Če ima prodajalec račune, recimo da verjameš, da je delal servise, lahko preveriš na dotičnem servisu, to je pa tudi vse....ko preveriš je pa lahko ok (ce serviser , zaupanja vreden, to lahko potrdi) ali pa obvoz....kar je pa že takoj v primeru da računov sploh ni (za moje pojme, edino če res kupuješ od kakega znana, kjer veš kaj se je dogajalo in računi nič ne stejejo)
Felipe oziroma Franci, a si ti bot? Vgrajene fraze in besede, ki jih kombiniraš po naključju zraven pa še funkcija, da veže članek oziroma youtube filmček, ki se naveže na določene besede predpisca. Ne vem, sam men se zdi, da moraš bit bot. Sploh, k si na tolkih forumih istočasno aktiven.
on je tako kot Rudonja v nogometu, ni imel pojma o fuzbalu, ampak je pa zadel zelo pomemben gol v ukrajini al rusiji ali kje že, ccccc
Zanimiva statistika, predvsem kako upada prodaja mazde 6 (skoraj na 0), in zanimivo, da je prodanih že 17 modelov CX-60, kar se mi zdi pa zelo dobra številka, glede na to da se prodaja koliko dobra dva meseca in da avto res ni poceni (no za te ki so jo kupili najbrž že :))
V Notranjih Goricah je tovorno vozilo zapeljalo v prenizek železniški podvoz in obtičalo. Dogodek je posnel eden od voznikov, videoposnetek pa se je včeraj znašel na največjem spletnem forumu Reddit...
Še vedno ne morem mimo komentarja, koliko "pogojev" je ob teh mazdinih dizlih (in kaj mora novi lastnik paziti, upoštevati, za mene osebno noro, in upam da se mu ne bo treba s tem ukvarjati)....sploh ob upostevanju da se govori o avtu za verjetno okrog 40k eur....(kjer bi pričakoval, da si miren za x let od nakupa)....ali pa se po drugi strani piše prevec negativno za te mazda dizle...
Sam osebno ne razumem oz.sem enostavno zbegan ob tem prebiranju🤔👀😕
Jaz tako velikega avta z bencin motorjem ne bi kupoval, razen ce bi imel 250km....torej kak volvo, vse ostalo pa je ob taki tonaži žalost, sploh si ne predstavljam g165...kot so že napisali, je to res nepremičnina, razen, če ti je res vožnja vseeno kako vozis...mazda dizel, pa bi se ga jaz izognil🤣😂, pa je nimam, ampak takd težave, kot se tukaj pišejo, jih ni niti na bmw, audi, vw, peugot, renault forumu....pa žal in se opravičujem mazda dizelašem😉👍🤭
Moje osebno mnenje je, da ne moreš primerjati G150, ki je klasičen atmosferc, z X186, ki ima če ne drugega optimizirano delovanje motorja (izklapljanje valjev, če prav razumem)....in če gledaš porabo bi bila verjetno kot je tukaj max., seveda odvisno od dolžine kilometrov testa, saj verjetno ne bi mogel voziti cel čaz 180kmh.....recimo realen test bi verjetno bil od LJ do Splita in nazaj...., kjer imaš mešan režim, AC, kjer bi imel tempomat recimo na 140kmh.....z prehitevanji, itd...
Malo sem pofirbcal in je recimo za X186, ki imajo vsaj 20k km....
Verjetno je pa, če bi jo žgal stalno 150-160 (tudi v hribe in doline) bi pa verjetno morala biti čez 8, pa to bi bilo potem to tudi nekako pričakovano, ne poznam avta, da bi imel s tako hitrostjo manj kot 8, pa da je bencinar :).....
p.s. jaz sem imel z Accordom 2.2.CDTI (140km) porabo okrog 6.5 pa sem vozil zelo hitro, sedaj z normalnim atmosfercem 2.0 (156km) imam pa 8 oz. 8.5, pa vozim bistveno počasneje....
