Skoči na vsebino
Sprememba cene goriv
Napisano

Pozdravljeni,

trudimo se, da na vsa vpra?anja, ki jih dobimo, odgovorimo ?im bolj konkretno, predvsem pa strokovno. Zato na vpra?anja iz sistema Povej Petrolu odgovarjajo zaposleni, ki so odgovorni za podro?je, na katerega se vpra?anja nana?ajo. V va?em primeru, velja, kar pravi uredba, zato bistveno bolj osebnega odgovora tudi ne moremo dati. V primeru, da pa ?elite dodatno pojasnilo, se lahko vedno obrnete na osebo, ki vam je odgovorila. Za nova vpra?anja, komentarje, kritike ali ideje pa se lahko kadarkoli obrnete na na? sistem Povej Petrolu (www.petrol.si/povej).

Lep pozdrav,

Klemen Ger?ak

Petrol Marketing

Jaz bom pa vpra?al takole, kako je lahko v Franciji in Italiji LPG cenej?i kot v SLO, medtem ko je cena bencina dra?ja do 30%?

Prej?nji teden sem opazil cene E95 1,8-2,05? in LPG ja do 0,8?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 2.3i turbo - vpra?anje
Napisano

Govoris o ameriki.....z avtomatskimi menjalniki.....

Najdi en evropski primer...ga ni

Pa se to USA modeli so krs, mazde za evropo so mocno predelane, hvala bogu za eu standarde

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 2.3i turbo - vpra?anje
Napisano

Lep pozdrav,

kar nekaj postov sem ?e prebral glede tega modela mazde, ter okoli bolezni ki jih ima ta avto (VVT aktuator, veriga), nikjer pa nisem zasledil ?e je kateri od foruma?ev ki lastijo CX-7 z bencinskim motorjem ?e imel navedene probleme oz. jih ?e odpravljal preden je motor zru?il(v garanciji oz. na lastne stro?ke). Z mojo sva se nekako zelo zagrela za omenjeni avto, samo vpra?anje ?asa je kdaj ga bova kupila?? :blush:

Je problem ki nastane in se popravi zopet ponavljajo? s poprvljenim novim materialom, ali se je ta ponovitvena mo?nost okvare prepre?ila z novim materialom (aktuator, veriga) ali ne??

Ima mogo?e kdo kaj informacij o temu avtomobilu http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5834567&show=1

Hvala za odgovore in lep pozdrav!!

Bo?tjan

Pokazi mi en post ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.5i Gta 2008
Napisano

Lp! Sem nanovo reg. sam da dobim se kaksno mnenje o teh avtomobilih , motorjih v njem itd.. Trenutno vozim 2.2 ictdi civic, ampak je voznja trda, slaba zvocna izolacija, slaba muzika .. Ogledal ssem si tale oglas : http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6399324&show=1 . Kdo pozna mogce?

Hvala za sodelovanje ze vnaprej. :)

popolnoma enako prodaja Hazard - mali oglasi, z lep?imi feltnami, ti vsaj ne bo treba razglabljati o prevrtenih kilometrih itd....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Sporocilo janezu. Super 95 je v Avstriji izven avtocest krepko pod 1,5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

pa ?e so italijani tud traja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preglednice: avtomobilskih karakteristik
Napisano

Mislim da me je tole u?eri doletelo na AC (spredi ena orng ?verca vozila), pa sva oba pognala, no in se je kr oddaljevala (skor tko kot enkrat Clio RS), pol ?ele pri xxx sem se za?el pribli?evat. :aaaaa:<_<

http://www.zeperfs.com/duel997-3263.htm

Nauk zgodbe; ?rna ki?ta ne gre nikamor, Rx8 bo nekoliko spremenila vozno dinamiko. :jezicek:

za foro sem jaz vpra?al G1 (ki ima sistem) koliko pride predelava na plin - 3000? naprej :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Tole nisem ?ist zastopil zakaj bi bila napaka. Gleda se vi?ina vozila nad prvo osjo (se pravi nad prvimi kolesi, kjer je na?eloma motorni pokrov in 1,30m je kr zelo visoko tudi za terenska vozila.

Aha, jaz sem zastopil druga?e, kot vi?ina avta z dvema osovinama, ma? prav.

Pol se sploh ni za bati ni?, ker osebni avto vedno izpolni pogoj I, tisti je pa bolj za dvoosnike ala kombije, enoprostorce (CX7 je 1.7metra na primer v vi?ino)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano
samo avto se gleda seveda.....tako kot pri nas vinjeta ni potrebna za vle?eno vozilo - prikolico na primer ker nima pogona ?eprav skupaj presega z avtom 3,5T

Majo pa napako v opisu :blush:

I - Motorna vozila s dvije osovine, visine do 1,30 m mjereno kod prve osovine osim motornih vozila iz II B)

I je normalen avto ne pa nizek ferrari :hohoho:

Y ima pa drug upravljalec ?ez.

http://www.bina-istra.com/Default.aspx?sid=2039

?e nasvet - nabavi si ENC, cestnina z ENCjem je cenej?a, kot na kartico ali cash, hrvatje so podra?ili vse brez ENCja, da bi pospe?ili promet na cestninskih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vinjeta
Napisano

Kako hrvati merijo vi?ino avta z kov?kom ali brez ker imajo mejo med I in II razredom 1,9 m in z kov?kom sem vi?ji.

Govoris o trajektu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Avstrija niti ni drazja... vsaj kolikor sem na brzino pogledal...

Dizel pri nas od jutri: 1,429?

Na Avstrijskem koroskem pa od 1,399? do 1,428? :) (Vir: http://www.spritpreisrechner.at/ts/BezirkServlet )

Super 95 pri nas od jutri: 1,562?

Na Avstrsijekm koroskem pa od 1,479? do 1,499? ... Drazja je kolikor vem, le Italija ...

Francija, ?vica....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7 prtlja?nik za kolesa
Napisano

Ko sem glih tu - mo?no se zanimam za nakup CX-7 (trenutno na m6, ampak rabim ve? placa) - pogoj je, da spravim svoj 28-colski treking bicikel dost komot not (ok, lahko snamem prednje kolo, zadnjega pa ne bi).

A lahko kaj komentirate, a je v sedmici dovolj placa za bajk na tak na?in transportirat - ?e raje pa 2 bajka?

Kak?na fotka bi bila dobrodo?la. Ali pa, ?e se da komu zmerit vi?ino, ?irino, globino prtlja?nega prostora ob podrtih zadnjih sede?ih v celoti ali delno.

Hvala!

CX7 ima po globini manj?i prtlja?nik kot M6, sigurno, ima pa malo vi?jega. Prav tako po ?irini motijo koloteki, tako da moje osebna izku?nja pravi da ima M6 veliko ve?ji - ?ir?i in globji prtlja?nik.

na CX7 sem investiral kljuko in prtlja?nik za na kljuko - od takrat ne kupujem ve? stre?nih prtlja?nikov :)

Tudi tovarni?ki litri govorijo mo?no v prid 6ki. V sedmici bi ti sigurno podiral zice.

http://www.netcarshow.com/mazda/2010-cx-7/08.htm

lepo se vidi kako je 'ozka' + jebeni visoki prag :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba.com
Napisano

a je za ajfon aplikacija?

read my text - mobilna verzija :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zakaj tukaj nimate....
Napisano

...nobenih informacij in slikic nove Mazde6, ki se bo, bojda, za?ela v kratkem delat?

Jaz sicer nisem ve? mazda?, je pa zato ?e zmeraj mazda?ica moja draga ?eni?ka in nekaj jo je prijelo, da bi mogo?e menjala. Nekje na kleklarskem te?aju in pri ma?i je sli?ala, da bo nova ?estica menda kar lepa avta.

Sem si reku, bom pa tukaj na mazda forumu malo pogledal, ?e se kaj dogaja okol prihajajo?e ?estice. Pa ni?. Kaj je zdaj to? Sama naklada?ina. A je to mazda forum al ni? Mate kak?ne slikce od mazde?

Va? Lojze

Na? Lojze ne vidi vsega foruma? ?zmeden?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba.com
Napisano

bemti....sem mislil da sem to popravil. No o?itno nisem....bom jutri dopoldne v slu?bi pogledam oboje

ni panike, aplikacija deluje in je res dobra.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3, l.08'-diesel
Napisano

To ni nobene panike, pa? so se ?ipe izdelale 2006, in so le te lahko stale dobro leto v tovarni preden se je avto izdelal. Bolj bi bilo sumljivo da je ena stran ?ip 2010 avto pa 2008 - evidenten stranski crash..........

ti vzami VIN in pojdi na servis, ?e pravi redno servisiran bi moral biti vsaj v garanciji do 2011 zabele?en na servisu, leto 2011 bi moralo pokazati kilometre.

Potem poglej gume - njihov DOT da niso stare in trde, kajti to bo tudi tvoj novi stro?ek potem.

Avto sam pa bo delal, ampak ?e se izka?e da ima ve? KM potem ne obupat le cena mora biti ni?ja + vkolikor ima ve? ali so bili delani glavni servisi, to je bistvo. Lahko da je ?e trenutni lastnik kupil s prevrtenim, in v tem upanju nadaljeval naprej.

?e nekdo dela relacije je 10.000km na leto malo, koliko pa? ta avto ima - ?e posebej v Italiji. Jaz sem v Avtomiku kupil MAzdo 6 2006 letnik z 170.000km (30.000 letno) - niso skrivali da je bila na italijanskem leasingu in ?e danes pelje pri 250.000km v Radovljici :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba.com
Napisano

BUG REPORT :D

In sicer za mobilno stran m.poraba.com

Ko vpises na telefonu prime, vendar takoj spodaj ni 'zadnjega vpisa'. Se vec - ko prides za kompjuter ga ni tudi tam. Vse dokler ne vpises nove porabe, vneses lahko karkoli samo da so vsa potrebna polja notri in ko vneses to na kompjutru se z njo pokaze tudi tista s telefona. Torej dela le malo motece je ker moras se enkrat vpisovat, potem pa brisat eno.

Ajfon 5.1.1.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Paranormalno ali...?
Napisano

Enostavno izklopi avtomatsko posodabljanje SWa pa bo mir, zaradi tega tudi zmrzujejo TVji Philips .....

takrat i??e now SW over air....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

:aaaaa: a ni prepovedano prati avtov?

Pri nas ne.....ravno v?eraj sem vpra?al soseda, ki dela na vodovod Kranj....nobene panike, podtalnice kolikor ho?e?, rezervoarji polni. ?koda da se ne da to nekako do Primorske spelat....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ena izmed variant je tudi zavarovalnica, nese? VIN in izve? vso zgodovino in realne kilometre. ?E no?ejo pridobi VIN pa jaz agentko povpra?am - ponavadi pri obnovi vpi?ejo km ali pri kaki ?kodi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

tole...

je pa nujno treba cream dati kasneje, ker cleaner o?isti ampak tudi ful osu?i usnje....mogo?e to kar pravi Labi, ker sta all in one. Po cleanerju je usnje ?isto a suho - kars sivo pol pa nama?e? cream pa je ok spet

post-2637-1344511024_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ne pa?e sem toda vseeno: s ?im si namazal usnje? (lahko pove? pa tudi s ?im si znotraj o?istil (kako ?istilo ali samo voda + krpa)

jaz enako - uporabljam pa sredstvo za moto usnjene jakne :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Da popravim Bossa, ni se za bat avta iz Italije, za bat se je slovenskih dilerjev, ki sluzijo na racun zvozenih avtov, ki jim vrtijo kilometre....avto bo ze delal samo ni toliko vreden.

Koliko casa pa je 2. Lastnik ze lastnik?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.