Ja ukinitev 6ke je konec mazde. 6ko bi mogli narest 5vratno limuzino, ni veliko sprememb napram trenutni, in bi prodaja dost zrasla. Poznam kar nekaj ljudi ki vzeli mazdo6 ce bi imeli 5 vratno limuzino
Nej mi en pove - a v Italiji, je dovoljeno prirejati piknike na odstavnem pasu? Ker to je na na?ih AC-jih skoraj ?e pravilo. Pa ska?ejo naokoli in si sendvi?e ter sok talajo. Zraven pa avti 130 mim letijo, tako da ni variante niti da bi si ?ik pri?gali, ker jim veter ogenj uga?a.
To je zato ker nimamo dost pocivalisc, pa revezi morjo na odstavnem ustavit.
Sj pacienti so povsod. Tuje paciente bojo kmalu zamenjal slovenski, pa bomo skoraj na istem.
Se je pa danes videlo koliko na avtocesti ljudje uporabljajo ogledala. Na prehitevalnem pasu pride resilec z luckami sirenami, vec kot polovica ljudi se ni pravocasno umaknila. Promet je bil samo malo zgoscen, ampak dovolj tekoc da bi se brez problema vsi umaknil
Meni mazda 3 2.0 bencinski motor pri 6000 prevo?enih km ?e nikoli ni padla pod 6.5 l/100 km, razen na poti od Celja do Vodic(HR). Giblje se od 6.9 do 7.3 L/100 km.
Dnevno sicer imam kraj?e relacije v slu?bo do 15km v eno stran same ravnine.
Prestavljam ga pri pribli?no 2500-3000 obrati in ga pretirano ne ti?im, je pa res da imam 18 colske felne.
Jest delam dnevno >100km od tega je 90% avtoceste, imam tempomat na 130, pa mi ni problem tudi vec peljat ce je treba. Povprecna poraba je pa 6.5
Ne skrbet, tudi tebi bo padla, na zacetku sem jest tudi imel okrog 7 porabo, pa je pol po nekih 8000km padla na 6.5
Wizz kolikor vem, ne uposteva premijskih razredov, niti se ne povecuje, ce gres potem po parih letih kam drugam...
Hci je ravno prejsnji teden placala za kasko z 1% odbitno fransizo in vsemi kombinacijami (stekla, divjad, toca, svetila,...), obvezno zavaorvanje, kraja, asistenca pa nevem tocno v katerem premisjkem razredu... se mi zdi, da je na enih 30 ali 35% .... okoli 700 ? ... pri Triglavu...
Jaz za mojo placam 540 z vsem zgoraj nastetim, razen divjadi (mislim da nimam, nisem siguren), pa mi lani ni vseh popustov uposteval ker sem imel 1 avto prevec na sebe, pa ko sem ga odjavil se ni dalo popravit, mi je pa dal potem druge popuste.
Ni velike razlike med porabo, zato bo? mel najmanj problemov z bencinarjem. Je pa res da ?e na leto naredi? ve? kot 30k se ti mogo?e izpla?a. Meni pije 6.5 realno G120. Trenutno sem po potovanju po Bosni in imam porabo po 630km 6.0, tankal 38 litrov Petrolovega Bosanskega bencina.
Jest mam bencinarko, pa mam pri dobrih 10 mescih ~33kkm. Sem se pa pred nakupom pozanimal in mi je tudi na servisu rekel da naj kar bencinsko vzamem, pri dizlu mas lahko vec problemov na dolgi rok
Za novo mazdo3 ti ne morem rect, ampak imam jest 1 leto staro mazdo3 bencinsko s 120KM, mislim da je isti motor ki ga ima tudi ta nova. Moja ima porabo 6.5, 90% avtocestne voznje s tempomatom na 130, pa obcasna voznja do 160.
Servis za mojo je ~220e
Glede paketov pa ti svetujem da se odlocis kaj nujno potrebujes, pol pa od tam naprej gledas.
Jaz ko sem kupoval avto, sem govoril s kolegom ki je prodajalec na Skodi. Je rekel, da avti iz zaloge so spuscene cene, naprimer octavia family za 19000, z lizingom bi me prsila 23000, tudi ce bi hotel predcasno odplacati, bi placov 23000 vse skupaj. Za mazdo pa v pogodbi nimam napisanih penalov za predcasno odplacilo, tako da ...
Grem iz sihta, in na semaforju (mamo zeleno) vsi ki so sli levo zacnejo plus, nekdo od njih me zapre da ne morem pospesit skoz krizisce, samo pol vidim bakico k je sla lepo cez rdeco in je glih tko peljala da so mi avti na levem pasu pokrivali pogled. Dobro da je en zapru in sm ze zaradi njega bremzov, ker drgac bi jo na polno udaru
Mislim , da naju je z bossom bolj zmotilo tisto,da je pohvalno,da se je peljal do konca pasu. Pa se ni imel namen peljati do konca (in se ubistvu tudi ni,saj mu je ?e ostalo par 10metrov).
Point je bil da se je peljal veliko vec kot ostali. Ves koliko jih je ki iz uvoza zapeljejo direktno na vozni pas.
Tisto kar je seat naredil dela zelo veliko ljudi ko grem zjutraj v sluzbo. Edino pohvalno da se pelje po pospesevalbem pasu dokler je, normalno ljudje takoj zapeljejo na vozni pas.
Pregovor o povprecni mesecni placi ni glih fer. Avstrijci dobijo 14 mesecnih plac, medtem ko slovenci 12 + regres. Debata o povprecni placi mora biti na letni ravni, pol pa vidimo koliko smo slovenci zadaj.
Z mojo do makedonije, v avtu 5 odraslih plus cisto poln prtljaznik, voznja omejitev +10, je bila poraba malo cez 7, mislim da tocno nekih 7.2, sem pa na mal vecjih klancih mogu menjat v 5o, ker 6a ni mogla vzdrzvat hitrosti
Tale novi hatchback men ze tko ni pretirano vsec, mi je sedan veliko boljsi k pr prejsnji je obratno. Pol sm pa zadnjic vidu hatchbacka v machine grey barvi, mi je pa to pomoje edini model ki mu ta barva nikakor ne pase
Jih pa drugace med potjo na/iz sluzbe srecam ene 2/3 na dan, tanove ze
Ce gremo toliko to analizirat, pol se vidi da ko je snemalec poravnov, da se je dvojkica sele postavla da obvozi kolesarja, se pravi je videla da zavija levo in pol lahko oceni da ce gre prehitevat da ne bo zneslo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest sem na mocniku za prvi servis dal 210EUR, pa nic nisem prinesel
Povezava za deljenje
Deli na druge strani