Skoči na vsebino
Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

?e pohvala z moje strani za servis A-cosmos BTC (biv?a Gama), ki so mi spet naredili servis tako kot smo se zmenili poleg tega so oprali ?e avto in mi ?e za bolj?o voljo dodali dodaten bombon?ek. :jupiii:

kaksen bomboncek so ti dali?a si imel servis na 80.000 km. kok si dal ce ni skrivnost?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov group buy - 3x smart turn
Napisano

Saj sedaj ze imajo to serijsko vgrajeno ...

Naredi tako, kot je treba :jupiii::pepsi: Sem bil sicer poskusni zajcek... ker ni vse bilo tako, kot je majstr pricakoval... ampak se je ptoem vse uredilo ... in sedaj se vedno deluje BP ... :)

uh ne bi o puskusnih zajckih:)

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 SPORTCOMBI (121 KM)
Napisano

na nasem forumu pisemo z malimi crkami ker velike pomenijo da kricis. ok? kr se avta tice je pa uporabnik LabiGT pravi za ta avto. mislim da je prevozil nekje 250 000km. tko da bo om kj vec povedal. pa srecno naprej.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Kaj pa olje , kaj predlagate, pri mazdah nisem kaj preve? doma, saj prej sem imel alfo in renoja??

Motul bo ok?? al je bolj?e kaj drugega glede na to da delam servise na 12.000?

Kako se opazi kdaj za?ne regeneracija dpf filtra?

olje sm js dal kr original dexelia. regeneracija se opazi tako da ti naraste trenutna poraba. sam ce vozis relacijetu ni treba skrbet prevec.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

ali se pa v?e po 20k kilometrih ?e je ne resetirajo na servisu..

ja na servisu ti jo morajo resetirat drugac pa zacne utripat. za vsak slucaj preveri se nivo olja.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorne plo??ice
Napisano

razmi?ljam, da plo??ic ?e sploh nebi menju, ker se mi zdi, da majo ?e dovolj mesa, pa ?e original so :glare:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

po trm ko to naredis naredi en DIY...bi marsikomu prov prislo..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Sport Combi CD136 Topline
Napisano

Eh, jst ne bi tolk nakladal, saj, ?e je npr. 7 let stara, je verjetno nekaj stvari ?e menjanih...tako, da....naj bi delal ?e naprej....pomembno je tudi kako je bila vo?ena.

ali pa ni nc menjano. motlres tudi tako gledat,ves. js mam bratranca k je kupu nov golf5 pred 4leti,zdej jih ima 100 000 km,pa je sam enkrat olje menjal,pe enkrat pakne. drugo nc.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

dodatek k temule...v 3 pizde m*********, dokaz da avto res preve? stoji, debata z ajvarjem o pumpah, me je spomnila, da moram res pregledat motor, ker je nekaj di?alo...

Piz*** gnezdo, mi?ji dreki, nabrani pasji briketi....direkt pod pokrovom med benz vodi :vskalo: , gazdarco sem pa verjetno na ro?tilj dal....sedajle kurim webasto da vidim da ni spet kje luknja in ostalo

glej na stvar mal pozitivno,vsaj ko bos s psom ves da imas vedno nekje skrite zaloge briketov..pa pes ne bo lacen.. :P

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Stare Vectre ni ?e nekaj ?asa.....sam tale njihova nova more pa fajn letet po avtocesti =))

stara je imela 3.2 V6 masino. po providi je letela 256km/h. vem ker moj sosed jo je vozil. sluzbeno seveda. pa je reku da jo je najvec tok prtisnu.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

obeski
Napisano

lahko pa se zmenimo pa damo magari ovratne trakove pa? delat,naro?imo nekje 50-100 kom. pa potem po pametni ceni zdilamo,saj verjetno bi ?e kdo imel kak obesek ;)

moj sosed ma graficno delavnico,pa tiska na vse zivo..lahko uprasam kok pride kj..ce je nas ene par..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Moja gre verjetno okrog 215km/h. Bom to preveril 22 maja na poti na ?tajersko :D

Lahk se zmenva za dons zvecer pa ti js testiram kok gre na gorenjsi avtocesti:)..mislim da more it kr neki cez 215.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.