Skoči na vsebino
Pljuvalnik za ?rtve zaparkiranja
Napisano

Aaa saj res, o?esna je kar dosti prej ?e gre? iz obvoznice ne? Tisto je pa smotano ja. Nekaj let nazaj ko sem peljal staro mamo tja vem, da so sicer ?e rampo odprli? Res pa, da sem imel zraven staro mamo, se ne spomnim, ?e mogo?e zaradi tega.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pljuvalnik za ?rtve zaparkiranja
Napisano

Sem danes moral tasta peljat na ocesno kliniko v LJ... Tam okoli je parkiraranje kar velik problem.. Parkirna hisa je kar precej oddaljena... je pa v okolici nekaj parkirisc med bloki, ki so namenjeni nestanovalcem.... In kolikor sem gledal, sem bil eden izmed redkih, ki je iz avtomata potegnil listek za 0,40? za eno uro parkiranja :) ... Tako da take "racije" podpiram :) ... 

Okoli urgence in poliklinike je kar nekaj pla?ljivih parkiri?? in po mojih izku?njah ni nikoli nih?e ?isto poln. Sem zadnje ?ase bil kar parkrat tam. Ko je bila bolj nuja sem pa? zapeljal na urgenco/pred polikliniko dal otroka ven in poiskal parking.

Isto v centu Ljubljane. Vsaki? ko gremo ven in mi kak kolega re?e "daj pejt sem, tja bla bla bla" mu re?em, da par centov za parking pa ?e mam, pa bom imel vsaj mir. Pa samo eno parkirno kazen sem rabil, da sem se spametoval. Za un denar bi lahko kar nekaj ?asa imel parkiran po gara?nih hi?ah.  :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

1.4 o?itno po novem pomeni 1motor, 4je auspuhi :bravo:

Simon, i??e? navdih za svojo? :P

Normalno, tako ?tevilo konjev ne more prdati ?ez le en avspuh. :hohoho:

Navdih za mojo je avto.net sam po sebi. :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 F,C
Napisano

Motor je len. Rad pije olje, sploh na avtocesti. Sicer pa ne crknejo kar tako, samo tankaj in furaj.

Ponavadi ima ali klimo ali pa ?ibedah. Oboje imajo redko kolikor vem. Predvsem ravno zaradi tega ker ?e ima? klime "ne rabi?" ?ibedaha. Blatniki radi rjavijo ja. Ostalo pa naj te ne skrbi pri teh avtih. Moja 323C 1.5 je bila pri hi?i mislim da blizu 8 let in razen zarustane prednje ?eljusti ni bilo kakih ve?jih stro?kov z njo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nisem prepri?an ampak en na?in, da je legalno je. Namre?, ko uvozi? (starej?i) avto ga lahko homologira? na te papirje kot nadomestno karoserijo. Seveda pa je potem ?e ?vercerski na?in, da se na uvo?en ali ukraden avto na?vasajo tele plo??ice.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Ja pa ne. Avto je ?e zdaj kulten. Je pa res, da prodajati ta avto v Sloveniji je malo optimisti?no. Ve?ina takih avtov se proda v tujino ali pa v dolo?enih krogih in mimo spletnih oglasnikov. Vem za par dobrih/podobno redkih in dragih avtov, ki niso videli avto.net pa so vseeno ?li za lepe denarce in bi jih kdo ozna?il za optimiste.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?irjena jeklena plati??a
Napisano

Seveda je tudi cena konkretna.

Sam sem imel po?irjena jeklena plati??a na enem avtu. Plus je res zanimiv izgled. Minus je bil pa to, da o?itno ni bilo vrhunsko narejeno saj sta dve feltni spu??ali (verjetno na nekvalitetnem varu) in sem rabil ?lauf. ?al ti ne znam povedati kdo je delal ker sem take ?e kupil. No kupil sem jih od enega, ki je takrat delal v A3M, imena se ne spomnim, je pa nekje iz dolenjske, Velike La??e oziroma un konec nekje?

Bi pa znal to storiti kak konkreten strugar/?losar.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano

Ravno mal googlam, zaenkrat sem nasel to da je ene 5 podobnih kamerc in vsaka ima neke svoje trike. Ko kaj uporabnega izvem sporocim.

Se mi je zdelo, da je kaka taka fora kot pri unih kamercah ja. Vidim tudi, da je na uni spletni strani najbolj?a G1W?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Hote ali nehote sem se v istem trenutku spomnil na kraljico motor?porta - F1, ki se bo vsak ?as vozila s kosilni?nimi agregati v stilu treh valjev in 700ccm. :vskalo::zvizga:

Pa ima ?e vseeno ve? konjev kot tale supadupa V12

95000*15/100 = 14.250L * recimo 1,2? = :prstgor:

Registracija in cestnine vsaj 3.000?

cena novega ?70.000??

