Ampak tole bi bil pa ful bogat sendvič, da bi cel Poli not narezal. Tak bi bil pol že za prvorazredne turiste.
V glavnem, ker smo zašli, se vračam na temo: Goriva se tokrat niso podražila - hvala Golobu.
Hvala malemu rdečemu možiclju, da je dal komando, da Golob ne sme v teh časih zvišati cen. Ker potem bi pernati zgubil še tistih par % volilcev, ki mu jih je ostalo. 😊
Včeraj sem se vrnil s Pokljuke in sem imel skupno porabo tja in nazaj 5.8 s tem,da sem se vozil v skoraj stoječi koloni iz Bohinja skozi Bled 1.uro.....😵. Majko mila, po radijskih obvestilih pa nič kot da je to normalno za tisti konec.....
Itak so tej x186 motorji šparovčki. Vsak dan manj pijejo in bolje gredo. 👍
čist tko za info, kera liga turista si pa ti, ko greš k makaronarjem. Mislim, tolk, da znam primerjat kaj to pomeni.
Sem pa slišal neuradno iz prve roke in tretje noge, da so teli druga liga turisti še pred kratkim bili tretja liga in da so se za drugo morali šele kvalificirati v predturistićnem turnirju. A kej več veš na to temo?
Druga liga so turisti, ki ponavadi nimajo niti za portoroški burek, a mislijo, da so prva liga, ker so v Portorožu, kjer lahko čakajo v dolgi vrsti za burek, a nato ugotovijo, da nimajo za burek. 😉
Zelo bi bil vesel, če bi tudi ti kdaj nalepil kakšen dokaz v potrditev svojih trditev. 🙂 Si tudi ti ozdravljen komunist? V resnici me ne briga. Motijo me neumni argumenti in za lase privlečeni izgovori.
Pravi komunisti so živeli skromno pošteno življenje in počitnice preživljali v službenih sindikalnih apartmajih. Ozdravljeni komunisti pa očitno na jahtah dobičkarjev javnih financ. 😃
"Pošteni" komunisti so bili naivni delovni ljudje, ki so verjeli vodilnim partijcem, ki so se bohotili v svojih vilah(katerih izvor je vprašljiv) in vozili v prestižnih vozilih. In pa druga sorta "poštenih" komunistov, ki so bili to "sikom prilike", če so hoteli bit na vodilnih mestih.
In tej pošteni komunisti so verjeli v pravljice, kako lepo jim je medtem, ko se vozijo v svojih jugecih in hodijo po kavbojke in pomaranče vTrst. 😊
pred 24 minutami je godlike napisal:
Prejšnji teden sem gledal cene. Od Gradeža, to Sežane. Stara cesta.
Niti ena pumpa ni imela pod 1.8, mogoče, skoraj bi lahko da roko v ogenj, da pod 1.9 nisem videl.
Kje si ti ta čudeš našel, verjetno še morjo lanski bencin spravit.
Do Venezie ne boš našel nižjih cen, naprej pa ja. Le da moraš iz avtocest ven. So pa cene zelo različne, saj prodajalci sami oblikujejo cene in ni kot pri nas, kjer je neka vrste dogovorne ekonomije.
Zanimivo…. Odgovoris pa prav na vsakega s kaksno zalitvijo…
Mi vrže ven podčrtano z rdečo, če kdo kako neumnost napiše. 😊
pred 2 minutama je Janez007 napisal:
Nimam kaj, se strinjam.
In kaj to sedaj lepiš tu gor?.. Sam poznam veliko zagrizeni bivših komunistov, ki so pravočasno spregledali, kako in koliko časa so bili v zablodi. Sedaj so na pravi poti, se pravi ozdravljeni komunisti. Kot recimo- ozdravljeni alkoholiki.
Potem je pa skrajni cas, da se odselis od "slovenceljnov" k tvojim makaronarjem... pa se hrckov ne bos imel za sosede ...
Seveda se šališ, ko predlagaš take bedarije. Meni je življenje na obali super. 😉
Grem pa res velikokrat čez k zahodnim sosedom, da si pri njih ogledam svetovne znamenitosti in uživam v dobri kulnariki. 😊
Naše turistične delavce- kekce iz Portoroža, bi lahko naložili v en avtobus in jih peljali na ogled k njim, da vidijo, kaj je pravi turizem. Ne pa, da sredi Portoroža vzniknejo prodajalne čevapov. Naj se že enkrat odločijo, kaj hočejo tržiti.
Pa cene pri nas niso normalne.V Portorožu se že prijemljejo za glavo, kje so turisti, saj jih je letos za tretjino manj.
Edini si tu, ki se hraniš s politiko. Mene in marsikoga tu ne zanimajo tvoji strokovni politični komentarji. V vsaki temi smetiš s politiko. Mogoče, res mogoče bi se lahko malo ampak res malo zamislil kaj in kje pišeš.
Torej ne rabiš brat. 😉 Jaz tudi ponavadi tvojih umotvorov ne prebiram. 😉
Vse variante so pokrite - vedno je kriv politični nasprotnik, najprej RG, če ne, pa so to levičarji. 😄
Za uspešno vladanje mora biti ljudi strah, biti morajo razdeljeni, dobro ve Ivan. Ustvarjanje konfliktov tudi.
Podobno je v ZDA, ko želijo uvesti kakšno izboljšavo, ki bi koristila nižjemu sloju (bivši srednji sloj), politiki začnejo groziti, da gre za pohod komunizma, ki bo ljudem prinesel slabše življenje.
V Sloveniji so predolga desetletja vladali komunajzli. In rezultat? Veliko ljudi je spranih in ne znajo s svojo glavo razmišljati. Zato pa na vsakih volitvah znova volijo vsakega novega modela, ki ga kje na ulici najde mali rdeči.
In potem, ko se izkaže totalno nesposoben, nastavijo drugo lutko.
In ko je ta še bolj nesposoben kot prejšnji in naredi še več škode, se zgodba ponovi. 😉 Taki ste, nimamo kaj. In potem taisti, ki so volili te smešnice, najbolj kritizirajo, kako se nič ne naredi. 😊
pred 2 minutama je Z M A J napisal:
Alex, če ti je tako lušno na dopustu, zakaj za vraga potem še med tem rajskim početjem, haraš po forumu in zapravljaš (dragoceni) čas, preživet v obljubljeni deželi?
Sem se vrnil. 😊 In ugotovil, da ni nič novega v tej deželici. Kolone dolge par kilometrov proti morju. 😊
Torej priznas, da si kriv (si dalec najvecji teoretik zarot ne tem forumu, ki samo bluzi kar nekaj v tri dni... pa ce je res ali ne - in vecinoma ni ...) ...
Saj to je OK, ce je povprecna cena goriv v Sloveniji bolj proti repu na lestvici... ali je bolje, da bi imeli taksne cene, kot pri tvojih priljubljenih makaronarjih, ki so precej na vrhu lestvice ...?
Vazno, da je kriv "golobnjak" ...
Danes sem v okolici Verone (pri tvojih makaronarjih) tankal izven avtoceste 95 benzin po 1,62€. Tako, da ni bil dosti nad našimi cenami.
Se je pa golobnjak izgleda ustrašil, ker mu je najbrž njegovi "ta mali" šef zabičal, da sedaj ni čas za dvigovanje cen goriv.
Saj bi ga še linčali, ko bi se pojavil kje na poplavljenih področjih. 😊
Sprana glava… zal ni pomoci za take… Lahko razlagas 300x, pa bo se vedno za vse kriv golobnjak… Verjetno tudi za tistega makaronarja, ki je kao izgubil avto… pa za to, da je gob sicer veliko, samo so crvive… pa za to, da je gneca na cesti… pa za to… da je sladoled na hrvaskem tako drag…. gotovo sem se kaj pozabil… … Aja H.a.a.r.p, pa chemtraili… za to je tudi krivec golobnjak… 😂
Ne, za nekaj napisanega ste (so) krivi teoretiki zarot. 😉
Za slabo stanje v Sloveniji pa Golobnjak in njegovi nesposobni levaki.
Poglej prosim katero verzijo imaš...meni res deluje slabo...kot mavadne led in ne matrične...zanimivo, da kar izklopi vse, ko se avtomobil približuje, namesto da bi samo tisti del kjer je avtomobil...prej pa je bilo ok
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mogoče pa ni kupil nič?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani