Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Scania, če pa prilepiš še podrobnejši seznam artiklov (šifre) in v kateri trgovini si ga nabavil, potem pa bo Mazda servisom za 6-ke GJ zmanjkalo dela. Bencinarke, da se razumemo. 😃 

Se pa že veselim slik razstavljene mašine in tvojega komentarja. :) 

Seveda, za bencinarke…. 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Kako vozim?🤔 Glej,če je dolga kolona se vozim v koloni,da nebi slučajno ogrožal soudeležencevv prometu,ker se mi nikamor ne mudi,če pa tega ni sem pa sam in edini in daleč,daleč ni nikogar za menoj....:nevem:. Sem pa že večkrat omenil tukaj kakšno imam porabo in zakaj,kdor zna, zna, avto ,če je ispraven in vzdrževan tako ali tako isto pije razlika je samo v vozniku in konfiguracije ceste in seveda prometa.....😉

Mene pa zanima kakšna je to DeSUS vožnja,da toliko pišete o njej,me prav zanima kaj boste napisal .....🤔

@Bini veš da je vse mal hec 😛 Mormo mal prčkat, sej veš, da ste lastniki cx-30 mal na tapeti  :hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 15 urami je Alex napisal:

"za hči je premočen"?? Kaj to pomeni v bistvu. Da ji bo kupil yugeca, ko tega proda? 🤔

Morda tud kaka mazda2 pride v poštev, 1.2 motor, ali kak vw polo 1.0 motor… 💪

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 4 urami je Slivka napisal:

Kako bi moral voziti?

Ne v režimu DeSUS...

Verjeno @Alex in @Bini vozita v režimu DeSUS, k imata tako porabo, druge varjante ni. Naj sama povesta 😊 Ali jima pa računalnik laže 😛 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD
Napisano (urejeno)

Evo, neki popusta pa je 🙂 Pol se da dat kej 😄  Še za 500€, 1k€ probaš še spogajat in je to to. 🙂 

WWW.AVTO.NET

Mazda CX-5 G165 Attraction Plus, letnik:2023,37530 EUR :: www.Avto.net ::

dne 24. 1. 2023 ob 6:47 je Slivka napisal:

Ne, to ni popust.

To je dokaz, kakšno provizijo pobirajo. Ker prodajalec z vsemi svojimi popusti ne bo šel v svoj minus. Kljub 4000€ popusta so gotovo bili še vedno v plusu. Torej ti niso dali največji popust ampak so te najmanj olupili... 

In potem mene šlatajo za čelo, ko hočem za kilogram medu 12,50€, za deset kokošjih jajc 3€ in za kilogram purana 8€...

Itak da lupjo, sam cenik primemo v roke, pa ti je vse jasn 🙂

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde CX-5 SKY ACTIV-G 194 AT AWD
Napisano
pred 5 urami je Senad napisal:

Po salonih ponujajo različne popuste ... in zanima me kje bi mi priporočali da povprašam za ponudbo oz se grem dogovarjat za naročilo avta.

Ker pri sedajni cx-5ki so nam pred 5 leti pri Ferku ponudili max 500€ popusta, pri Selmarju max 1000€, v Lj 2000€ in v Kopru, kjer sva jo potem tudi vzela pa skoraj 4000€ popusta.

To pa je popust 😮 Lepo :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Ufff tole je pa strupeno, ko KIA takole pometa z BMW-ji, Porschi, Mečkami itd.

Je mogu biti pol voznik Kie kr boljši od ostalih voznikov, če vzamemo da so BMW-ji, Porschi in Mečke boljši avti 🙂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je scania napisal:
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda6 G165 Revolution 1.LASTNIK-NAVI-KAMERA, letnik:2016,16900 EUR ::...

Revolution?? Ni head up zaslona, potovalni racunalnik ni barvni,volan pa je od facelifta 2017. Uvoz?

Ekola, res je iz uvoza, pa lastnik je 3 zabelezen ne prvi.

IMG_20230115_155307.jpg

A to so imele samo iz uvoza tako kombinacijo G165 pa avtomatik? Pri nas je bila samo G194 in avtomatik, z revolution opremo, a ni tko?

dne 14. 1. 2023 ob 9:37 je scania napisal:

Ni oglas je pa mazda cx9, lepa za videt.

IMG_20230114_093622.jpg

IMG_20230114_093557.jpg

IMG_20230114_093525.jpg

To pa je voz ja. Kaki motorji so tle not?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 58 minutami je Slivka napisal:

Sicer test samo eno uro, ma dovolj, da me je prepričalo: ni šans!

Resno, kako to? Kaj te ni prepričalo? Motor, prostornost, poraba? Katerga si mel 150KM, 186KM? Avtomatik? Hvala. Si me pa presenetil, ker s komerkoli govorim, kdo ga ima, same pohvale slišim. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.