Focus ne rjove. Jaz bi rad, da ni umetno posegano preko zvočnikov. V nobeno smer. Torej i20n sem pogasnil generiranje hrupa in pogasnil noise cancelation.
Imam Bose in B&O. In v Focusu špila B&O tak, da je jih še HiFi navdušenec pohvalil.
Za Bose bom rekel...ni najboljše,je pa že kar fino....se moraš kar potruditi,da optimalno nastaviš...a se da.
Predvsem pa ne priporočam jemati brez Bose,ker je sistemsko vkljucen v akustiko in tihost vozila z t.i.noise canceling-om...torej brez je avto "čisto drugacen"!
Enostavno, prve dve zližeš v 4 mescih pri 30-40kkm vožnje,kupiš dve novi, zadnje dve pa so ravno prav fuč pri cca 70-80kkm, ko je drugi prednji par zanič.... 👍😊😉
Tako je na službenih, da nebo kake pomote..... 😁
Dobro no, služben avto (in rent-a-car) je tudi ta, ki najbolj leti po makadamu.
Se lahko prosim vrneva, na bistvo. Torej @Alex primer. Se mi ne zdi, da dela 80k na leto?
pred 2 urama je Alex napisal:
Ne da bi vedel. Tega nisem še nikoli storil.
Sem pa nabavil 4 (štiri) nove gume, Good year, F1, Assimetric 6,
245 /40 r 19 za mazdo 6. Marca gredo gor.
Rekel si da boš in se potem mislil, da tudi si. Saj si še celo pisal za M6 in ne premium vozilo. Sem našel in zgoraj citiral. Da si si pa potem premislil, pa nisem zasledil. Pa tak mimogrede, februar 2023 je bil in ne 10 let nazaj.
Pa zadnji moj post tukaj glede na temo gum. Ima @dvorjan prav, sta nadaljevala in se nisem mogel zadržat.
pred 7 minutami je dvorjan napisal:
Realni dosegi električnih vozil so okoli 30 % nižji od uradno deklariranih.
Jaz zamenjam "premijske" gume običajno po treh sezonah. Pač je za moj okus takrat čas za menjavo pa četudi niso gume trde. Tako bom letos zamenjal prednji dve GY na mazdi 6 z novima GY F1 assimetric 6. Ni toliko štos v tem, da divjaš z avtom ampak občutek sigurnosti do izrabljenosti. Pa robovi se na takšnih gumah nikoli ne obrabijo nesorazmerno z sredino.
Tukaj če se spomnim iz Ford Mondeota 2008, je pogojeno s spominsko funkcijo sedežev. Ker se glede na spomin sedeža, shrani tudi koliko se naj da ogledalo dol....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Blizu si.
Focus ne rjove. Jaz bi rad, da ni umetno posegano preko zvočnikov. V nobeno smer. Torej i20n sem pogasnil generiranje hrupa in pogasnil noise cancelation.
Imam Bose in B&O. In v Focusu špila B&O tak, da je jih še HiFi navdušenec pohvalil.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani