Jest sm pogruntal da me zmer ustavijo takrat, ko sem s kesem v riti oz. da moram pol zaradi tega v minus it.
Mene tut vedno najdejo, k sm total na psu s fedrom, no ampak to je itak prakti?no zmeri, ker ?e ne drugo pa poskrbim da je su?a, sicer sm pa raj brez fedra, kt pa da bi doma gniv in dnar ?tev, treba u?ivat, ?ivi se enkat - treba skoz kam it!
Zdej nedoug nazaj sm lih pla?u une polo?nce k sm dubu na obroke 3 x 10000 + 9500 stro?kov, no in si kr mislm kva bi mi morala padla, ?e predn sm pla?u ta kao obroke, da bi ?e novo polo?nco zacolov!
S tem motorjem so pove?ini lastniki zadovoljni, mogo?e glede porabe da bi biv lahko malo bolj skromen, ker kot vse ka?e pod 7l gre te?ko! ?e ti tale klio kuri samo 5l je to res hvale vredno, a kot sam pravi?, da je potrebna tut zanesljivost in ne samo var?nost!
Sicer pa cene teh sedank mazd, se mi zdi so precej ugodne, glede na to kako fajn se pelje? u njej in kok avta dobi? za kok dnarja!
U armaturki je pa kr velka razlika, tko da se ti spla?a novej?i model najdt, ?e posebi ?e ma? do septembra cajt, pol ni vraga da se nav ena prava ma?inka pokazala tacajt!
Mene pa zanima kok mi bo ?rn vouk tro?u, ker zdele mam 340 prevo?enih pa je ?e zmeri mav nad polovico, tko da ostaja upanje da bo pod 7 al pa so mogo?e ambicije ?e celo kej "ni?je" alla SDI!
Glede na to da je dans kolega kupu del? najlep?o MX3 na netu, pa sm klub temu najdu ?e eno k zgleda ful lepa, no pa notr LCD, ?eprov armaturka je pa ?ist druga pesm!
Dobr to je ful odvisn ka?n voz ma?, zdele za 6ko mi je ?ist logi?n da te ne jebejo, ker ne izstopa kej dost, pa vejo da ma? use izpravno, medtem ko sm pa jz z rde?o GTjko se pelu po cest, me je pa kap obvezno ustavu, ?e ne drugo zarad (domnevno) izostalih homologacij, pa ?e rde?a barva ful vn seka, sploh ?e je voz "kvazi sportiva"
No ampak ponavad mi niso n? mogl, sm pa ke za kako omejitev brzine, sicr n? tacga!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Skupn imenvauc vm je torej da preve? ti?ite, sej vas bo , no jz pa bom raj? kr tih glede tega!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani