Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

?e nisi opazil da tanka? vedno veliko manj kot je kapaciteta tanka? ko ima? izpisano 0km na ?tevcu, ima? v tanku ?e cca. 10l goriva. nekateri na tujih forumih so testirali in prevozili ?e nekaj deset km, nato je avto ?el v nek varen na?in, da se lahko privle?e? do prve pumpe..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

To kar smrdi iz motorja je normalno za nov avto.moj pri 2500km ne smrdi ve?. Nabijanje obratov pri mrzlem motorju tudi. Tankat lahko gre? dolgo po tem ko pi?e da ma? ?e za 0km. Jaz sem danes tankal pri to?no 0km in sem tankal 42l. povpre?na poraba zadnjega tanka, ki ga nisem preve? ?paral 6.1l. Katero opremo pa ima?? ?elim varno in udobno vo?njo..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

danes prvi? povozil ?ivalco. ubog mlad ku?a mi je pri 50 priletel iz gozda direktno pred avto, ?e bremzat nisem uspel :( uboga ?ivalca, lastnik se mi je opravi?eval in me spra?eval, ?e je z avtom vse ok, jaz pa sem se sekiral bolj za njegovega ku?ka. na avtu odletela plastika okrog meglenke in ?e ena druga majhna, ki je nisem na?el niti je nisem iskal.. pa med blatnikom in branikom malo lufta, morem peljat na servis da pogledajo.. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

danes na servisu vpra?al za stro?ek vgradnje 30mm zni?anih fedrov od eibacha. Fedri 218?, delo 83?, homologacija in optika cca 80?. bom prvo nabavil 18" pa da vidimo kako bo izgledal, ?e bo treba ni?at :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

jaz imam vedno na shuffle in za?ne vedno z isto pesmijo, nato samo stisnem gumb za naslednjo in ?pila ?isto naklju?no dalje. mi pa v?asih prekine povezavo z ipodom in moram usb od ipoda potegnit ven in nazaj noter, potem ?pila normalno dalje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ni fora katero verzijo ma?, ampak more? potrdit na za?etku tisti okvir?ek z opozorili (nisem nikoli prebral) in pol te vr?e v prej?nje stanje. ?e ne gre? nazaj na za?etni ekran..  vsaj zdi se mi da je tak..:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ufff, to je pa grdo za nov avto, pa za ta denar...

Misli?? Idi ?itat kake probleme ima novi golf recimo.. pa je dra?ji, pa kao das Auto.. :)

Jaz vseh teh problemov nimam ker:

-nimam navigacije

-nimam xenonk

-nimam radarskega tempomata

-poslu?am glasbo iz ipod classica

Tak da sem zadovoljn :) pa ?e tro?i mi ko dizl..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

niti slu?ajno ne bo ri?. tudi original ni?anje obstaja.. poglejte malo na tuje forume kako zgleda zni?an z eibach in 18".. v nulo. eibach zni?a samo za 30mm in prav lepo izpade.razna zni?anja v poden se meni tudi ne dopadejo. do zdaj ?e nisem imel ri?astega avta in tudi ta ne bo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

revolution top za reve?e :) moji plani so ?e:

18" ali 17" felne

eibach pro kit

za??ita noska z prozorno folijo, verjetno streha v glossy black folijo

original ameri?ki spojler?ek zadaj tudi glossy black

to bi blo zaenkrat. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.