Kako ti delajo ledice? Si zadovoljen, ni nobenih errorjev? Kaj pa na tablicah so tudi? Pa namestitev je preprosta, plug and play? Razmi?ljam da bi jih tudi sam vzel...
Ja vem ja, zato mi je bilo tudi bedno dat 27 jurjev za novi 3008, ?e bi pa dobil za 6 jurjev manj 308sw z bolj?o opremo, ve?ji avto,...meni gre tudi to na ?ivce, ker tok ve? ra?unajo samo zato, ker malo vi?je sedi?, dejansko se pa slab?e vozi?...
tole bi takoj meu, svetovna je, ?koda da je ni tu res...se mi tudi zdi da ni previsoka
Ja jaz sem tudi imel cx-3 v mislih, ampak ?koda, res je malo premajhen oz. utesnjen avto...?koda da ni pri nas cx-4, ta mi je pa zakon , zgleda kot mazda 3
Lepa plati??a samo, jaz bi za zimo raje vzel srebrne, ker se po moje manj po?kodbe poznajo.
Kako je pa potem z dostavo in po?tnino, ?e bi vzel v Nem?iji?
?e to ali mogo?e kdo ve kje dobiti barvo, ki je ?im bolj podobna barvi Mazdinih plati??? Tisto po?kodbo bi samo malo pobrusil in pobarval, da bo manj vidno.
Hvala in LP
Ma jaz tudi ne vem katere barve bi vzel...se mi zdi da se bo na ?rnih manj videla umazanija...razmi?ljam tudi o titanium barvi. Dobava ni problem pla?a? preko paypal pa dobi?...po?tnino pa ?e nisem gledal samo ponavadi tako ni draga...tukaj so cene ?e pri nas
Jaz sem imel na prej?njem peugeotu tu pa tam malo popraskane pa se nisem preve? obremenjeval...vem, da zdaj boli ampak drugi teden bo manj ...jaz bi zaenkrat pustil. RIAL pa ALUTEC so v redu plati??a ja, ima? pa tudi dra?je, tele SHARK se meni dopadejo samo ne dam 110 eur za njih, brezveze
Ne so mi predraga...verjetno bom vzel rial ali alutec in to kr iz Nem?ije...tam med 60-80 evri za lepo felgo...sem gledu ene za 65...bom prilimal link.guma je pa tudi 68 evrov z oja?ano bo?no stranjo
Ja js ga tut nerad stisnem na 160+ ker pol kr gledam kje je kak radar ...no me zanima kaj ti bodo rekli.
Sem malo za?el gledati zimske gume pa razmi?ljam da bi vzel kumho 205/60 se mi zdi zelo ugodna cena pa na netu berem da so ful v redu gume primerljive z michelin alpine. Za felge pa ne vem a naj vzamem svetle al temne...nagibam se k temnim
Evo z mazdico smo se v?eraj vrnili z morja. Naredili smo 1300 km tako da jih ima sedaj ?e 8000 km. Avto je res fantasti?en in tudi po avtocesti se zelo lepo pelje, sem mislil da se peljem okrog 140, ko sem pogledal pa na ?tevec je bilo pa 170 in to v 6.prestavi, ki je bolj kot ne ?parovna, se pa ?uti da vle?e, ?e so malo vi?ji obrati, kar se je zgodilo meni. Sem ga pa nateral do 196km/h (v 4. prestavi do 170 in potem 5. ?e lepo vle?e) pa je bila cesta rahlo navzgor, potem sem moral pa bremzati, tako da 200 po ravnem sigurno gre . Porabo dol sem imel okoli 6.8 litra nazaj pa 7.5, pa sem stal v koloni oz. se cijazil skoraj kak?no uro, pa ?e v breg...Opa?am pa kot ste nekateri napisali, da mi v?asih, ko se peljem ?ez le?e?ega policaja, spredaj tako rahlo pokne (pri gumi nekje), je pa to ?e od vsega za?etka, pa ne vedno...bom omenil, ko bom ?el na servis
Ker bo pooo?asi treba nabavit zimske gume 205/60 16 za mojo mazdo,me zanima katere pripiro?ate? Rabim dobre gume ker se veliko vozim...gledal sem nokian pa se mi zdi da so glede kakovosti in cene kar v redu? Kupil bom pa tudi 16 colske alutec felgne,ker ?e kupim samo gume 18 me skoraj enako pride...
Pa volan je lep?i in grafika na merilnikih pa ?e tipke so zdaj vse osvetljene,prej menda niso ble...pa na vseh stikalih za zapiranje oken je dvostopenjsko stikalo
Tega tiso?aka se ?e spomnim ja - je bil standarden pri vseh prodajalcih. Hvala za info. Cincam med Attraction in Revolution, samo ima Revolution res meni dobre bombon?ke (predvsem ozvo?enje). Koliko je pa cena servisiranja 2.0 120PS ?
Vzami REVOLUTION ne bo ti ?al, pa ?e ?tevci so meni lep?i kot pri ostalih opremah manj?ih od REVOLUTION. Meni je samo ?koda, da ?e nima delnega usnja, to bi bilo top (nimam rad polnega usnja, delni mi je zakon)...revoltuion je res taka idealna oprema zame si ne predstavljam manj
Ne vem...?e na ve? forumih sem bral (tudi grafi so bili), da original 120 konjev je na valjih v bistvu 135 konjev...tako pa? je, saj tudi v zgornjem videu vidi?, original in tunan graf...
Ma ja sej prej je meni pil okoli 8 pa mi je blo ?isto v redu, pa? normalno za bencinarja...zdaj pa mi z lahkoto pod 7 pa je to to . Na avtocesti ga pa stisnem tam do 160-180 kmh, potem se nekaj ?asa vozim s 150 potem pa tempomat na 135 pa ?e nisem pri?el ?ez 7 l. Bi si pa res tu pa tam ?elel 165 konjsko verzijo, ko se na avtocesti peljem okol 160 pa pritisnem gas ...sam jurja mi je blo preve? dat zraven za parkrat na leto ko sem na avtocesti...druga?e pa res super motor s spodobnimi performansami za dnevna kri?arjenja in ob?asne avtocestne obiske, manj osebno nebi imel...to je nek optimum v tak?nem avtu
pri meni je 7.0 trenutno, 2.0 bencinar 120G revolucion. ?e ma kdo pod 7.0 potem res ?para in vozi in menja pri obratih 1.5k.. jas ponavadi menjam nad 2k obratih ker roko na srce avto potegne slabo ker nima turboja.. sem imem prej avto 1.4 120KM pa je potegnil 1x bolj, ta mazda pa potegne ko stari konj do 3k, potem pa se komaj nekaj pozna pri mazdi ?e ma? v 6 brzini pa vozi? 60km/h rabi? leto dni da dose?e vsaj 100km/h.. pri prej?njem avto z enakimi KM pa je to bilo skoraj en dva tri v 6 brzini ker je imel pa? turbo... druga?e pa nasplo?no je avto super, edino mo? oz pospe?ek je zame za drek, je pa zato veliko bolj var?en kar mi pomeni ve? kot pospe?ek.. glede opreme pa nimam kaj re?t..od vzratne kamere, do prepoznavanja mrtvih kotov itd vse super.. edino SBSC mi je za drek, prej se zaletim v nekoga kot on zazna da mora bremzat, tako da na to se ne zana?ajte, vsaj pri meni. mi je pa malo ?al edino da nisem dal 3k ve? in vzel revolucion top.. ker sem sli?al da je vrhunsko, posebej glede ohranitev smeri voznega pasu ter ima ?e avtomatsko dolge kratke lu?i, prepoznavanje prometnih znakov pa ?e kaj bi se na?lo. lp
Kateri avtomobil pa si imel, da ob?uti? tak?no razliko? Mogo?e te moti to, ker mora? ve? prestavljati, ker jaz sem imel tudi prej turbota pa? lep?e potegne od nizkih vrtljajev. Meni gre avtomobil soldino, je pa res, da ga mora? nad cca. 3000 obratov zavrtet, da da kaj od sebe, je pa? atmosferc, ampak meni je super. Lahko pa recimo, ?e prehiteva? pa ima? hitrost tam okoli 60km/h ga da? v drugo pa gas do konca in potegne zelo lepo in hitro tam do stotice (avto gre v 2. prestavi skoraj 110). Na avtocesti sta pa 5 in 6 prestava ?parovne saj v 4 ?e lepo vle?e v peti ga pa po?asi zmanjka, 6 je pa itak samo za zmanj?anje porabe. Do 160-170 km/h se mi dzi da gre super potem pa po?asi dobiva na hitrosti ampak je ?e to ve? kot dovolj za pla?evanje kazni...?e pa ho?e? se pa verjetno da flashat od 165 konjske razli?ice software pa bo ?e lep?e ?el
Jaz imam tam nekje 6.5 na relacije (?e kar nekaj tankov imam tak?no povpre?je, skoraj 600km potem pa se mi pri?ge lu?ka in grem tankat), pa ?e se ?e malo po mestu vozim...na morje na Krk sem imel 6.1 nazaj pa 6.8...jaz sem zelo zadovoljen, trenutno imam 5700 km...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem naro?il,samo sem en drugi komplet vzel. Zdaj rabim pa ?e za tablico...moram poiskat
Povezava za deljenje
Deli na druge strani