Kok pa pride zavarovanje drazje? Kasko? Cca 300-400eur
Pomoje ni toliko razlike ... pri kasku je odvisno, koliko je novonabavna cena... pri rednem zavarovanju pa tudi ni tak velike razlike ... Pri 2.2 175KS sestici je bilo redno+kasko okoli 800? ... s 50% bonifikacijo ...
Jaz sem tudi ravno danes narocil Dunlop WinterSport 4D v dimenziji 225/55 R17 ... Po ceni 164?... Jutri peljem se feltne, da jih kar zmontirajo in potem enkrat ob priliki peljem premontirat... Sem kolebal med Dunlop in Continental T850... Pa slednjih menda v zeljeni dimenziji ni... Samo T830, ki pa so menda tehnolosko starejsi model...
To si pa lepo povedau...ma baje niso tako poceni,slisau sm da to stane okoli 100 eu
Carglass je drag... Je sin imel pred parimi meseci na Yarisu tako pikico od kamencka... Na Carglassu naj bi to kostalo okoli 100?... Potem je nasel enega blize (Medvode), ki je to naredil za 25 ali 30? ... >> http://www.avto-stekla.si ... Trajalo je pa ene 15 do 20 minut...
?e se nas zbere ve? naro?nikov hkrati, se lahko zmenimo za dodaten 3% popust!
?e kdo pozna ?e bolj?ega ponudnika sem zraven!!!
Lasic je zanimiv za tiste, ki so od "tam dol" ... Kolikor sem gledal ima v "nasem" koncu Lustrek dokaj podobne cene... >> http://wwv.avtoservis-lustrek.si ...
Recimo Dunlop Wintersport 4D v dimenziji 225/55 R17 so pri Lasicu 170,10?, pri Lustreku pa 171,09? ... Pri gume-pnevmatike.com pa so 182,91? in ce odstejem se popust (4? pri kosu, ce se kupuje 4 gume) pridejo 178,91? ... pri Matsport so 177,90?
Da se menda dobiti pri trgovcih... ampak je to minimalno... recimo kaksne parkirne senzorje vgradijo gratis... Menda je pri tej akcijski ceni ze cca. 3.000? popusta glede na redno ceno ...
za akcijo sem napisal nekje zgoraj, od teh so vse zelo dobre tako da odloca cena...mogoce za po sneg po izkusnjah so vseeno dunlop malo boljse
Veliko je odvisno od dimenzije... vsaj po tabeli v testu ... Pri 15" je Dunlop med top (torej ocena "zelo priporocljivo")... pri 17" pa je ravno pri oprijemu na snegu slabsa od nekaterih drugih ... slabsa od nekaterih drugih ...
Skratka, upam da si danes kaj snemal. Ker danes je pa folk obupen
Danes sem bil samo do Kranja in potem nazaj domov ... in imam posnete samo posledice karambola na poti domov pri Iskratelu ko sem se pripeljal cez delavski most in hotel zaviti proti Medvodam... pa ni slo... ker je policijski avto stal na sredi ceste... Sem moral do IskraTel-a in potem obrniti in potem nazaj ... Drugega pa nisem nic opazil, ker sem bil vec ali manj v pisarni ...
Fla?a je 1l.Ta trgovina,ali diskont ali kar koli je ?e je pa takoj za biv?im mejnim prehodom ?kofije (biv?a Bata).Zdej, ali je bila akcija ali ne ne vem, ker tam itak nikoli ni? ne napi?ejo.Recimo Jeger- 1l pride 13?.
J?ger je tudi pri nas tam okoli 14? v Leclercu... Chivas pa je preko 30? ... in tudi na strani deizhals.at recimo sem gledal, je najcenejsi 1l Chivas Regal cez 30? ... zato sem tudi vprasal... ker za tako nizko ceno ga niti v Duty Free-jih na letaliscih nimajo
Vsi whisky-ji so meni zani? in jih ne pijem.Tega sem kupil za darilo.Tistega zgoraj omenjenega kupuj ti za darilo.
Ampak se vedno nisi napisal, kje si ga dobil po 19,90?? Pa kaksna flaska je bila? 0,5 litra mogoce? Ker za pod 20? se tezko dobi recimo Jack Daniels... pa je ta ponavadi cenejsi od Chivas-a ...
Jaz ga sicer ne pijem velikokrat... ce pa ze, potem pa Jack ali Chivas ... drugi mi ne odgovarjajo ... ali pa se nisem probal kaksnega drugega, ki bi mi bil vsec ...
Ja sam jaz jih nisem na?el v cenikih pri dealerjih... tko, da je mo?no, da jih kam drugam lifrajo... itak pa ni ?kode, ker to je ?e orenk out of date tehnologija.
Sem bil v torek v Mercatorju in dobil kupon na katerem ?e vedno pi?e, da je 5 centov... in ?e mi ne bodo obra?unali 5 centov jih bom pa malce poklical pa povpra?al zakaj zavajajo.
Potem si ocitno ujel ravno zadnji dan za 5 centov nizjo ceno ... Kot kaze, je od srede, 18.9. samo se 3 cente ...
Jap prehitro sem napisal... ker sem doma bolj na dveh lokacijah sem imel v glavi Vi?-Brdo napisal pa Logatec - Mea Culpa.
Hja v Renaultu so zjebal - Twingo ni tipi?en Slo avto ampak Clio, ki ga tam ne delajo ve? - pa ?e tisto roadster zadevo brezvezno so jim uturili... se prav delajo samo ?e buti?ne avtomobile, ki niso glih tipi?ni slo avtomobili oziroma avtomobili, ki bi jih slo kupci kupili. Vse ostalo od renaulta pa ?e zdale? ni Slovensko.
Clio II (oz. sedaj Clio Storia) se vedno menda izdelujejo izkljucno se v Novem Mestu ...
Ne vem pa zakaj nih?e ne hodi na Maxen (ali pa podobne diskontne pumpe), kjer recimo s kuponom iz Mercatorja pla?a? 5 centov manj po litru kolikor je cena drugod v Slo. Pr?para? cca 3?.
Maxen ima kot kaze samo se 3 cente pri litru ceneje s kuponom... Pri Hoferju je od nedavnega vedno 3 cente ceneje (ne vec samo ob sredah in sobotah ali kako je ze bilo (pa takrat je bilo samo 2 centa razlike) ....
Je pa problem na teh crpalkah, ker vcasih ne mores natociti polno... oz. moras tociti dvakrat... Vsaj pri Hoferju sem nekajkrat ze naletel tako, da je recimo sicer omejitev 80?... ampak se crpalka ustavi ze pri 75? ...
se mi je zdelo, da bo to... sam na konc pri teh cifrah bi jih blo clo bolje prodat pa zamenjat za 16-ke... bo ?e ?e skor na profitu... hehe
Te 17ke sem kupil za 200? od dejanot-a ... saj se ni tako dolgo nazaj, ko sem se spraseval, ce pasejo na novo sestico... Pa se avto vseeno ne bo tako smesno izgledal, kot ce bi bile se manjse... Se vedno bodo pa zimske gume precej cenejse kot 19" ... pa se lazje je dobiti 17" zimske kot pa 19" ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pomoje ni toliko razlike ... pri kasku je odvisno, koliko je novonabavna cena... pri rednem zavarovanju pa tudi ni tak velike razlike ... Pri 2.2 175KS sestici je bilo redno+kasko okoli 800? ... s 50% bonifikacijo ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani