Skoči na vsebino
Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Ja ja..no vsak si kupi kar mu pa?e in koliko ??? ima za Avto.

Jaz bom po?akal da vidim v kak?no smer bo ?la Mazda z novim x motorjem...in opremo ter ceno.

Po?akamo ...testiramo in itd..

Pol pa ve?no vpra?anje KAJ KUPIT ???? da bo dober avto kot je bila Mazda.mogo?e mercedes benz..? ali...razmi?ljam..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ej...stari..zaradi varnosti preveri gume...balansiranje..lahko je med vo?njo odpadlo ...balans.lahko so tudi gume krive..poglej. .javi..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ja res je..ko dobijo novo 3 z x motorjem ..gremo spet testirat mi 3-je ..res me zanima ..

Samo ne si mislit da te bo prileplo na sede? ko ga stesne?..bo ?lo..ker kompresor deluje samo ko rabi..in itd..lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ja ...dejmo po?akat do jeseni..verjetno bo kaj inf..pa ne bi delali prej take reklame za nove motoreje x..pol pa ni?.

Dvomim..da bi si Mazda ?kodla sebi..mogo?e imajo kaj inf..na Mazda.M.S...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOVA MAZDA 3 (2019)
Napisano

Ej..saj ni ti?ina ..po mojih inf.od kolega na Mazdi kp pridejo novi motorji x letos oktober November...dejmo po?akat..pa da vidimo..zdaj so porihtali to ob?asno klenkanje pri dol obratih in temper.motorja...lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

Moram pohvalit na? Mazda servis Avto plus koper ...prijazno osebje. G.Damjan in ?rt ki mi je dal nadomestni Avto novo mazdo 6.benz.prava limuzina..menjali so na mazdi cx5 prve zavorne plo??ice ..orig.zdaj je ok..cena tudi..oprvljeno delo kvalitetno.lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.