priceless investicije :D

Me zanima koliko ljudi si dejansko take izra?une dela pred nakupom (katerega koli) avtomobila. Potem se pa jamra "joj nisem vedel, da ima avto 18 colske gume... joj to pa ve? pije kot je pisalo v uradni bro?uri... joj pa spet ta draga registracija...". :vskalo: Pomoje bi marsikdo premislil kaj kupiti, ko bi si kdaj izra?unali letne stro?ke.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

?e dolgo se nisem tule pofo?kal. 6,4 l/100km s Civicom. Lahko bi bilo manj, ?e ne bi bil zaradi pomanjkanja navora primoran pritisniti do konca. Lahko bi bilo pa tudi ve?, ?e bi ?e malo bolj teral bi prilezlo na 7.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predlog za glavnega admina foruma
Napisano

Lahko bi bil platinast ?lan mazda kluba ?e si ?e za ?astnega ne zaslu?i :)

se pa pridru?ujem ideji

AJVAR jaz te podpiram :)

Podpis! :notworth:

+ Jest se mi zdi, da je ?e starosta foruma in ?lan, ki postori veliko brez pompa torej, da se ga predlaga za admina.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem nadomestno vozilo
Napisano

No kaj pa vem, od kar imam tole Hondo vidim, da konkretno ?tajerski konec z deli zanje ?vercajo kot zme?ani. Ima? na Fb skupino Street Legal Honda Team Kupim + Prodam (Avtodeli) in samo re?e? kaj rabi? pa se jih takoj par najde. :D

323F 1,5 je pomoje ?isto lu?tna izbira. Mogo?e celo novejpa generacija ?e ima ?e primerne cene?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem nadomestno vozilo
Napisano

Zdaj mogo?e sem malo pristranski (ali pa razgledan ker poznam pa? ve?ji izbor) ampak kaj pa kak Renault Twingo? Vem kak renome ima Refault in kake so tvoje izku?nje ampak Twingoti, ?e dobi? kolikor toliko ohranjenega so kar trotl zihr. ?e pa kaj crkne je pa vsaka stvar max 50?, skratka poceni in jih je (kot pi?e? v pogoju) tudi veliko za dele. Konkretno Vulpra ga ima za nadomestni in je bil to?no tak pogoj kot pri tebi, ?im manj stro?kov z njim. Mogo?e si ga videl, dobil je vsega matiranega, spucal, spoliral in furaj mi?ko za male pare. Konec koncev je tudi registracija poceni ker ni nek dirkalnik.

Tudi Clio 2 generacije je dosti raz?irjen in sodi v ta razred ja. Tu nimam kaj svetovati ker normalnih tudi pogledal nisem nikoli :huh: pa? pogleda? katerega dobrega in to je to.

Dosti trotl ziher nakup je tudi (fak, spet pristranskost! :P ) Honda Civic. Dokler ni rjava te nima kaj skrbeti. Tudi LSi 1,5 ekonom varinata pije zelo malo in ima male stro?ke tako, da par ? ve? registracije napram 1,4i ali 1,4iS variante je edina razlika. osti jih poznam z veliko cifro kilometrov (bli?je 300.000 kot 200.000km) in ?e kar delajo z ve? ali manj originalnimi deli. Vkolikor bo? kupoval se ti mogo?e spla?a kupovati l99 ali l00 ker je facelift in kot taka oja?ana vrata in bolj?e zavore (iste kot VTi).

Toliko iz moje strani, saj v bistvu bi se spomnil ?e kak avto ampak z ostalimi imam pa? manj izku?enj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e bi to po?ela vsem na o?eh bi se lahko tud o njej pogovarjali recimo tako kot o Fajsuli in Stellici. :hudicek:

:punk:

Niti ne vzamem osebno ampak se mi pa? zdi brezpredmetno za vsako Mazdo posebej ?tudirati koliko je res vredna. Ampak ja, kolikor ljudi, toliko ?udi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Popolnoma ni? drugega kot to, da se na vsakem forumu najdejo ljudje, ki "pa? spremljajo trg rabljenih vozil" in venomer polemizirajo ene in iste "tole je predrago, tole je prepoceni, tale izgleda za en kurac..." na koncu ni to ni? drugega kot mlatenje prazne slame/opravljanje/polemiziranje. Ne bi rekel, ?e bi to nekdo nabavljal, ne pa vsak dan za 5 razli?nih avtov spra?evati ?e sta ok cena in avto.

Take teme so sicer zelo uporabne v primeru, ?e je na netu kak res zanimiv avto ali ko nekdo spra?uje konkretno po katerem avtu, ?e kdo pozna, ?e kdo ve kako je s temi avti itd... Mimogrede na enih forumih imajo zanimiv red, za vsak oglas je potrebno dati ?e sliko zaslona, da ko avto izgine iz interneta in se kasneje spet prodaja se ve o njemu. ?al kot se spodobi v Sloveniji ponavadi, ko vpra?a? o kateremu avtu nih?e ni? ne napi?e, ko pa ga kdo skritizira se pa takoj oglasijo tisti, ki ga "poznajo".

ZX je pa kul. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.