Danes sem jo pelala na prvo pranje - rocno. Si je zasluzila po prvih 1500 km prevozenih. Je blo treba odstranit musice, ki so se nabrale na sprednji maski.
Prvo pranje po 1500? Jaz sem ga takoj ko sem domov pripeljal perem vsak vikend.. temna barva
Jaz bi bil pripravljen dati tudi do 200?, kar sem tudi hotel namesto popusta pri nakupu mazde, ampak ni ?lo.. 500? pa ne dam iz principa, ?eprav je vseeno ceneje kot pri drugih znamkah.. na koncu koncev ne potrebujem navigacije ve? kot parkrat letno, tako da bo v tem primeru telefon zado??al..
?e nisi opazil da tanka? vedno veliko manj kot je kapaciteta tanka? ko ima? izpisano 0km na ?tevcu, ima? v tanku ?e cca. 10l goriva. nekateri na tujih forumih so testirali in prevozili ?e nekaj deset km, nato je avto ?el v nek varen na?in, da se lahko privle?e? do prve pumpe..
To kar smrdi iz motorja je normalno za nov avto.moj pri 2500km ne smrdi ve?. Nabijanje obratov pri mrzlem motorju tudi. Tankat lahko gre? dolgo po tem ko pi?e da ma? ?e za 0km. Jaz sem danes tankal pri to?no 0km in sem tankal 42l. povpre?na poraba zadnjega tanka, ki ga nisem preve? ?paral 6.1l. Katero opremo pa ima?? ?elim varno in udobno vo?njo..
danes prvi? povozil ?ivalco. ubog mlad ku?a mi je pri 50 priletel iz gozda direktno pred avto, ?e bremzat nisem uspel uboga ?ivalca, lastnik se mi je opravi?eval in me spra?eval, ?e je z avtom vse ok, jaz pa sem se sekiral bolj za njegovega ku?ka. na avtu odletela plastika okrog meglenke in ?e ena druga majhna, ki je nisem na?el niti je nisem iskal.. pa med blatnikom in branikom malo lufta, morem peljat na servis da pogledajo..
danes na servisu vpra?al za stro?ek vgradnje 30mm zni?anih fedrov od eibacha. Fedri 218?, delo 83?, homologacija in optika cca 80?. bom prvo nabavil 18" pa da vidimo kako bo izgledal, ?e bo treba ni?at
jaz imam vedno na shuffle in za?ne vedno z isto pesmijo, nato samo stisnem gumb za naslednjo in ?pila ?isto naklju?no dalje. mi pa v?asih prekine povezavo z ipodom in moram usb od ipoda potegnit ven in nazaj noter, potem ?pila normalno dalje.
Ni fora katero verzijo ma?, ampak more? potrdit na za?etku tisti okvir?ek z opozorili (nisem nikoli prebral) in pol te vr?e v prej?nje stanje. ?e ne gre? nazaj na za?etni ekran.. vsaj zdi se mi da je tak..
vidim da imajo na?i celo ni?je cene kot avstrijci.. ?e mi z vgradnjo ra?unajo 300? za fedre so cenej?i kot uradni zastopnik za eibach pri nas.. grem drug teden vpra?at
niti slu?ajno ne bo ri?. tudi original ni?anje obstaja.. poglejte malo na tuje forume kako zgleda zni?an z eibach in 18".. v nulo. eibach zni?a samo za 30mm in prav lepo izpade.razna zni?anja v poden se meni tudi ne dopadejo. do zdaj ?e nisem imel ri?astega avta in tudi ta ne bo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prvo pranje po 1500? Jaz sem ga takoj ko sem domov pripeljal perem vsak vikend.. temna barva
Povezava za deljenje
Deli na druge strani