Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 28 minutami je TiEn napisal:

Samo tam na tirereviews pa ni bohvekaj ocena, posebej obraba.

A Hankook? Sicer tyrereviews ima dost subjektivne ocene, ampak se mi zdi, da v tem primeru kar realno.

V moji dimenziji je GY samo 15€ dražji od Hankook, kar je kar kul.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)
pred 2 minutama je Bini napisal:

TOP guma, ni boljše..... 😉💪👍

Hankook S1 evo 3 ima A - A oznako :D Sicer ne vem kako :D

Po reviewih sicer malo slabša kot GY.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 51 minutami je NevLado napisal:

Glej 19 col dimenzija je takole:

Nexen SU4 95 eur

Sava UHP2 145 eur

Goodyear AS6 175 eur

Direktna primerjava SU4 in UHP2 je takšna, da je Sava slabša v dežju. Potem je tu še 50% razlike v ceni. Podpiram lokalno in vse, ampak teh 50% razlike za takšno kvaliteto ne bom dajal. Sploh ko Savo primerjaš s top kvaliteto od gume AS6 vidiš da je pricing od Save pač slab. Sam bi se odločil za AS6, če bi iskal drago gumo. Kako bo z Nexen bomo hitro videli, sploh glede na mojo vožnjo. Kaj boste vi dali na svoj avto je pa vaša odločitev. Lahko da bom tudi sam čez pou leta te Nexenke že prodajal, lahko pa da jih bom v 2 letih zvozil ;)

Nexen ima pač dobro ceno, hoče se uveljavit na EU trgu, potem bo pa postopoma dražal svoje produkte. Osnove ekonomije pa to

Ne vem, če bi sploh delal primerjave, ker AS6 je v rangu max performance summer, SU4 pa ultra High Performance Summer.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Treba je tudi vzeti kot rezervo, da so na tyrereviews to osebne ocene in pri gumah je lahko nekomu, ki se fura po mestu ocena pnevmatike 5, pri drugemu na relaciji lahko pa 1.

Veliko ljudi tudi ne loči med razredi max, ultra, touring itd...

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano (urejeno)

To pa ni 458.

Drugače pa obe luči pašeta na oba modela. Pri Ferrariju je to že od nekdaj zaščitni znak, pri Mazdi pa hvala bogu, da niso generične kot na vseh ostalih SUVih drugih znamk.

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 50 minutami je Alex napisal:

Evola. Sem napisal en malo bolj oster dopis na MMS. 

Pa da vidimo, če bodo kaj odgovorili. 

Če imajo kohones. 

Odgovorili ti bodo, da oni s tem nimajo nič. Kar je res. Delnoma.

Za dobrobit znamke, bi se lahko malo potegnili in pritisnili na novega lastnika.

Spomnem se, ko smo šli MMS prosit za testno NDjko, kako so vsakega posebaj vprašali ''hodite na uradne servise in zakaj ne?'' :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano (urejeno)
pred 52 minutami je Alex napisal:

Itak, da bom. Resnično. Zagrozim jim lahko, da bo vse skupaj ta pristalo v kakem časopisu. Poznanstev med znanimi novinarji mi ne manjka. 

Zih bo na Nova 24TV :D

Drugače precej bedno ja!

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 41 minutami je Scr3am napisal:

Pismo enga odkrivanja tople vode. V realnosti se pa 3/4 cajta furate po avtocesti s tempomatom. Nekih hudih zim oz. obilnega snega zadnja leta sploh vec ni. Za moje pojme bi te razne študije prav prisle na tem forumu samo Slivki :). Sam osebno ze vrsto let uporabljam znamko Nexen (tako letne, kot zimske) in je zame win win. Partnerka ima continental in ne opazim nobene razlike med nexen in continental. Razn v ceni. No zej me pa lahko shejtate

:). Letos pridejo na vrsto nove letne gume in prav tako bojo nexen. Stare nexen so pa dot 2016.

Drgac so pa nexen korejske gume razn serija N800 je bila narejena na kitajskem. Popravite me, ce se motim.

Sej je res. Večina ljudi se vozi z neko normalno vožnjo in tam bajnih razlik ne opaziš.

Jaz kompliciram, ker pri hitri vožnji z Miato čez ovinke se vse pozna :D Ma mislim, da tudi s temi Nexenkami nisem imel nekih slabih izkušenj.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano (urejeno)

Če kupujete na Liderju, upam da spremljate kej tole:

WWW.LIDERPNEVMATIK.SI

Kupite pnevmatike ceneje s promocijskimi kodami LiderPnevmatik · Brezplačna in hitra dostava · Izkoristite najnižjo ceno na spletu.

Sam majo omejitve :D

Popravljeno od g.Wankel

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 18 minutami je TiEn napisal:

Nevem pol sm še 1x pogledu mogoče se jih res ne splača,... kaj pol nexen gang ?

Sej ma ta nexen rob za zaščito ne ?

Ne. Falkence majo :D

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Že test sam po sebi je neuporaben. Preveč različnih dejavnikov, poleg teh naštetih seveda.

Koliko je pa test objektiven, pa tudi ne bi komentiral.

Podpis.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.