Skoči na vsebino
Terenec
Napisano

Mi imamo gasilskega: Land Rover Defender. Ima zaporo (?pero) sredinskega diferenciala. To pomen (?e prav razumem) da spoji sprednji in zadnji diferencial. Kar sem iz uporabe ugotovil da poganja zadnja in prednja os enako - kar pa pomeni da lahko v prazno vrti eno prednje in eno zadnje kolo. Ne moreta pa enako vle?i oba prednja oz. oba zadnja ker potem rabi? ?e posebej "?pero" na prednji osi in posebej na zadnji osi!

Tako ima Defender - za Mazdo pa ne vem.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Po ?tevcu je ?lo cca 240km/h, po Garminu pa precej manj - ker mi je prej?ni lastnik neki "polomu" verjetn.

Zdej sm zamenu ?tevc pa precej bl to?n ka?e. :bravo:

Sam ko bo suha in prazna cesta je treba pa ?e en taprav test nardit!

Uuu, sicer ni bilo z mojo mazdo a vseeno s simonovo sem se peljal 232km/h...

Slikica iz simonove f-ke

Mitja, sej n? ?udnga da si bil tok hitr, ?e si ti je pa na ?rpalko mudil tankat! :D (po slikci sklepam :ne vem: )

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A kr W8 al kaj ?? prvi? vidim :huh:

Na "Wiki" vse najde?.

B5 Passat models built after mid-2001, also known as B5.5 models, received minor styling and mechanical revisions including revised projector-optic headlights, bumpers, tail lights, and chrome trim.

A 4.0 litre W8 engine producing 275 PS (202 kW) was introduced in 2002 in a luxury version of the car that included standard 4motion all-wheel drive.[9] This engine was intended to be a test bed for Volkswagen Group's new W engine technology, which would later make an appearance on the W12 in the Phaeton and Audi A8, and the W16 engine in the Bugatti Veyron. The engine was discontinued in 2004.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.