Kaj pa kilometrina? Se vam zdi, da je preve? zjahan??? Al se zna ?e ful dr?at?? Ker namre? jaz bom imela ta naslednji avto pa? ziher 2 leti. Pa ne bi rada da ribne.
N? bat, to je mazda, to dela
S tem motorjem na bo? mela problemov, ?e pa je avto ?e redno serviseran pa sploh ni dileme o nakupu. Opreme pouhn k**c, udobje, prostornost...in to za ceno 1.5 mazde BA, to je una k si napisala da ti ni lih u?e?
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Enkrat se spomnim je bla ena zelena 323F 1.8 naprodaj na avtosejmu, ?e neki cajta nazaj, ?e je to ta ti odsvetujem nakup ker je motor prakti?no polit z oljem!!! ?e ma? lahko nogo, raj 1.5, tko k je Labi reku.
POZOR!
Sj dele bi ?e nekak lah dobil, sam upra?anje kaj je ?lo pr klimi. Ponavad kompresor ribne, nov je pa okol 800? (pri poobla??enem). Upra?i ga zakaj je klima ?la, kaj je narobe, pa povej tuki na forumu pa bomo probal najdt to kar je crknlo.
POZOR!
Ne ni hiba, sam deli za klimo so ponavad dragi, potem je tu ?e slabo vzdr?evanje avta, pa smo kjer smo. ?e same cevi za klimo so drage ko hudi?, ?e ne dobi? rabljenih delov se (ponavad) ne spla?a to rihtati pri poobla??enem servisu.
POZOR!
Jst mam na lantri ene 398 led diodic (), in moram re?t da so zlo mote?e za okolico oz. unga za mano. Zato vedno uporabljam ro?no zavoro na kri?i??ih, medtem ko drugi lepo ti?ijo bremzo in mi nabijajo diode v glavo
Sicer pa nice work, sj jst sm tud ?tuderu zakaj ni serijska na mazdi led varjanta ampak na ?arnco.
kaj pa ?e sledi od predelav? Sj ?e tko ?ist drug avto zgleda
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tnx, bomo probal na 2,6 pa bomo vidl kako pa kaj
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani