BTC samopostre?bna je katastrofa......Supernova mi je ql, druga?e pa zadnje cajte kar v BTC ?ez ??enite zapeljem, ker se mi ne da avta brisat pri 30stopinjah druga?e se lise poznajo na tejle ?rni barvi
A: da sam najde? avto v realnem stanju in gre? do nekoga ki se s tem ubada, ter da ti da ceno na klju? v SLO
Kolega je sam brez ve?jih problemov avtodom pripeljal iz ita
In ti pod 1000eur garant ne bo ra?unal, razen ?e res dobro pozna?, sploh ?e je kje bolj iz juga italije avto.
Zakaj pa? ne najde? nekoga ki zna italijansko, najde? par primerkov, kombi + prikolica in gre? sam iskat...sploh ?e je tja do Venezie ni panike a ne...mislim da bi pri?paral ogromno.
?panik MS....ima ve?inoma uvo?ene, poznam osebno par ljudi, kateri so pri njemu kupili avto in je vse ?timalo, tudi iz tujine, ni? potrganih nalepk od servisov ipd.....upam da je ?e vedno tako sedaj.
Z brez kaska sploh ni kaj preve? poceni ta zadeva....
Druga?e pa se strinjam z Bossom glede varnega voznika....kaj ma veze parking,?ipe,to?a,neurja...ipd. z varnim voznikom...ni?...pa? grejo se svoje fore...niso oni neumni...so si izra?unali koliko ?kod je na leto...s to "marketin?ko" foro bodo pridobil folk...kateri bo del svoje ?kode moral kriti iz svojega ?epa in bo na koncu na istem oz. slab?em kot da bi drugje sklepal.
hehe...to je to...?eprav tam lahko udele?bo zni?uje?....jest sem dal na 300 eur...kar je pa potem res bolano, da ?e se karkoli zgodi v letu in je ?koda hitro preko tega zneska si z eno ?kodo na leto na slab?em...?e pa nima? ?kode je pa ugodna zadeva.
Mene bi edino na grawe pribli?no toliko kasko pri?el, pri obveznem in ao plus in zeleno karto sem pa ceneje pri?el ?ez pri agentu....nekako se mi zdi da je bolj fora v cenej?e kasku. :ne vem:
Tudi jest zadnje cajte na Petrolu tankam....in poraba skoraj ne gre ?ez 8 litrov..zadnji tank je bila 8,6litra...zadnjih 150km....pa je bilo mestne ene 80% je bila celo 7,5-7,6litrov...sedaj je 8litrov ker sem ga parkrat 200 pritegnu...in sem prvo pomislil da je kaj na Qmax, ?eprav ponavadi dvomim v te stvari.....meni je va?no da pa? manj pije
Tudi men je slabo ker se samo ?e prepira o neki brezveznih stvareh in filozofira (sedaj pri?akujem kmalu odgovor v stilu da so to samo zame brzvezne stvari ipd.)...tako da naj se te osebne zadeve, prepiranja, prepri?anja dogajajo kje drugje no....ker verjetno je tudi kar nekaj zunanjih ki prebirajo in jih zanimajo zadeve o Mazdi ipd., ne pa o tem kar sem zgoraj napisal.
Zavarovanje ni problem, mam jest enga dobrega agenta....lih dons grem avto zavarovat...tokrat bom vzel vse golo, pa bo pri?lo 200 eur in imam 110 kw ,ima tudi ?e en foruma? dobre izku?nje s tem agentom Bolj ti bo ?al ko bo? videl da je avto pre?voh, kot pa da mo?nej?ega normalno vozi? in konje uporabi? ko jih potrebuje?
Zdej odvisno kaj gledate da rjavi....moja trojka ima karoserijo tip top...podvozje je pa rjavo, sploh zadnji most, ni pa prerjaveno....res pa da takoj za?ne rjaveti, pri meji je ?e odkar jo imam enako rjavo vse skupaj.
Pojdi do prodajalca, vzemi vin ?tevilko avtomobila in na prvi Mazdin servis preveriti kako je bilo s servisi. Druga?e pa ta prodajalec ne slovi po tem da bi bil po?ten....seveda pa to ?e ne pomeni da ta avto ni ok. Je verjetno uvo?en, kar tudi ?e ne pomeni da bi bil slab....samo pri ve?eini na?ih preprodajalcev vemo kako je, kupijo poceni da prodajo dra?je, ponavadi so v tujini poceni avtomobili z veliko kilometri,slu?beni ipd., kateri se prodajajo preko leasing hi?.
Ve? o motorju ipd pa ti bodo uporabniki iz prve roke povedali.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne morem verjet kolk je ta avto poceni ratal...?ez dve leti bo ?e po 3 jurje.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani