Skoči na vsebino
gume 2007
Napisano

madmax ti mas primero, sam ne vem kako dimenzijo? ce mas standardne 195/60 15 al kaj tekega potem potenza ne bo sla gor, kvecjem turanza(ER300 ki je tud huda guma)...pa se to RE720 se ne dela vec

ja mam te dimenzije, pa za RE720 nisem vedel da je "out", ?eprav jih la?i? ?e prodaja.

njihova ponudba za 195/60 15:

AP 195/60 R 15 SA INTENSA 88 H KOM 11.097,52 13.317,02 46,31 55,57

AP 195/60 R 15 MI ENERGY E3A H KOM 19.083,33 22.900,00 79,63 95,56

AP 195/60 R 15 MI PI PRIMACY H KOM 19.991,67 23.990,00 83,42 100,11

AP 195/60 R 15 GY EA.VENTURA H KOM 12.483,33 14.980,00 52,09 62,51

AP 195/60 R 15 GY HYDRAGRIP88H KOM 15.933,33 19.120,00 66,49 79,79

AP 195/60 R 15 GY EXCELLENCE H KOM 16.158,33 19.390,00 67,43 80,91

AP 195/60 R 15 UN RALLYE 550 H KOM 15.408,33 18.490,00 64,30 77,16

AP 195/60 R 15 BR.RE 720 H KOM 16.658,33 19.990,00 69,51 83,42

AP 195/60 R 15 BR.ER 300 H KOM 15.333,33 18.400,00 63,98 76,78

AP 195/60 R 15 DU SPORT 01 H KOM 15.825,00 18.990,00 66,04 79,24

Mislim da je to vse!

Jeb*** ?e GY F1 nimajo te dimenzije....... Labi help!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Jaz bom letos tudi nove kupoval, in glede na to kako zadovoljen sem bil z potenzo :bravo: mislim da ni dileme kaj kupit! :ouje:

Jaz bi jo priporo?il vsakemu, je res 1A pneumatika. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ocenjevanje vozil
Napisano

Je pa res loh realna (tr?na) cena na posami?nih trgih ful druga?na kot fakin evrotaks! <_<

Primer CRX del sol, ne vem to?n ker letnik, je kolega gledu, po euro taksu je bla tkrtnih 550 jur?kov, medtem ko se ni mbena prodajala pot 1.2 M SITOV! V tem primeru ti evrotaks prov en drek ne pomaga! :danzoman:

Hja dolo?ene znamke so seveda izjeme.

Honda je brez dvoma ena izmed najbolj precenjenih znamk na trgu rabljenih vozil......ko pogleda? cene rabljenih civicov neve? al bi se zjoku al po?u od smeha, to pa zaradi tega ker ja znamka zelo priljubljena pri mlaj?i generaciji ki je tudi veliko bolj nepremi?ljena in kupuje impulzivno, ker ?e tehtno premisli? in malo pregleda? trg rabljenih vozil ni ?ans da kupi? hondo.....dobi? za isti denar par let novej?o mazdo, nissana, micko itd., z bistveno ve? opreme........ni pa tako "cool" kot honda :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ocenjevanje vozil
Napisano

Drago je pa zato ker baje una eurotax knji?ica (ki jo uporabljajo prodajalci) stane olala ?.

Zato jo prodajalci tudi tako ?uvajo, pa mislim da jo tudi kupiti nemore vsak.

Sko?i do kak?nega prodajalca pa vpra?aj....beseda ni konj!

Ra?unaj pa tam nekje cca. 500-1000? ni?jo ceno kot se prodaja po avto netu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Popoldanski, ko sem bil v koloni na obvoznici na prehitevalnem pasu in je za mano prletela nova petice in mi vsaj 500m non-stop blendala. Tudi ?e bi se hotel umakniti se ne bi mogel nikamor saj je bila kolona ?e bolj strnjena na voznem pasu. Nakar je sledila vo?nja pol metra za mojo ritjo (joj zakaj nimam bullbara na zadnjem odbija?u) dokler se mu ob prvi prilo?nosti nisem umaknil. Takrat sem si debila tudi dobro ogledal. En mali debeli kreten?ek v beli srajci s kravato, ki se mi je v svoji majhnosti in omejenosti ?e kar zasmilil. Seveda je ta budala nato nadaljeval svoj ligtshow tudi nad naslednjim avtomobilom, ki je bil pred njim pri tem da je skakal iz prehitevalnega na vozni pas in spet nazaj. Zgledalo je skrajno kretenoidno.

Zve?er sem bil pa spet dele?en porcije blendanja by BMW v predoru Golovec, kjer sem bil na srednjem pasu namenjen levo na dolenjsko avtocesto. Sploh mi ni bilo jasno kaj je tip hotel, verjetno da naj kar izparim.

Zveni znano! <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEST Mazda 6 old/new :)
Napisano

Stari svaka ćast...........za tole si si pa res uzel ?as :bravo:

Sem pa opazil tudi da ima nova verzija malo manj obratov pri 160km/h in zato predvidevam tudi da malo manj?o povpr. porabo!?

quote: vrata se zaprejo po "nemsko"...........to mi deli :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tudi mazde kradejo
Napisano

12.01.2007

Na Brezovici pri Ljubljani je bila ukradena Mazda 6, LJ-26-3FU.

V no?i na 12.1.2007 je bil na Brezovici pri Ljubljani ukraden osebni avtomobil Mazda 6 2.0, letnik 2003, kovinsko svetlo sive barve, z reg. ?t. LJ-26-3FU.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Kako pa ve? da je GTI, mal plastike pa gti nalepka ?e ne dajo GTI-ja <_<

Jaz sem tudi mel na svojem unotu nalepko turbo pa vseeno ni nikamr ?ou.

Ker ?e je tisti svifti? res bil GTI pol nebi ti mel nikak?nih ?ans ne v ovinku ne po ravnini.............zgleda da si naletel na ubita?no kombinacijo: softi? v svifti?u! :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

ne ne...jaz mam "tuje" voznisko dovoljenje in stalno bivanje v SLo...

uradno bi mogu imet Slo vozniski izpit...ker pa slovenija ne priznava kosovskega izpita (srpskega pa priznavajo, sam so mi ga ukradli skupaj z denarnico-in to sred Ljubljane) je edina ocpija da grem delat izpit od zacetka...

do zdaj mi je edino policaj ne meji pri rijeki tezil, da moram met slo izpit, ostali pa niso tezil okoli tega

eeee, labi , labi..........pojdi v srbijo in si pridobi duplikat vozni?kega dovoljenja, ker ?e ima? oz. si imel njihovo dovoljenje te sigurno imajo v registru in nebi smelo bit problema.

Ko bo? to opravil, pojdi na upravno enoto v lj in zamenjaj za slovensko vozni?ko..........kajto to da stalno prebiva? v slo. ve? kot 1 leto in ne zaneja? tuje voz. dov. za na?e je kar lepa kazen (verjemi mi).

Ti pa tuje voz. slov. policisti nemorejo vzeti kolikor je meni znano (zato je tudi potrebna zamenjava).

Upam da sem ti kej pomagal ;)

Aja, pa na na?em mejnem prehodu bi te sigurno 50% policistov kaznovalo za to ker nisi zamenjal voz. dov. (kako je drugje pa nevem)............zato pamet u glavo! ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor za RX8
Napisano

Sej nisem mislu preventivno, ampak sem imel v mislih menjavo pa? takrat ko bo to potrebno. Ker nih?e pri nas nima dejanskih isku?enj, "beri tolko prevo?enih km", dejansko pomisli? na to, da mogo?e res nimajo tako dolge ?ivljenske dobe. Sicer pa sem tako informacijo dobil ?e pred nakupom svoje mazde, pa me to ni odvrnilo.

Vpra?anje sem spro?il zato, da sli?im ?e va?a mnenja!

Lp

P.S.pod 4000 rpm pa itak da vozim, max 2990rpm

Lej, ?e se pa ?e odlo?i? za menjavo ti bom jst stari "obrabljeni" motor brezpla?no prevzel in odpeljal, tako da ti ni treba skrbeti z skladi??enjem, onesna?evanjem itd. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.