?e pohvala z moje strani za servis A-cosmos BTC (biv?a Gama), ki so mi spet naredili servis tako kot smo se zmenili poleg tega so oprali ?e avto in mi ?e za bolj?o voljo dodali dodaten bombon?ek.
kaksen bomboncek so ti dali?a si imel servis na 80.000 km. kok si dal ce ni skrivnost?
Naredi tako, kot je treba Sem bil sicer poskusni zajcek... ker ni vse bilo tako, kot je majstr pricakoval... ampak se je ptoem vse uredilo ... in sedaj se vedno deluje BP ...
na nasem forumu pisemo z malimi crkami ker velike pomenijo da kricis. ok? kr se avta tice je pa uporabnik LabiGT pravi za ta avto. mislim da je prevozil nekje 250 000km. tko da bo om kj vec povedal. pa srecno naprej.
Eh, jst ne bi tolk nakladal, saj, ?e je npr. 7 let stara, je verjetno nekaj stvari ?e menjanih...tako, da....naj bi delal ?e naprej....pomembno je tudi kako je bila vo?ena.
ali pa ni nc menjano. motlres tudi tako gledat,ves. js mam bratranca k je kupu nov golf5 pred 4leti,zdej jih ima 100 000 km,pa je sam enkrat olje menjal,pe enkrat pakne. drugo nc.
dodatek k temule...v 3 pizde m*********, dokaz da avto res preve? stoji, debata z ajvarjem o pumpah, me je spomnila, da moram res pregledat motor, ker je nekaj di?alo...
Piz*** gnezdo, mi?ji dreki, nabrani pasji briketi....direkt pod pokrovom med benz vodi , gazdarco sem pa verjetno na ro?tilj dal....sedajle kurim webasto da vidim da ni spet kje luknja in ostalo
glej na stvar mal pozitivno,vsaj ko bos s psom ves da imas vedno nekje skrite zaloge briketov..pa pes ne bo lacen..
lahko pa se zmenimo pa damo magari ovratne trakove pa? delat,naro?imo nekje 50-100 kom. pa potem po pametni ceni zdilamo,saj verjetno bi ?e kdo imel kak obesek
moj sosed ma graficno delavnico,pa tiska na vse zivo..lahko uprasam kok pride kj..ce je nas ene par..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani