Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Najmanj kar sem tankal prejsnjinteden zelenca je blo 1.559, gre pa tudi do 1.8

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Samo a prav razumem da clovek pravi, da ce ne kuois top opreme dobis cisto drug avto?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Mah to podrejanje ekologiji in porabi je v kontra razmerju z vozniskim uzitkom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Transport koles na avtu...
Napisano

Moj je enako quick lock (nataknes, das rocko dol, pritisnes kljucavnico not, to je vse), Tilt na en klik. Saj pravim, zelo dobra stvar za to ceno

Mislim da bi bilo pametno bolj gledatl lastno tezo/nosilnost, tega pa ne vem, je pa pomembno. Tako za montazo kot za kljuko

Jest video menabota je za navadnega na matico - ni quick lock

Tale je pri 50 sekindi je patent

https://youtu.be/TyzIx5lxstk

Na strehi imam pa obvezno thule, in to tiste legendarne nosilce na 'klesce' ki jih ne delajo vec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kompakten...kolesa so pri miru tako, kot jih da? gor...tudi nosilec je pri miru...

Enostavna monta?a, praznega zlo?im in dam v avto, 13 pin elektro priklop...

Enako na vseh tockah pri mojem :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Imel tri na izposojo, potem pa kupil thule za 3 kolesa plus 1 dodatno...in mi ni ?al.

Dal 500?, enostavna monta?a in kompaktno na avtu.

So cenej?e zadeve, je pa kvaliteta thule upravi?ena...

Ja lej 4 leta ze dajem velikrat kolesa gor in dol, na kljuko in dol. se vedno dela. Torej kako ocenjujemo kvaliteto? Po ceni, znamki ali delivanju?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz imam tegale in je odl razmerje cena / kvaliteta

https://www.mimovrste.com/za-vlecno-kljuko/menabo-naos-rapid-nosilec-za-2-kolesi-na-kljuki

Obstaja tudi za 3. Najvecja prednost je quick lock, drugace je treba sravfat na kljuko.

https://www.mimovrste.com/za-vlecno-kljuko/menabo-naos-rapid-nosilec-za-2-kolesi-na-kljuki

Sem pa obcasen kolesar - mamo predvsem za dva kolesa za vikend gor dol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Sam vseen so korejci polizdelki :)

ker velike firme s proizvodnjo v koreji potem to prodajo kot izdelek :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nisem rekel, da so slabi avti. Ampak jaz pa? ne bom kupil avta, katerega kupujejo penzionisti, ker jih pa? sedaj kupujejo vsi.

Saj ve? kako je to-?redni nagon, ki je pri slovenceljnih ?e posebej navzo?.

Mogo?e mora? pa malo vrata odpreti, korejci so tako napredovali, da jih kupuje sedaj mladina in srednjeletni razred...res so se povzpeli (tudi s ceno, in ravno zato so ?e zdavnaj nedosegljivi penzionistom)

Seat je zakon! :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ta test je bolj taktak,in tut podatki so nenatan?ni,ker naj bi M3 bila po podatkih testa do 100 hirej?a kot po tovarni?kih podatkih kar je malo verjetno. Novinarji pa?.... Lp

Bi verjel takim testom.....takim ki se dejansko zgodijo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Oba sta turbo baje, sem tudi sam opazil.

nemogo?e, G122 je v testu, pa tudi po tehnikalijah to vidi?. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Z 1.4 ima 20KM ve? in ve?ji navor, kot 2.0 motor....

Mislim da ta podatek ni pravilen, za oba pi?e, T je samo Hyundai, zato ve? mo?i, malo vi?ja poraba...bi pa radi videli, da bi bilo res...

Abgasturbolader

Pa tudi v slalomu jo poje, podvozje pa tako opevano....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

se strinjam, pazi se Italijanov na obvoznici, da se res ne bo kaj zgodilo... nikar ne prehitevaj po desni al pa po odstavnem pasu, ker zadnje ?ase jih full v desno nese (verjetno vpliv politike)...

To ni ?ala, ampak v prazni gara?i hotela (v italiji) v?eraj me zaparkira Tiguan. LJ tablice....tako da sem moral stranske kufre sneti da je ?lo ven....pa sem bil prvi in to pravilno v boxu za avto! Malo kdo pomisli, da je treba nagnjen motor najprej zravnati preden odpelje....5cm od kufra je parkiral bo?no, rajsat drugih avtov pa nimam namena.

Je pa nekaj - v Italiji (italijani) ali ne znajo uporabljati rondoja, kot ga mi, ali pa jih tako u?ijo. Ne glede na ?tevilo pasov, kje gre? ven, obstaja zgolj in samo en na?in vo?nje v rondoju, to je po idealni, najkraj?i notranji liniji. Ni izjeme v vseh tako vozijo in se mora? prilagoditi, ali te pa stisnejo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No, ampak vseeno to ni kombi za delavce okrog furat. Je pa prostorsko res precej manj?i.

Sam se elektrika mu manjka, dizajn ma ze....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

5. dan v Italiji z mopedom med samimi italjani na cesti. Se sem ziv, bojim se pa ker bom kmalu na LJ obvoznici cez nekaj ur...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zadnji espace je zalitev enoprostorcev

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Alex ne mores primerjat dveh popolnoma drugacnih izgorevanj z obrati

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Jures, kaj ?e? re?t, da sem se zaj****, ker sem naro?il alambro?

Ma pomojem ne, ker Tarraco ni tako primeren za ve?jo dru?inico...

Ne absolutno ne. Vas je se 5 po vrhu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Te pa ima? prevelikega pesa, ?e mora? avto stalno zaradi njega menjavati  :jupiii:

ne menjavam zaradi njega, merim pa :)

smo ?e ?li iz teme (naj se magar premakne), prav vsi novinarji ga dajejo v superlative (presene?eni).

https://www.youtube.com/watch?v=ng_FfD9CRBs&t=456s

od 01:30 glej - o prostoru in dizajnu. In navajen Seata je res velik preskok ko se notri vsede?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Samo za ta denar dobis ze nov amortizer :)

na mazdi 6 I sem dal 120? z delom za zadnja dva nova

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

O morda pa tudi jure presedla na SUV :ne vem:

nekako te tudiu trend sili v to....za enak denar dobiti nove zadeve v trendovskem avtu....cajta je ?e veliko. Pes ?e ni 2 leti star ?e raste....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Ze razmisljas o menjavi? :)

spomladi bo za prera?unat zato me zanima kam gre pot avtobusa. francoz bo 100.000km, treba bo nove letne, nove zimske....skoraj 3 leta bo takrat mimo verjame? ali ne, no pa tudi iz garancije gre. Sedaj sigurno ne, bo pa takrat tudi kak leto star zame :), leasing pa?, obrne?.

Sem pa naredil test s pasjim boxom, Tarraco je ve?ji od francoza, res presene?en. no saj je dalj?i 15cm ob kraj?i medosni. placa je ogromno.

Pa da ne zaidem s temo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Normalno.....saj ?e bi gledal en sam smart telefon danes kaj je v njemu, kako to pridobis, kako se izdela bi verjetno dva mrtva hro??a ve? v statistiko dali

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Konec Mazde6?
Napisano

Sorry za off-znamko, ampak je podobno, sem v petek ?el vpra?ati kako ka?e z alhambro, in prodajalec ki me ne nateguje, je rekel, nimamo popolnoma nobene informacije, to ponavadi pomeni da je tudi ne bo...torej konec razvoja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.