@Aless hja ne vem če je glih elstičnost kar jim manjka, js bi glih reku, da so bolj elastični ker maš pokrito celo polje navora lepo linearno in lahk moč razteguješ po svoji želji. Definitvno je pa stvar okusa ja. Js osebno sem zdej dost bolj navdušen nad tem G194 kot sem bil nad CD150. Tle maš kej delat, pr CD 150 pa nism meu kej Z ročnim menjalnikom sem se fural kot z avtomatom ...
@Alex na pumpah čist vredu dela, preverjal v preteklosti na različnih lokacijah, pa kaže isto. Vožnja je bila prijetna na novo položenem asfaltu, ostalo pa bolj tako, smo se izmikal vsem luknam
Spustil gume na 2.5 bara, mogu sm se do dveh benzin stanic zapelat, da sm vrjel svojim ocem. Sm mislu, da jim je na petrolu barometer crknu k mi je pokazal 3.4 bara. Js se pa ze cel cajt sprasujem kak je lahk avto tak trd ... tak je to ko ne kontroloras tlaka za tistimi, ki ti avto prodajo xD
@Boss a si ti preverju tlak spomlad, k si letne prvic obu?
Me pa res zanima, kako se bo to prodajalo v USA. Pravijo, da hočjo boostat prodajo s temlem, zej me pa zanima, če so američani res tak lačni takšnih modelov, al nas je samo ene par
@Alex Js govorim o bivši cestninski postaji na Vranskem in Blagovici, ki jo že tudi več kot eno leto ni. In vem, da je par uporabnikov tukaj že govorilo, da so jim updati to rešli. Zato pa močno sumim, da nekaj pri meni ne funkcionira in zaradi tega sprašujem, če je kje kakšna dodatna aktivacija updatov.
A se da kje preverit v avtu, ktera verzija map je gor?
Evo včeraj sem probal novo mapo (July 2020). Meni na Vranskem še kar cestninsko seka. A je treba po updatu, kak poseben postopek v avtu nardit al kaj? Meni je že vse skupaj sumljivo ...
Lol zej se bomo pa šli, kdo ma lepš mašino spucano, kje je Alex, me prov zanima, kolko voska nanese nanjo Pa vrjetno je tudi rdeče barve, mašina namreč
Keyless je pri mazdi mislim, da standard. Vem da ga je moja šestka 2014-2015 tudi imela, pa je bla prav tako ogulena.
Keyless dela tako, da avto in ključ nenehno komunicirata, v kolikor ključa ni v avtu, avto ne prepozna ključa in ti ne bo vžgal. Prav tako recimo ne dela, če maš ključ v kuferanu oz. v vratih med tem ko so le te odprte.
Zunaj pa znotraj so ga vrjetno dali spucat in polirat. Motor pač polirat ne morš po hitrem postopku. Kje bi se pa naj ta avto fural, mogoče je pa CX-5 služil svojemu namenu pa je prefural dosti makedama?
Drugače pa ni za vse kriva navigacija sama. Inštruktorji iz AMZS znajo povedat, da so meli probleme, ker so meli omejitev 40 za tiste DARSOVE peskovnike, ki zdej stojijo namesto cestninskih postaj.
Samo pri meni, je problem navigacije, ker začne najprej na 60 pa potem na 40. Ni mi pa jasno, za Vransko, nekateri ste rekli, da vam tam ne javla več omejitev. A je potem kak extra postopek za aktiviranje posodobitev v avtu samem?
No vam povem v petek, po urah intenzivnega tečaja, kako je to z "najnovejšo" šestko in zavorami in origoš bridgestonkami. Me zej prav zanima, kak se bomo odrezali, po vseh teh debatah tule gor.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Aless hja ne vem če je glih elstičnost kar jim manjka, js bi glih reku, da so bolj elastični ker maš pokrito celo polje navora lepo linearno in lahk moč razteguješ po svoji želji. Definitvno je pa stvar okusa ja. Js osebno sem zdej dost bolj navdušen nad tem G194 kot sem bil nad CD150. Tle maš kej delat, pr CD 150 pa nism meu kej
Z ročnim menjalnikom sem se fural kot z avtomatom ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani