xD
Če govoriš o aditivih v gorivu ti čist nič ne pomagajo, razen če ga šopaš v intake manifold. Če že pol raje gor odprem, pa grem pucat s temi delci, ker sam postopek ni tak kompliciran, sam cajt si moraš uzet, da dol odšraufaš vse.
@Aless Ni mi pa jasno, zakaj vsi proizvajalci o tem ne razmišljajo, ja extra šoba po starem bi pomagala. Očitno res hočjo, da avto furaš pet let, pa ajd kupi novega Ne verjamem, da so inžinerji tak butasti, da tega ne predvidijo, al pa pač ja z leti bo vaša mašina zgubil X % moči, to je normalno xD
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja tako je, preko DAB še ni slik. Samo na preko USB-ja, bluetootha ...
Kar se pa tiče DAB signala, no danes testiral radio na transverzali izpod juga pohorja do kranja, Samo na trojanah je prekinalo enkrat, pa v tunelih seveda.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani