Skoči na vsebino
mazda 6 zadni odbijac
Napisano

modeli lep pozdrav.

prosm da mi vsi k mate kej pojma kje se da dobit,ogledat ksne odbijace za mazdo6 l.2004

ker mam nesposobnga licerja,vsaj tko se mi dozdeva,mi ne more nikakor popravt zadnga odbijaca,ko sm pr njemu in mi ga postima ( biu ze tko like ene 3x) je vse ok...ni nubene udolbince ( al kako da napisem) ,

ko pa vozm avto in ta vrocina k je , se ponovno odbijac notr zakrivi...mal sm se po drevesih zaletavu,parkingi,pa tko...zdej pa sm se odlocu in ko dobim nov avspuh,hocem in odbijac :)

nalimite mi prosm kake linke pa to da si mal ogledam,jst ne najdem nic...sam na ebay-u,sam tm raj nebi narocu.....thnx legende!

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5ka
Napisano

Zdravo,

sem nova tukaj in upam da se bomo dru?ili nekaj ?asa. Zadnje ?ase aktivno i??em en avtek in sicer mi je neznansko v?e? Mazda 5 ki pa jih ni veliko na trgu v primerjavi s kak?nimi Scenici, Turani ali Corolami verso...

Na a-netu sem zaledila eno fajno pa me zanima va?e mnenje kako in kaj ker ste verjetn sami mojstri tuki.

Kaj pravite:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6175225&show=1

dobr druzinski avto :) sosed ga ma,dizla in so same pohvale :)

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bajbaj Mazda
Napisano

Takole, pribli?no 14 dni sem brez Mazde 6, s katero sem se preva?al od l. 2005. L. 2008 jo je dodobra stolkla to?a (?al ni bila zavarovana), pred malo ve? kot mesecem pa jo je dokon?no fental nepozoren voznik Honde :angry2: , ki se je vame zaletel od zadaj in povzro?il ?kodo, ki jo po mnenju zavarovalnice (in tudi po mojem) ni imelo smisla odpravljati. Dobil sem izpla?ano ekonomsko totalko, mazdica pa je ?la v kupnino za nov avto (odkupli so jo na odpad za rezervne dele).

Tako, do nadaljnega ne vozim ve? Mazde, posledi?no bom bolj malo spremljal ta forum, zato bajbaj. Blo je fajn, meni osebno ena bolj?ih internet izku?enj, marsikaj sem izvedel, dobil pomo? itd. Vsem vam ?elim veliko sre?no in varno prevo?enih kilometrov z va?imi mazdicami! Zoom-zoom! :vesel:

Aja, zdaj vozim Ford S-max. In u?ivam. :bravo:

P.S. Od Mazde mi je ostalo ?e nekaj zadev, ?e koga zanima sem objavil v oglasih.

prjatu moj...tema res...jst bi se kr takoj javu za dele :cheers: , tut men ga vceri al 2 dni nazaj mal napadla toca...hvala ku**u,nic resnga...samo mi je pa ob oknih,popokala ta plastila,al guma al kaj bi blo to.

staro,preparelo...ce mas to vrjanto se dobit od avta,mi javi,te mam ze rad,peace!

aja pa zarad tega res ne rabs vec na forum hodt... ;) drgac pa S-max...to je pa avijon ane :)

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda323f bg
Napisano

?ivjo

sestra ima mazdo 323f bg letnik 91 in ima problem z "?ibedahom", ki se no?e odpreti oz. ?e ga z notranje

strani malo potisne? ven se za malenkost dvigne pribli?no za 10 stopinj potem pa obstane.

kaj bi lahko bilo narobe ? :ne vem:

varovalke so bile pregledane in so OK.

dobr da je zaprt :hohoho:

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

hehe borut,ker car...to sm rabu,da pove nekdo iz izkusn.

bols ja da se to pr ns postima kokr pa da par 100? prsparam,k bi jih itak pol porabu za pot nazaj,oz. ko bi tm caku 5-7h (montaza) lacn hitr ratas,pa se kej nabavlas za oblect ;)

O.K. zdej se samo se za 100% odlocm ce bi res ga dav na LPG... borut kam si ga ti pelu?

THNX dude!

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

to je res ja...sam je pa 50% cenej...pac na izlet v bihac ;) more se kdo javt k pozna koga k je to tm delu...

po telefonu se je slisal vse lepo in prav...kaj pa vem...ke pa v sloveniji najbols?

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

kok ste kej odbil za tale LPG za montazo? tut razmislam o plinu ze pocas...prevelka poraba,zdele polet pa sploh...

kolega mi priporoca da grem delat to v bosno za cca. 650?...kaj vi kej pravte o tem?

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.