Skoči na vsebino
Avtokamera (DashCam, BlackBox,...)
Napisano (urejeno)

Ustavil sem se ker sem slikal tiste policaje k je bila ena velka nesreca  je pa to stranska cesta k ni bilo nobenga za mano :). Ob priliki posljem se posnetek  podnevi :). Zvoka ne snema, kar se pa glasovnih ukazov tice je pa tako da ce reces "take picture" bo slikal. Je se ene par ostalih ukazov samo sem ze pozabil kaj moras tocno rect.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Jest jo imam že eno leto pa ni nobenega problema s temperaturnim razponom pa trenutno se nimam nadstreska. Seveda lahko SD kartico vstavis v laptop in bo delala. Ob priliki nalozim in ti posljem :)

Evo sem nasel dva posnetka sicer ze malenkost stara.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 urami je NevLado napisal:

A to dela tudi brez aplikacije? Sepravi da dam not kartico SD, napajam pa preko USB kabla direktno v izhodu v autu (v centralni konzoli na 12V)? Tisti originalni USB za infotament je verjetno samo 0,5A (vsaj glede na to, kako počasi "ne"polni telefon).

Dela. Jest imam tocno to kamero in jo napajam preko usbja. Je pa res da imam jest drugo generacijo 6ke in da imam aftermarket radio, ampak USB amperi bi morali biti isti, kot pri tebi. Notri das sd kartico in ti lepo snema in ko je kartica polna zacne presnemati. Aplikacijo si nalozis na telefon in se preko WIFIja povezes kjer lahko gledas/lovdas posnetke ali pa dostopas do nastavitev. Super kamerca za ta denar. Ce hoces ti lahko posljem kaksen posnetek kaksna je kvaliteta videa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 2 urama je Bini napisal:

Kakorkoli cena je taka na uradnem servisu in vsi okoli so dražji, negdo je zadnjič pisal o 300€. Menjali so mi vse filtre in delo brez menjave zav.tekočine,ker jo ni bilo potrebno menjati, so jo izmerili in je vredu. Od tega je delo 90€. Olje pa svoje za 35€. Take cene servisa ima Citroën tak, da ne bom nič jamral... :prstgor:

Potem je ok cena :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano (urejeno)

Mal se zanimam za nakup mazde 3 benz 1.6 2005. A Mogoce kdo pozna omenjeni avto in kako je s porabo olja. 1.6 naj bi rade popile malo olja. Trenutno ima 290k km prevozenih.

1070456.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda3 1.6i TE, letnik:2005,1390 EUR :: www.Avto.net ::

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda AS Built data
Napisano (urejeno)

Pismo ja tale TPMS cez zimo je res mal annoying. Se pa spomnim, da je ze kar nekaj casa nazaj folk hotu izklopit TPMS in so rekli na servisu, da se to neda. Po drugi strani so pa na hrvaskem forumu pisali, da neka firmo to uredi brez problema in tudi relativno poceni :). Tko da vse se da, koliko imajo pojma na servisu je pa druga zadeva.

Ej aless a v primeru menjave ABS -DSC modula ali gre za plug and play zadevo ali je  potrebno modul skonfigurirat z avtom ? A mogce kej ves ?

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Naceloma gre tako:
- predpranje vozila, da se odstrani vsa groba umazanija
- ciscenje avta s samponom in two bucket metodo. 
-v primeru, da zelis avto se spolirati je potrebno avto spucati z glino oz. clay barom
- nanos zascite (vosek, keramicna zascita...)

Vmes med pranjem imas se en kup postopkov, katere lahko uporabis (ciscenje felten, voskanje felten, nanos hidrofobnega premaza za stekla, premaz za gume,politura za krom itd.)

Drgac pa pred poliranjem/voskanjem mora biti povrsina popolnoma cista, zato se pa uporablja pred pranje, pranje in nato se uporaba claybara, da je povrsina v nulo cista in gladka :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 30 minutami je NevLado napisal:

A pa polirate na roko? Jaz si nebi upal na mašino 😬

Ja Alex, roke te že bolijo, je pa avto povoskan za dobre 3-4 mesece v primerjavi z avtopralnico pa še plastika je vosek-free.

oldschool na roke :D. Imas vec vrst voskov. Eni so bolj osredotoceni na sijaj in so "lazji"-poletni voski, kateri zdrzijo cca. 3 mesece. Na drugi strani imas pa malo bolj "trde" voske k so malo manj sijoci, ampak so bolj osredotoceni, da zascitijo vozilo -"zimski". Te zdrzijo tudi do 6 mesecov :). Jest do sedaj se nikoli v zivljenju nisem peljal avta v avtomatsko avtopralnico.  Obvezno two bucket metoda :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava brisalcev
Napisano (urejeno)

Vse mazde imajo z zavito kljukico kolikor je meni znano. Sicer pa, ko sem jih jaz narocal sem vedno izbral tip adapterja in sem vedno dobil samo ta adapter (ze namescen). Ponavadi je tudi tip adapterja narisan na slikci od brisalcev preden narocis :)

Drgav imas pa ful izbire pri bosch le komplet pakiranja je bolj malo na izbiro (isto je pri drugih znamkah). Narocis pac posebi levi in desni brisalec in itq obadva prejmes istocasno le da sta pakirana vsak v svoji embalazi.

Screenshot_20200519_185004.jpg

Screenshot_20200519_185854_com.android.chrome.jpg

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ta je svetovna. To je isto, kot da nejcu poci guma na kolesu in kupi novo za 10e potem jo pa pelje na servis zamenjati in mu zaracunajo 50e. Denar mora kroziti :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Alex napisal:

A si ti kaj popil mogoče?🤪

Dobro nerabis sedaj pretiravati. Je ze res, da je mazda lep avto, ampak to ne pomeni, da ostali niso. Isto je s kvaliteto in dalec od tega da samo mazda zna narediti "dober" avto.

Kar se pa predsotkov tice:

BMW. VW - vozijo bosanci
MB- vozijo siptarji in "bogatuni"

Kdo potem vozi mazdo? Vsi k so naredili doktorat in se ne pisejo na IĆ?

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.