Jaz sem pa pogledal na mail kdaj sem kupil oz datum imam na sprintanem računu v avtu
31.1
To je najbolj easy način...sicer pa če je kdo kupil na petrolu/omv, itd.in ima še vedno potrdilo/račun o nakupu, se registrira na web portalu, kar je opisal @Jest, in si ročno doda svoje evinjeto, na podlagi serijske stevile vinjete, reg.st...in potem tudi dobi info.do kdaj velja...
Imam splošno vprašanje, ki nekako velja verjetno za vsa vozila. Mogoče je kakšna razlika med bencinarjem-dizlom, ali pa tudi ne. Se slabo spoznam, zato vprašam tukaj.
Večkrat sem slišal, da je avto lahko "zaspan". Da premalo dinamična vožnja (nizki pospeški, nizki obrati) ni dobra za motor. Zanima me, kaj so neka splošna priporočila. Imam bencinarja, Mazdo 3. Sam sem tak, da precej gledam na porabo, ampak mi je pomembno, da tudi skrbim za svoj avto. Moj način vožnje je takšen, da z vidika porabe hitro pospešujem in ne nabijam visokih obratov, nekako do 3000. Na koliko obratih vi prestavite v višjo? Je smiselno z vidika skrbi za avto nabijat obrate na 4k? 5k? 6k? Če ja - kako pogosto? Vsako vožnjo? 1X na teden/mesec? Če je pomembno - v kateri prestavi?
Imam pa še dve vprašanji. Je smiselno pri spustih s strmejših klancev prestaviti v nižjo prestavo, da "mašina" bremza in s tem zavoram prihranimo delo?
In pa še en primer: Ko npr. v naselju pri vožnji z 50km/h v 4. prestavi moramo ustaviti, npr. zaradi rdeče luči... Je slaba praksa, če prestavimo v ler (prosti tek)? Je najbolj optimalno, da raje iz 4. prestavimo v 1. in nato, ko mirujemo v ler, ali lahko že kaj prej?
Se opravičujem, ampak to so vprašanja kot da bi bili v letu 1969....ali še kako leto nazaj....🤣....razen ce imaš kak tank t55/m55 za vozit...kot da bi Greto vprašal kaj je najboljse za zemljo,cccc
Malo kot zanimivost, da je velikokrat bolje servisirat in iskat mnenje o avtomatskih menjalnikih drugje kot pa na uradnem servisu. Torej za 90€ sem kupil "pokvarjen" avtomatski menjalnik zadnjih hit od aisina 8 stopenjskega. Bil je vgrajen v volvo xc60 dve leti star, drugače se pa vgrajuje v citroen, peugeot, bmw, opel, toyota, volkswagen...vglavnem v pol flote, drugace zelo trpzen menjalnik. Po pogovoru s prodajalcem je naenkrat vrglo in d v n in to je bilo to, po pregledu na uradnem servisu je bila ocena menjalnik v okvari in so kupili nov rabljen menjalnik s Švedske za 3000€. Menjalnik odpeljem in si vzamem čas no po 30min je bilo uhotovljeno kaj je bilo, zlomilo je pogon oljne črpalke torej dva zoba ki poganjata wandler zato se je olje pregrelo in vstavilo menjlnik da ga ne uniči, ostalo z menjalnikom vse ok. Nov pogon pumpe pride 300€ plus servis, pa ce je ze menjalnik narazen se menja notranji filter ki ga drugace nemores kot da se menjalnik razdre pa nanese vse skupaj okoli 500€.
Prodajalcu sem javil kaj je bilo in okviren strošek in je skoraj znorel. Vglavnem uradni servisi in avtomatski menjalniki bcasih glih niso najboljsa opcija. Zalostno.
Še slikica menjalnika
Če bi bilo več takih ljudi, bi ljudje lažje shajali in živeli, danes je vsem najlažje zamenjati in prodati novo, saj bo potrošnik plačal, tako da 👍za opravljeno delo.
Zanimivo, da je bila mazda CX-30 najcenejši avto na testu, poleg tega pa z najboljšo opremo :), ali pa so novinarji kaj narobe napisali....
nič pa ne pišejo katere motorje so imeli (x186) in zanimivo mi je slaba uvrstitev VW Tiguana, sem bi prepričan da bo zmagovalec ali vsaj med top 3.....
