Majster daj povej mi kateri letnik je in koliko kilometrov ima? Ker brisalci in diski res niso nekaj kar traja 20 let. ?e so diski znucani pa se lahko zahvali? mogo?e tudi tvojemu "preverjenemu" prodajalcu. ?e pod "generalko" smatra? veliki servis in se ti to ni dogajalo na ?kodi pa tudi slabo zate. Veliki servis je nuja, ?e ho?e? avto voziti kot nove gume ali pa to, da natanka?.
Sicer ni? ne re?em, s Fabio ni bilo ve?jih stro?kov ampak vseeno se mi zdi, da si ti tele servise malo preve? negativno vzel. Avto je pa? stro?ek ker rabi gume, servise, nove brisalce in bremze.
2006, 131tkm,kupljen od fizi?ne osebe 1l,SLO, pri 110tkm,zadnji servisni izpiski so bili od servisa na 100tkm. Torej vse lepo in prav. Je pa M5 110 CD TX. Generalka narejena na 120tkm pri Mazda Robinson AT. Vse narejeno tako kot mora biti od jermenov, podlo?k, ?i??enja korita, nastavitve ventilov, tudi nek problemati?en le?aj je menjan pri zobatem itd.... ni da ni. Ma ?e cca pol leta pa prodam. Adijo Japonska for ewer!
Ne samo ta senzor je crknin in sem zaradi tega jezen ker se mi zdi total bedno da sploh crkne neka taka zadeva ki bi mogla suvereno delovati vsaj 10 let!
Novi Mazdin motor 2.2 dizel ima verigo in ?e to je velik plus proti motorjem iz VW skupine ki so na jermene oziroma nasploh plus proti jermenskim motorjem. Mazda 6 je proti Octaviji razred zase ?e posebej glede na podvozje. Jaz osebno nebi nikoli vzel Octavije ?e bi lahko vzel Mazdo pa pazi sem imel 5 ?kodilakov pred Mazdo!!! ?kode: 1. Forman lx 2. Felicija combi lx 3. Fabija combi Tdi 4. Octavija 1. Tdi 5. Roomster Tdi Mazde: 1. Mazda 5 CD tx
RSR pravi da nimajo programa za to. Avtoelektronika je predraga. SkN ?e nisem vpra?al. Name tuning pa pravi k je Densova elektronika da morajo vse razkopati in skoraj cel dan rabijo za to(ali nekaj podobnega).lp.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za M5 bi delovalo?
Kje se shrani/skrije ?katlico?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani