Skoči na vsebino
LED Dioda
Napisano

Mah... ?lo je za ?e eno fljoskulo mojega bistroumnega gobca.... <_<

Mel sem na obiski poslovne partnerje.. oziroma eno mad?arsko agencijo, in dogovarjamo se za ene light sign-e.... in je blo govora tudi o mo?nosti enega koncepta z Led diodami..... in seveda sem butnu eno fljoskulo... in za "kazen" sem mogu danes na sestanku vso zadevo utemeljit... na sre?o uspe?no... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED Dioda
Napisano

Evo ?e dobil vse odgovore...

Boss THX....

Torej da povem ?e tuki... z "normalno" baterijo od 1500mA bo lu?ka svetla od 25 do 50 ur.... :bravo:

Ok Admini.... Close This topic PLEEEEAAASEEE!!! :D

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

LED Dioda
Napisano

Torej... rabim nujno pomo? na?ih "fizikov"

Zanima me koliko ur lahko gori LED dioda z 1,5 V baterijo, ?e vemo da ima porabo LED dioda od 30-60 milivatov in "deluje" na 20 mA......

Ne vem ?e sem prav podatke dal... torej ..... PROSIM ZA POMO?!!!!

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - od l. 04 dalje
Napisano

Servisi te pridejo tam okoli 35k sit di 45 k sit.... odvisno... prvi in drugi sta okoli 40k sit.... tretji malo ve?... ker zamenjajo po potrebi plo??ice, zra?ni filter....bla bla bla.---

Mislim da so servisi cenovno v neki zlati sredini v tem rangu aftekov.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - od l. 04 dalje
Napisano

David, blatnik ?e ti ne rjavi od zadaj?

Nada Matej........ ni?... sicer pa je itak 12 letna garancija na pleh... tako da me to sploh ne sekira...

Pojma pa nimam kaj je blo s tistim na?im uporabnikom ki mu je po 1,5 leta za?elo gnit.... :ne vem:

Jaz nimam problemov.----....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 - od l. 04 dalje
Napisano

Pozdravljeni

Sem nov na forumu in sicer zato, da se mal pozanimam o Mazdi 3, nekje od letnika 04 dalje.

Fotr menja avto in se je nekak zapi?il v Toyoto Yaris, ker kot pravi sam, ne potrebuje ve?jega avtomobila, kot tudi nepotrebnih stro?kov...sm meni se vseeno zdi premajhen avto zanj, zato bi mu rad svetoval Mazdo 3....sedaj ima Audi A3 1.6 :rolleyes:

Mislim, da bi bila Mazda 3 zelo dobro nadomestilo zanj in ne Yaris, ker je razred manj?i avto...

Kako je z motorji 1.4(mal premal, moje mnenje), 1.6, ima avto kak?ne pomanjkljivosti??? Karkoli, na kar je potrebno paziti pri nakupu!!!

Tnx in lep dan ;)

Ciao Jerc...

Evo jaz sem eden izmed zadovoljnih lastnikov te mazde.. in sicer motor 1,6 benzinar... in morem re?t da sem bil relativno navdu?en nad performansi tega motorja.... ki glede na te?o avta relativno dobro pelje.

Prav tako sem zelo navdu?en nad designom notranjosti, zunanjega videza, lege na cesti.... ima ZELO dobre zavore.... ima pa eno slabost ki je pri meni izpostavljena ?e v malo ve?ji meri... in to je poraba....

3 meseno povpre?je na pribli?no 10000 km imam trenutno 9,8 l / 100 km.... kar je za tak motor kar precej...

No to je v veliki meri najverjetneje "kriva" moja vo?nja.....

1.4 motorja niti ti res ne priporo?am ker je precej podhranjen in te?o skoraj 1300 kg bolj s te?avo vle?e okoli....

1.6 diesel je sicer super motor z zelo nizko porabo... je pa za moje pojme malenkost preglasen.... in ima? mal preve? tisti "traktor" feeling.... <_<

Kakorkoli.... priporo?am nakup! :bravo:

LP daVid

P.S. z nakupom rabljenega nebi smel imet problemov ker kot poznam situacijo na trgu, ti avti niso imeli nobenih ve?jih hib.... tako da nima? kaj skrbet... :prstgor:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

izku?nje z mazdo 323 1.3i 90
Napisano

Ja sej ima? prav, problem, ki ga ne upo?tevamo je tudi pri prehitevanju, kar je pa pomoje tudi pomembn del aktivne varnosti, z nekim ?voh motorjem ne more? sigurno prehitevat, ?e ni neke dolge pregledne ravnine. Plus vse od lege do zavor je bolj?e v bolj mo?nih avtih

No vidi?... pa si si podal sam od sebe en tak malo bolj konstruktiven odgovor....

Zdej si pa samo ?e klic oziroma ?op dnarja stran od novega avta.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja sam ra?unaj tudi to da jaj?ek 1,3 morem skoraj nonstop priganjat da se kam premakne... ?e je mo?nej?i pa ne rabi? tolko... torej posledi?no zaradi tega je lahko poraba ista al pa tudi manj?a....

Razmisli....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nebi raje razmislil o nakupu malo mo?nej?e razli?ice??? Ker ta je malo podhranjena.... Pa za ta letnik in te kilometre zna ?e po?teno ?ret in olje in benz.... roko na srce....

Good Luck.,...

daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RX8 vs MPS6
Napisano

Pogledat more? kake ima? prioritete glede avta.... sam show off al tudi uporabnost.... torej to je ena zadeva... finan?no predvidevam da nima? problema...

Je pa res da se da tudi RX8 tunat.... oziroma nasploh Wankel motorje.... kot dokaz.... Cruiser in @dodo@, ki je tudi uporabnik oziroma moderator hrva?kega foruma.... prvi z Mazdo RX7 drugi pa z RX8.... in oba imata relativno predelane ma?ine...

Evo preglej si oba....

Mazda RX7- Cruiser

Mazda RX8- @dodo@

Upam da si bo? lahko malo pomagal s tem.... :prstgor:

LP dAVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimski ?korenj?ki
Napisano

Pa da vidmo kateri kamionar se bo ?e zajebaval. ;)

Hahahaha 16wheeler..... to pa je nalo?ba... to je kot stonoga ki je za?ela ?trajkat pred zimo... in pol bankrotirala..... :aaaaa:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

Vuk

Ali ima? ti pod folijo kaj mehur?kov!

LP

Kot je meni znano je Le?nik perfekcionist in mo?no dvomim da bi si dovolil pustit vuku kake mehur?ke pod folijo....

ker vuk je pa picajzl... in tudi ne dovoli ?lamparije..... right Vukson??? :aaaaa::hohoho:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tezko prestavljanje
Napisano

Preglej olje v menjalniku...... ponavadi je pozimi te?je prestavljanje zaradi nizke temperature... in se posledi?no zaradi tega viskoznost olja zmanj?a......

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.