+ najbolj varčen na testu, materiali in ergonomija notranjosti, najbogatejša serijska oprema, najcenejši avto na testu
- prostornost prtljažnika, prostor za glavo in kolena na zadnji klopi, glasnost motorja
Hyundai tucson je zmagovalec primerjalnega testa športnih terencev. Med 12 kandidati sta mu bila po skupni oceni najbližje cupra formentor in mazda CX-30. Po uporabnosti na vrhu seat ateca, ki je tudi v...
Načeloma lahko nepravilno opravljeno storitev (redni servis, ko niso menjali podložk, pa bi jih morali) reklamiraš, podjetje (pooblaščeni servis) pa tožiš v civilni tožbi za povzročeno škodo 12.000 €, ker niso menjali podložk, kar so celo sami ugotovili. Upam,da imaš kje pisno (na SMS, e-pošti, ... delovnem nalogu,...).
Obligacijski zakonik (OZ). SOP 2001-01-4287. EVA 1998-2011-0020. EPA 1544
to je lepo napisano na papriju, v praksi to iztožiti oz. dobiti nazaj pa ni ravno enostavno, da boš en dopis napisal, tega se moraš lotiti potem resno, z svojim odvetnikom, itd....kar pa tudi ni for free, razen če imaš kakega kolega pravnika-odvetnika.....navadne "neuke" uporabnike pa odkantajo, tako da zase ne vedo.....žal....
Največja razlika je v ceni.pika😉🤣, vse ostalo je pa stvar okusa in osebnih preferenc....jaz bi enako kot so ostali predlagali v zimskih imel 16, letne pa obezno 18, ker če ne drugače (če vsaj malo daš na izgled.....), bo poleti v 16col ugledala česko kot kak škoda😂😉🤣
Tako je... pred nakupom moras prej sam probat... Zato mi tudi ni jasno, zakaj je pri nas tako tezko dobiti avto na test ... predvsem za kaj vec kot tiste pol urce... pa se to po moznosti v spremstvu prodajalca ... ... Precej spremljam tudi nemske forume, skupine,... Tam je kot kaz to precej lazje... Pri nas pa moras imeti malo "veze" ... da dobis avto recimo za en dan... za kaj vec pa moras imeti ze zelo drobe "veze" ...
Sam sem v taksni situaciji... in bi rad probal se kaj drugega... pa ne dobim tistega, kar bi rad probal... Sem recimo pisal ze na Kio, ce se da dobiti EV6 na test... Zal nisem bil delezen niti odgovora .... Pri Hyundai-u (Ioniq 5) so rekli, da samo v spremstvu prodajalca tiste pol urce... Pri Skodi sem malo po "vezah" uspel dobiti Enyaca za en dan ... in kot trenutno kaze, bom ostal na Mazdi ... Mogoce trenutni... ali pa ce se pokaze kaksna dobra ponudba za kaj novega... V igri je seveda tudi CX-60 ...
tudi sam se čudim takim odnosom vseh teh prodajalcev vozil, kot da so najbolj pomembni na svetu in vsi prodajajo ferrarije :), mogoče je za preveriti malo izven okolice ljubljane, torej vsaj 50km ven iz LJ ringa, kjer se verjetno potem najde kakšen "še normalen" prodajalec....mi je ravno pred dnevi razlagal sodelavec, ki je kupoval c5 xcross al kaj je že tisti model od citroena, v LJ so ga "nategovali" podolgem in počes, pa mu prodajlai vse druge modele kot je sam hotel....potem je našel prodajalca Črna na Koroškem, kjer se je zmenil za test, in na koncu ga je tam tudi kupil....tak model avta kot ga je hotel že od začetka....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Če ima prodajalec račune, recimo da verjameš, da je delal servise, lahko preveriš na dotičnem servisu, to je pa tudi vse....ko preveriš je pa lahko ok (ce serviser , zaupanja vreden, to lahko potrdi) ali pa obvoz....kar je pa že takoj v primeru da računov sploh ni (za moje pojme, edino če res kupuješ od kakega znana, kjer veš kaj se je dogajalo in računi nič ne stejejo)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani