Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Raj zapelem v Savo, sploh po tem ko je podvozje komplet po?timano in obnovljeno, pa ?e par stvari a ne :) takih lu?tnih. Je pa to tisto, o ?emer ve?krat pi?emo...?aaaal se vse kar vlo?i? v avto, skoraj ni? ne pozna pri prodaji...razen za kak?nega ljubitelja...?e dobro da tiso?e eur ne me?em notri :) Pomoje bi mogu ?e v ?tartu MPS nabavit, pol pa zihr nebi ni? preve? rihtal :bravo:

itak da bi ker 260 bi bilo premalo :harhar:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 antena
Napisano

misli? signala? lahko ti re?em da nevem :D namontiraj pa poro?aj ;) Dejstvo je da radijo lovi slabo,ko sem se vozil s tanovo 6 v lj koncu in obrobju ,lovi radio belvi ki pa je gorenski radio?!#$%&/???? 3x boj?i sprejem.

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

?e ena GTA http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5219248&show=1 , jaoooo kam grejo cene, zgleda da jo bom mel do konca, ker tole ni ni? od ni?....pa tko mi di?i BMW :whatever:

jaz svoje ne dam pod 7 ta noben denar :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 antena
Napisano

za moje pojme in za moj okus edino takale

post-363-1318085969_thumb.png

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

mam en problem...

na avtu imam skoraj nerabljene zimske pnevmatike z ca.6 mm profila, vendar so delane v 49 tednu 2007... o?itno so dali gor neko staro zalogo preden so ?li avto prodajat.

Zdej pa ne vem a jih naj ?e vozim to sezono al niso ve? sigurne in je bolje menjat?

Malo me pizdi, ker moram spomladi kupit ?e nove letne :(

pomoje bi morale bit ?e ok vsaj ?e so bile skladi??ene na suhem.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3 antena
Napisano

Pozdrav vsem!

Pred 2 dnevoma sem kupil Mazdo3 l.2005 in se pridru?il va?emu klubu :) Antena je v precej bogem stanju (ostalo pa super! :) ), zato bi jo bilo treba zamenjati. Razmi?ljal sem o shark finn anteni, ki bi bila funkcionalna - jo ima kdo? Katero priporo?ate?

Hvala vsem!

Najprej dobrodo?el na forum ,naj ti slu?i avto tako kot mora,le ?e ka?no predstavitev naredi v temi predstavitev ?lanov

Zgleda recimo ?e kar ok ampak taka kot jo ima mps pravi shark plavut pa jo ima bmw in tam naj ostane :) ,uporabna pa verjetno bo bol malo (moje izku?nje so take da radijo v stari mazdi 3 lovi za en K...... )in edino dolga antena nekako dela zadovoljivo v LJ regiji-kar je izven je polom. Zdaj imam kraj?o antenco in je komaj da zadovoljivo v Lj regiji-saj lovi ampak o samem sprejemu pa nebi .

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Android ima en program?ek ki te opozarja in vse lahko zabele?i? vanj, tud porabo.

in to je ?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa ?vaba ki dr?i ceno, my ass.

hahahahaha jaz ga pokli?em pa pra?am ?e ?e ima avto? On meni kater te zanima ,jaz njemu un k je gratis........pol pa model dol fukne :P zakaj :ne vem: kaj sem takega reku?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

sam bom letos tudi kupoval nove zimske gume,in glede na to da so letne dunlop,bojo verjetno zimske tudi ,kolebam pa med 3d in 4d cena je pa enaka za obe :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Registrske tablice
Napisano

Nekateri jo sicer tudi zataknejo za vetrobransko steklo z notranje strani, morda se ti izpla?a poskusit, saj ima? veliko pogajalskega prostora s :policaj: (namre? nima? predvidenega prostora za registrsko na prednjem odbija?u)! :bravo:

ha ha in :policaj: zase?e avto potem ,ker je po njegovem in na?em bednem zakonu avto neizpraven :vskalo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

misli? da bi se dr?ava odrekla tako simpel vzetemu denarji :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rja
Napisano

Moja mazda dve je bila spomladi stara 3 leta. Je srebrne barve. Ima za sprednjimi in zadnjimi gumami zavese.....ne vozim se po makadamu......kljub temu pa ima na pragovih ob sprednjih vratih in na spodnji strani sprednjih vrat rjaste pike :( ......ali je to normalno da ?e sedaj? :angry2: Bi mi to morali spolirati v garanciji?

Hvala za informacijo in lep son?en dan!

najbolje da gre? res te?it na uradni servis in ma da po?timajo,meni so po?timali na mazdi 3 k so rjaveli blatniki.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz svoje pod 8L povpre?ne porabe ne spravim. Niti ne bom posku?al, ker sem pred nakupom v obzir vzel, da naj bi bila poraba okrog 9L/100 z mojo nogo in me je presenetila z 8 litri. ?e bi ?elel ?parati bi obdr?al Passata 2.0 TDI (6L/100) ali pa kupil kak?en manj?i dizelski ropotalnik in se trudil z porabo blizu 5 litrov ali manj....sigurno si dizla ne bom lastil v prihodnosti.

:bravo::bravo: to je beseda

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

hehe tud sam sem imel pop. hitrost ?ez 160 ampak tankanje v tepanjah da? na nulo vse in potem gas po AC in po parih km ki jih pelje? preko 180 ni blema dobit tako hitrost,ko pa za?ne? 1x po omejitvah (50) pa hitro gre proti 50 ;)

ah kakor koli mene je kr malo sezulo na videnje porabe-ok peljal sem se pa do ko?evja proti kolpi ;)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

po 350km ima moja 167HP celih 7.4 litra porabe ..........tako traktoristi zamislite se malo , zdaj pa me po?rite :harhar: OK pop. hitrost je bila 64km/h

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

kua je lepa :aaaaa:

prodej trokirajo?o v6 pa kupi tega :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoplin na mazdi 3?
Napisano

uporabnik LESKO ima v mazdi 3 1.6 montirano plinsko zadevo ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano
:bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup M3
Napisano

dvomim da je GTA,Kar se pa ti?e 2.0 diesl power je pa joj,baje naj bi bil enak motor kot ga imajo mazde 6

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ah traktoristi dejte ?e nehat te?it s to porabo in delat paniko ?e se ta pove?a za 1dl :hudicek::harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Primerjava dveh vozil
Napisano

mazda 3 lahko bi imele malo bol?e bremze ampak tud te 300mm spredaj serijsko so ok :). in pa ?ir?e feltne ter serisko dimenzij gum bi bile bilj?e zaradi cene ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Gorenc! ?para? GTA-jko :jezicek::hohoho:

ej js mam za ti?at kaj drugega :harhar: ti ve? o ?em jaz govorim :hudicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

poraba od slo do CZ narejenih 1100km povp.poraba 8.1l/100km pri hitrosti po ace med 140 in 170km/h

Pa preden se kdo zapi? v podatek naj upo?teva da je tudi klanec navzdol :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov group buy - 3x smart turn
Napisano

Mam ?e 2 kosa, samo sta ?e za predelat, razen za rendy-a.

jaz pa za vgradnjo :hudicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.