Skoči na vsebino
rain-X preparat
Napisano

Alisa preparat ANTIFOG majo u Lklerju na avto oddelku, tko da ti ga priporo?am, najprej ?ipo o?isti?, pol na?prica? preparat gor in nakonc obri?e? do ?istga! :danzoman:

hmmmmm,..tnx,..bom ?la drug tedn po?nofat tja :ouje::jupiii:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Ja ce me bosl loh na na... "nabrisal" stari pol ni problema,loh probas...sa ne bit tak ziher. :P

ma zdj pa ?e nehi izzivat,..druga? te bom js na na na na......... Objavljena slika gobec

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

kak oglasnik mogo?e, druga?e pa jih je najve? na avto.net

moja bo tudi naprodaj za 1000? samo je slab?e ohranjena

a mi kej ne vemo? Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Ampak po njegovih dejanjih. Tu bi vam loh reko da ste "mal" retardirani.

Demokracija ni sopomenka za prosto zaljenje vseh ostalih(v demokraciji se za take besede tozi).

:ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Ja kva pa misl?, dostkat ?e bi me sam enkat na mesc hkraj postavl bi kr vrisku od vesela! :danzoman::D

Sm pa u?eri opazu, da tok radi me pa spet nimajo, ni sicer pa preberte si u kao smeh rubriki! :P

mogo?e pa zgleda? sumljiv? :hohoho:

ne resno,..kr se tega ti?e mam ful sre?o,..mam 55k km pa so me 1x ustavl u enmu letu pa pol,..

z 323f sm mela 50k km pa so me tud 1x u dveh letih,..

:ne vem:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ti se pa zelo malkrat vozi? na tej relaciji, ker to je tam popolnoma obi?ajno dogajanje. Ljudje na prehitevalnem se vozijo 70-80 in ?ivcirajo vse ostale, pol pa pride do prehitevanj po desni in kdo je pol kriv? Tisti ki se po prehitevalnem vozaka al tisti, ki prehiteva po desni, ker mu je un na prehitevalnem ?ivc po?ru?

o ne ne,..js se zelo velik vozm tm,..ampak takrt ni gu?ve :bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Hmm kot kaze bom prvic presegal porabo 10l. V vecini zaradi talentov na cestah, ki s svojimi manevri nardijo kolone. Vsak jutr se v koloni cjazim. Ce ze ne na Brezovici pol je pa sigurno kaka veselica na obvoznici.

o jaaaaa,..res mi ni jasn kaj hudi?a majo za ?arat :ne vem: dons je bla na prehitevalnmu kolona k se je premikala s celih 70km na uro,..(in to na unmu delu k je omejitu 130),..

?e pred tem ?udom je pa pred golovcem (oz ?e pred znakom radar) ata veselo vozu po prehitevalnmu,..?eprou je biu vozn popolnoma frej del? naprej in nazaj,..in kr na 1x zabremzu na ful,..

ampak ?e useen mi je fajna :ouje:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ma po?ak ti da tvoj tamau nardi izpit,..tud nau? n? vozu k avta sploh vidu ne bo?,..sej ve?,..k je mazda najbol?i avto na svetu :hohoho::bravo:

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.