Skoči na vsebino
Policaji me imajo radi?
Napisano

Jest sm pogruntal da me zmer ustavijo takrat, ko sem s kesem v riti oz. da moram pol zaradi tega v minus it.

Mene tut vedno najdejo, k sm total na psu s fedrom, no ampak to je itak prakti?no zmeri, ker ?e ne drugo pa poskrbim da je su?a, sicer sm pa raj brez fedra, kt pa da bi doma gniv in dnar ?tev, treba u?ivat, ?ivi se enkat - treba skoz kam it! :ljubezen::ouje:

Zdej nedoug nazaj sm lih pla?u une polo?nce k sm dubu na obroke 3 x 10000 + 9500 stro?kov, no in si kr mislm kva bi mi morala padla, ?e predn sm pla?u ta kao obroke, da bi ?e novo polo?nco zacolov! <_<:D

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

motor 1.5 65kW (mazda 323 sedan)
Napisano

S tem motorjem so pove?ini lastniki zadovoljni, mogo?e glede porabe da bi biv lahko malo bolj skromen, ker kot vse ka?e pod 7l gre te?ko! ?e ti tale klio kuri samo 5l ?zmeden? je to res hvale vredno, a kot sam pravi?, da je potrebna tut zanesljivost in ne samo var?nost!

Sicer pa cene teh sedank mazd, se mi zdi so precej ugodne, glede na to kako fajn se pelje? u njej in kok avta dobi? za kok dnarja! :danzoman:

Npr. klima, 1. lastnik, dost ugodno;

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1455059

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

U armaturki je pa kr velka razlika, tko da se ti spla?a novej?i model najdt, ?e posebi ?e ma? do septembra cajt, pol ni vraga da se nav ena prava ma?inka pokazala tacajt! :danzoman:<_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Evo izkazu sm se kot primern ?ofer, da si nabavm enga Golfa TDIja, glede na to da sm BGjko spravu na 6 litrov :D

No na mjn ku 7, oz. natan?neje 6,99 :P to je blo 538 km z 37,61 benza.

?ov sm jasno na AGIP, mi pa ni morale da je blo teh omenjenih neki litrov skor 42 Ojraklov, tko da po?as po?as nas "gulijo" in dvigajo cene! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Da te nebo kdo kaj drugega na na... :whatever:

Ajvar neki si nasiln zadne cajte, nasilje rodi samo novo nasilje, se prav se na ta na?in ne da re?evat! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EMIKS dru?ina!
Napisano

Kaj ?e bi tle napisal seznam, kolk ?lanov ?teje MX (3, 5 in 6) Mazda?ka dru?ina njihovih lastnikov, se mi zdi da se ?tevilo po?as malo ve?a! :D

D nm grebator nej nekdo drug z?ne s seznamom!

1. ?

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EUROSONG 2007
Napisano

Lepo da so se strasti pomirile, upam d bo ?immjn takih pripetij tut v prihodnje! <_<:(

V?asih se kak?no stvar narobe interpretira in je pol zamera ?ist po nepotrebnem, mislm da je blo tko tut u tem primeru! B)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

stacionarni radarji
Napisano

Pa a ste ?e opazl to ki?to takoj ko se za?ne avtoban, iz smeri Radovlca, prot Krajnu, tam ko je un izrazit klanc, tik predn dose?e? najve?jo globino! :blink:

Upam d niso tkt pomerl tvinglna ko je pi?iv 191! <_<:hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Mene pa zanima kok mi bo ?rn vouk tro?u, ker zdele mam 340 prevo?enih pa je ?e zmeri mav nad polovico, tko da ostaja upanje da bo pod 7 al pa so mogo?e ambicije ?e celo kej "ni?je" alla SDI! :danzoman::hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Dobr to je ful odvisn ka?n voz ma?, zdele za 6ko mi je ?ist logi?n da te ne jebejo, ker ne izstopa kej dost, pa vejo da ma? use izpravno, medtem ko sm pa jz z rde?o GTjko se pelu po cest, me je pa kap obvezno ustavu, ?e ne drugo zarad (domnevno) izostalih homologacij, pa ?e rde?a barva ful vn seka, sploh ?e je voz "kvazi sportiva" :P

No ampak ponavad mi niso n? mogl, sm pa ke za kako omejitev brzine, sicr n? tacga! :ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

OK,..tisti k ste pr anketi dal opcijo 1x na mesc,..a vi to resno? ?zmeden?

Ja kva pa misl?, dostkat ?e bi me sam enkat na mesc hkraj postavl bi kr vrisku od vesela! :danzoman::D

Sm pa u?eri opazu, da tok radi me pa spet nimajo, ni sicer pa preberte si u kao smeh rubriki! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Men pa samo to?l kr?i, ker cene raztegujejo in ni morale, no me zanima kok mi bo zdele 323F 1.6 popila, ciljam pod 7 litrov, pa da vidmo realnost! :D

P.S. pa ne bom pov? u prometu! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Tale bencin nam po?asi ampak hinavsko dra?ijo, jz u teh Ojrotih itak nimam ob?utka kok se podra?i, ko je fora 0,0011 itd. npr.! <_<

Sm pa opazu da nedoug nzaj sm filu 35 litrov za 34 ojrov, zdej pa je 35 litrov ?e krepkih 38 cca. in to ni morala! :danzoman:<_<

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Sicer ma? motor 1.8 prot mojmu 1.6, sam do zdej sm mev max 11.1, pa je blo res testiranje s strani vseh mo?nih mojih kolegov! :D

Probi porabo zni?at za cca. 3 litre! :danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.